Aceasta postare a fost editata de SOFT: 25 June 2013 - 12:04 PM

[CS16-Respinsa] Propunere promovare
Postat 24 June 2013 - 05:59 PM

Sunt inscrise 85 de comunitati , daca ai mai fost pe alta cel mai probabil ar fi si ea inscrisa in acest concurs.Parerea este buna, dar cred ca am mai vazut undeva asta si nustiu unde...
@ Ideea este buna si mai mult ca sigur va fi aprobata , insa nu va fi chiar asa de usor sa castigam.
Postat 24 June 2013 - 06:01 PM

Postat 24 June 2013 - 06:04 PM

Postat 24 June 2013 - 06:06 PM

Propunerea este buna, dar era si mai buna daca era adusa acum ceva timp, noi abea avem 6 voturi iar concursul se termina in 6 zile, si liderul are aproape 400 de voturi
mici sanse dar na, cu putin ajutor din partea fiecaruia cu massuri pe Y!M , facebook etc putem ajunge usor, felicitari SOFT
Cu multa munca vom reusi sa urcam in frunte, acum avem nevoie de ajutorul vostru prin raspindirea acestui link pe facebook ; semnatura ; steam ; yahoo ; etc.
Anywhay, vor fi si alte editii unde o vom lua de la 0 toti.
SPLITT, nici prin gand sa nuti treaca asa ceva, vom fi descalificati.
Multumim tutoror pentru voturile acordate,
STAFF CS16.
Aceasta postare a fost editata de SOFT: 24 June 2013 - 06:07 PM
- greeNNN . likes this
Postat 24 June 2013 - 06:09 PM

SPLITT, nici prin gand sa nuti treaca asa ceva, vom fi descalificati.
De unde crezi ca isi pot da ei seama? nu au de unde sti ca este doar unul singur care voteaza astfel, nu poate sa se ia dupa clasa de ip ca multi au clase de ip asemanatoare, daca erau destepti faceau gen cei de la csservers , inregistra si clasa de ip care a votat

Postat 24 June 2013 - 06:13 PM

Incearca sa ajuti fara sa "trisezi" putem ajunge la 500 de voturi lejer daca avem vointa.De unde crezi ca isi pot da ei seama? nu au de unde sti ca este doar unul singur care voteaza astfel, nu poate sa se ia dupa clasa de ip ca multi au clase de ip asemanatoare, daca erau destepti faceau gen cei de la csservers , inregistra si clasa de ip care a votat
nu doar ip-ul
Sa nu va mai treaca astfel de idei prin cap , nu stiu cand sau cum dar tot te vor prinde odata si odata.
Nu cred ca sunt chiar asa de "fraieri" pe cat ii consideri.
- SOFT and SpLitT @ ZM like this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi