Salt la continut

Fotografie

[CS16] Un cod de client Steam

STEAM

• Please log in to reply
4 replies to this topic

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 Postari:
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
  • Country: Country Flag

Posted Image

Se pare că cei de la Valve ar fi înteresați să permită utilizatorilor Steam să își împartă achizițiile digitale cu prietenii.

Kotaku dezvăluie ‘shared game library’, o opțiune care ar da utilizatorilor posibilitatea de a imprumuta jocuri oricând doresc.

Valve nu au dat nicio declarație în legătură cu introducerea acestei noi opțiuni. În cazul în care ideea se materializează în viitorul apropiat, trebuie luată în calcul și decizia publisherilor.

• 22n, Hunter, Wh1plash and 1 other like this

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 Postari:
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11
Ar fi "smecherie" daca s-ar putea pune in aplicare ideea.Problema e ca le vor scadea vanzarile la anumite jocuri,cele single player mai ales...deci putin probabil sa se realizeze.
  • Hunter, Spin and Wh1plash like this

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12
Degeaba doresc ei lucrul asta. Cei de la Valve trebuie sa discute mai intai cu "publisherii" despre acest lucru, iar eu sincer nu cred ca vreun publisher va fi de acord cu acest lucru ! Ar afecta mult prea mult vanzarile...
  • Mr. MiNiMaL and Spin like this

KISZENNNNNNNNNN

KISZENNNNNNNNNN

Banned

• Banned
  • 664 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 28-March 13
Valve,este o companie mare si buna pentru mine,si are vanzari de vanzari,si niciodata nu vor accepta asa ceva. Cum ati spus si voi o sa le scada foarte mult vanzarile,si pana si cel mai amarat copil de 6 ani o sa ajunga sa aiba steam, Si daca totusi ar face-o sa ceara si permisiunea cand imprumuta un joc de-al unui prieten.

utzu

Ar fi ceva bun pentru noi, dar rau pentru ei. Ar deveni ceva gen "torrent" toti ar lua jocuri de la un prieten si vanzarile ar pica dramatic. Deci nu cred ca va fi realizat acest proiect :-bd

Ar fi bine sa poti da la orice joc invite 1-2 zile. Asta ar fi misto asa ai vedea cum e jocul si sa il achizitionezi daca doresti! Parerea mea
  • SOFT and Spin like this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi