Jump to content

Photo

[CS16] Este frumos din partea lor?

- - - - - TeG.CS16.RO

• This topic is locked This topic is locked
28 replies to this topic

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13
  • Country: Country Flag
  • City:București
Este frumos din partea unui Fondator de la eSports sa imi intre pe server-ul meu cu reclama? Adica chiar asa am ajuns? sa ne mancam de cur unu pe altu :O :O ... Hai frate las-o drq de treaba 2 euro si ai serverul full si el imi baga reclama pe server care face parte din aceasi comunitate :|.. Scuzati de limbaj da nu este frumos ce fac, eu ma chinui de 3 luni sa il aduc pe linia de plutire si un *** de om imi intra cu reclama :(..

Posted Image

@ Nu posta daca nu esti in stare

Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 02:33 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Lasa un tichet prin CS16 Billing si iti spun respectivii ce si cum . Aici , nici sa fie cum zici tu , nu avem ce masuri sa luam , deoarece nu avem autoritatea necesara .
  • nopartyboys likes this

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Nu este voie sa se faca reclama intre servere . Vorbeste cu Eduart / Verdee si ii va suspenda serverul !
  • nopartyboys likes this

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12
In legatura cu aceasta problema ,te rog sa iei legatura cu Eduart si sa ii explicit aceasta problema si sa aduci dovezi solide ca este vorba despre detinatorul serverului respectiv !!! Respectiv un ip pentru a putea fii indentificat si sanctionat !!! ups net "jaf"

Edited by Eu si Nimeni Altu, 23 June 2013 - 02:29 PM.

• staff/gungame and nopartyboys like this

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13
Eu mai mult am postat sa arat si celorlalti owneri ce fac acesti oameni care dau 50 lei pentru o luna si dupa numai continua cu serverul.. Eu nu suport acesti oameni care sunt pusi numai pe stricat/furat :|..
O sa vorbesc eu cu Eduard sa vad ce poate face.. Multumesc pentru ajutor :)
  • Nasacryl and Eu si Nimeni Altu like this

ValenTin S-D

ValenTin S-D

New Member

• Banned
  • 754 posts
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
Intradevar este lipsa de respect si prost gust din partea lor !!!
  • nopartyboys likes this

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 posts
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13
Tot cineva de pe acest server eSPORTS , a postat in videoclipul meu de pe youtube in care am prezentat serverul a postat el reclama cu serverul lui :| de la acelasi server, dovada aici

Fratele Tanc

Fratele Tanc

Moderator Global

• Moderator global
  • 1167 posts
  • 176 topics
  • Joined 24-May 12
  • City:Focsani/Bucuresti
Trufflex s-au mai intamplat astfel de cazuri! Am patit-o cu fostul server ReLaX! EduArT i-a suspendat serverul si l-a dat afara din comunitate!
Dar mai oameni buni 1 euro=4,44 RON! Cum frate sa faci reclama pe un server din comunitate si apoi ramai si fara cei 50 ron pentru host :)) doar de dragul de a face reclama :)) !
Nu avem ce face noi! Nu ne sta in putinta! Mai mult ca sigur EduArT se va ocupa de el!

Buby. @ CS16

Buby. @ CS16

Ultras Member

• Banned
  • 556 posts
  • 101 topics
  • Joined 06-July 12
Bai baietii la mine pe server am scos pluginul CS16 (24) Exmeplu si cand intra cineva cu nick www.csbestial etc. le schimb in nick eSPORTS.CS16.RO nu e nici o problema daca le schimb cand vreau deoarece ei intra si pe alte servere din afara comuniatii.
si in al 2'lea rand dau 18 euro acest host trebuia sa aiba 32 slot nu 24.

Edited by Buby. @ CS16, 23 June 2013 - 03:25 PM.

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13

Trufflex s-au mai intamplat astfel de cazuri! Am patit-o cu fostul server ReLaX! EduArT i-a suspendat serverul si l-a dat afara din comunitate!
Dar mai oameni buni 1 euro=4,44 RON! Cum frate sa faci reclama pe un server din comunitate si apoi ramai si fara cei 50 ron pentru host :)) doar de dragul de a face reclama :)) !
Nu avem ce face noi! Nu ne sta in putinta! Mai mult ca sigur EduArT se va ocupa de el!

Nu il inteleg de ce a facut treaba asta sau a pus pe alti sa faca! nu vine dupa TeG pe alt server nici daca da Fondator MOCA mai ales ca este si in comunitate :|..

Bai baietii la mine pe server am scos pluginul CS16 (24) Exmeplu si cand intra cineva cu nick www.csbestial etc. le schimb in nick eSPORTS.CS16.RO nu e nici o problema daca le schimb cand vreau deoarece ei intra si pe alte servere din afara comuniatii.
si in al 2'lea rand dau 18 euro acest host trebuia sa aiba 32 slot nu 24.

Hai ca esti tare rau :)) .. Nu stiu cum se face dar zicem ca tine, dar de ce ** facea si spam pe chat? La tine cand le schimba numele le pune si +bind :)) =)))

Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 03:30 PM.

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 posts
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13
a sa fim seriosi nu vrea nimeni cearta dar nu cred ca cei care le-au fost schimbate numele in DNS-ul serverului tau vine pe alte servere si cu binduri pe taste, si la mine pe youtube la filmulet tot asa s-a intamplat? :) :-j imi e mila de cei ca tine

Edited by SplitT @ ZM, 23 June 2013 - 03:26 PM.

Buby. @ CS16

Buby. @ CS16

Ultras Member

• Banned
  • 556 posts
  • 101 topics
  • Joined 06-July 12
In primu rand nu stiu cine e alex ala si nu stiu de ce a postat acolo eSPORTS la mine pe server am multi rusi si le schimb nick`u atata tot daca e vreo problema sa va multumesc pe voi nu le mai schimb nick`u in eSPORTS. le schimb in www.cs16.ro sa nu mai sara oameni ciudosii ca voi cu gura
rog un moderator T/C. !

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13

a sa fim seriosi nu vrea nimeni cearta dar nu cred ca cei care le-au fost schimbate numele in DNS-ul serverului tau vine pe alte servere si cu binduri pe taste, si la mine pe youtube la filmulet tot asa s-a intamplat? :) :-j imi e mila de cei ca tine

Split nu ai auzit de pluginu' ala care iti baga +bind si pe youtube :)))

Cat despre tine prietenul meu drag am rugamintea sa imi dai raspunsurile pe PM.
  • De ce acel rus stia la perfectie ROMANESTE?
  • De ce acel rus a dar pe chat Connect eSports.cs16.ro Admine moca?
  • De ce esti asa prostanac in cat crezi ca eu m-am nascut ieri ai am dormit toata ziua?

@ Puteti da Topic Closed, m-am convins si ce mentalitate are Fondatorul acelui server :O

Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 03:39 PM.

• SpLitT @ ZM likes this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Numele individului era "eSPORTS.CS16.RO-ADMINE MOCA", nu era doar numele serverului; de asta este considerat reclama.
  • MARQUiZ likes this

SpLitT @ ZM

SpLitT @ ZM

Master Member

• Membru
  • 1530 posts
  • 125 topics
  • Joined 05-February 13

le schimb in www.cs16.ro sa nu mai sara oameni ciudosii ca voi cu gura

de ce crezi ca am fi ciudosi pe serverul tau fratioare ? e 0/24 si acum fa-ti singur rost de playeri nu fura de la altii, atat am avut de zis nu o sa mai postez aici ca nu vreau sa fiu santionat

foxART

foxART

Power Member

• Banned
  • 82 posts
  • 5 topics
  • Joined 21-June 13
Scuzaţi-mă că mă bag ,dar acum 1 minut când am intrat pe server făcea unu reclama de la esports , şi un admin îi schimba numele in TEG , şi continua iara . 8-|

Buby. @ CS16

Buby. @ CS16

Ultras Member

• Banned
  • 556 posts
  • 101 topics
  • Joined 06-July 12
Din pacate e tot timpul 20/24 24/24 avem si noi niste banuti sa bagam un boost/drop nu vedeti ce gura faceti pentru un amarat de nick se vede ce mentalitate de 12-13 ani aveti.

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13

Din pacate e tot timpul 20/24 24/24 avem si noi niste banuti sa bagam un boost/drop nu vedeti ce gura faceti pentru un amarat de nick se vede ce mentalitate de 12-13 ani aveti.

Aveti bani pe drq stai ca sunt curios daca rezista mai mult de 2 3 luni serverul :)).
Apropo stie RUSU ROMANESTE :)) =)))

Posted Image

Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 03:54 PM.

Buby. @ CS16

Buby. @ CS16

Ultras Member

• Banned
  • 556 posts
  • 101 topics
  • Joined 06-July 12
Datimi va rog un owner din logo ip`ul jucatorului cu nick`ul eSPORTS.CS16.RO

nopartyboys

nopartyboys

Fost Resource Team

• Topic Starter

• Retired
  • 903 posts
  • 231 topics
  • Joined 08-April 13

Scuzaţi-mă că mă bag ,dar acum 1 minut când am intrat pe server făcea unu reclama de la esports , şi un admin îi schimba numele in TEG , şi continua iara . 8-|

Off viata ~x(

Datimi va rog un owner din logo ip`ul jucatorului cu nick`ul eSPORTS.CS16.RO

Primu RUS :)))
L 06/23/2013 - 15:05:47: TruffleX <CENSURED> banned eSPORTS.CS16.RO - ADMINE MOCA <83.103.134.141> || Reason: "Reclama" || Ban Length: Permanent

Al doi-lea RUS
L 06/23/2013 - 16:42:51: TruffleX exterminate eSPORTS.CS16.RO(91.46.6.51)

Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 04:13 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users