Jump to content

Photo

Atentie la banuri!

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

EduArT

NU mai dati ban permanent motiv "demo de forum" , "injurii", "marsh", "pa" deoarece o sa primiti remove pana scapam de toti adminii buti.
Daca suspectezi ca un jucatori are aim/wall ii ceri sa faca demo si sa-l posteze pe forum dupa ce mixul este gata. Daca acesta nu posteaza demo ii dati cu addban, iar daca demo-ul este postat sunteti obligati sa-l verificati si sa va spuneti parerea printr-un reply.
Daca jucatorul injura, nu are nimic deoarece serverele sunt private nu publice, iar injuriile sunt acceptate.

Atentie! Fiecare ban trebuie sa fie justificat! Sa aveti mereu dovezile necesare ca sa evitati remove-urile.

CaThaLiN

CaThaLiN

Member

• Membru
  • 34 posts
  • 12 topics
  • Joined 02-May 13
  • Country: Country Flag

NU mai dati ban permanent motiv "demo de forum" , "injurii", "marsh", "pa" deoarece o sa primiti remove pana scapam de toti adminii buti.
Daca suspectezi ca un jucatori are aim/wall ii ceri sa faca demo si sa-l posteze pe forum dupa ce mixul este gata. Daca acesta nu posteaza demo ii dati cu addban, iar daca demo-ul este postat sunteti obligati sa-l verificati si sa va spuneti parerea printr-un reply.
Daca jucatorul injura, nu are nimic deoarece serverele sunt private nu publice, iar injuriile sunt acceptate.Si fiecare ban permanent trebuie sa aiba o dovada.
Atentie! Fiecare ban trebuie sa fie justificat! Sa aveti mereu dovezile necesare ca sa evitati remove-urile.

Pentru demo : Daca chiar are cod si sa zicem ca face demo iar dupa meci el iese,ii dau ban 1 zi dar el dupa o zi intra iar si demo e tot nepostat
Ca sa nu mai avem admini buti nu trebuie sa accepti pe oricine cand face cerere de admin
Ca daca dai ban pentru drop sau tk nu prea se merita dar e bine sa ai o dovada.
Si cand dau amx_addban pe steamid imi apare ( merge doar cu amx_ban in timp ce jucatorul care va fi banat e online) : Posted Image

BeToNNNNN @CS16

BeToNNNNN @CS16

Ultras Member

• Membru
  • 382 posts
  • 57 topics
  • Joined 09-July 12
incearca amx_addban "nume" "steam" perm "motiv ! sau amx_addban "steam" perm "motiv !

SEBBEN

SEBBEN

Advanced Member

• Membru
  • 171 posts
  • 33 topics
  • Joined 27-May 13
eu ii iau inainte steam id numeric , daca nu pune demo pe forum in 24 de ore ii dau ban . Ex : amx_addban "STEAM_0:0374737" 0 nu.a.dat.demo . Nu merge de fiecare data daca nu il gasesc in amx_last . Sau daca ii fac poze , procedez la fel , doar ca fac print la consola sa se vada ca i-am facut ss , ca sa am dovada in caz ca il banez si cere unban .

Edited by waldeen, 09 July 2013 - 10:30 AM.

S3rghiuta

S3rghiuta

Membru

• Membru
  • 296 posts
  • 44 topics
  • Joined 01-January 13

Uni admini,care nu au citit inca regulamentul si in ziua de azi "sufera" de admin ,incepand cu slay,kick,dar si ban aiurea fara motiv.(Vpolar)...

• bulaNNNNNNNN likes this

mdi

mdi

Advanced Member

• Membru
  • 150 posts
  • 38 topics
  • Joined 05-July 13

2013_08_03_00001.jpg

Admin model !

Edited by RMS1923, 03 August 2013 - 10:37 AM.
data viitoare postezi la reclamatii

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users