@ Nu posta daca nu esti in stare
Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 02:33 PM.
Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 02:33 PM.
Edited by Eu si Nimeni Altu, 23 June 2013 - 02:29 PM.
Edited by Buby. @ CS16, 23 June 2013 - 03:25 PM.
Nu il inteleg de ce a facut treaba asta sau a pus pe alti sa faca! nu vine dupa TeG pe alt server nici daca da Fondator MOCA mai ales ca este si in comunitateTrufflex s-au mai intamplat astfel de cazuri! Am patit-o cu fostul server ReLaX! EduArT i-a suspendat serverul si l-a dat afara din comunitate!
Dar mai oameni buni 1 euro=4,44 RON! Cum frate sa faci reclama pe un server din comunitate si apoi ramai si fara cei 50 ron pentru hostdoar de dragul de a face reclama
!
Nu avem ce face noi! Nu ne sta in putinta! Mai mult ca sigur EduArT se va ocupa de el!
Hai ca esti tare rauBai baietii la mine pe server am scos pluginul CS16 (24) Exmeplu si cand intra cineva cu nick www.csbestial etc. le schimb in nick eSPORTS.CS16.RO nu e nici o problema daca le schimb cand vreau deoarece ei intra si pe alte servere din afara comuniatii.
si in al 2'lea rand dau 18 euro acest host trebuia sa aiba 32 slot nu 24.
Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 03:30 PM.
Edited by SplitT @ ZM, 23 June 2013 - 03:26 PM.
Split nu ai auzit de pluginu' ala care iti baga +bind si pe youtubea sa fim seriosi nu vrea nimeni cearta dar nu cred ca cei care le-au fost schimbate numele in DNS-ul serverului tau vine pe alte servere si cu binduri pe taste, si la mine pe youtube la filmulet tot asa s-a intamplat?
![]()
imi e mila de cei ca tine
Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 03:39 PM.
de ce crezi ca am fi ciudosi pe serverul tau fratioare ? e 0/24 si acum fa-ti singur rost de playeri nu fura de la altii, atat am avut de zis nu o sa mai postez aici ca nu vreau sa fiu santionatle schimb in www.cs16.ro sa nu mai sara oameni ciudosii ca voi cu gura
Aveti bani pe drq stai ca sunt curios daca rezista mai mult de 2 3 luni serverulDin pacate e tot timpul 20/24 24/24 avem si noi niste banuti sa bagam un boost/drop nu vedeti ce gura faceti pentru un amarat de nick se vede ce mentalitate de 12-13 ani aveti.
Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 03:54 PM.
Off viataScuzaţi-mă că mă bag ,dar acum 1 minut când am intrat pe server făcea unu reclama de la esports , şi un admin îi schimba numele in TEG , şi continua iara .
Primu RUSDatimi va rog un owner din logo ip`ul jucatorului cu nick`ul eSPORTS.CS16.RO
Edited by TeG @ TruffleX, 23 June 2013 - 04:13 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users