Salt la continut

Fotografie

[CS16 - App] Facetiva propriile poze prin telescop cu ajutorului noii aplicatii ipad

• Please log in to reply
8 replies to this topic

I AM GOD.!

I AM GOD.!

Fost Moderator

• Retired
  • 1175 Postari:
  • 155 topics
  • Joined 19-September 12
  • Country: Country Flag
O noua aplicatie iPad permite oricui din întreaga lume să ia fotografii telescopice ale obiectelor cerești de la confortul de pe canapea.

On-line Slooh Camera Space - o organizație care găzduiește vizualizari live și webcast-uri de obiective turistice cosmice dintr-o rețea de telescoape internaționale - a creat o aplicație care permite utilizatorilor pentru a comanda și controla rețeaua lor robotizate de camere de spațiu.

Fanii Space ce descărca aplicația pot "comanda o misiune", a oricărui obiectiv este de a găsi un astru ceresc. Telescoape profesionale Slooh vor face fotografii de vedere cosmica, oferind utilizatorului ora, data și observatorul, imaginea ștampilată care va fi încărcata în aplicația personal Skywatcher digital.

"O mare parte din distracție " va fi compusa din completarea "propriul cer pentru a construi colecția dumneavoastră, în app", a declarat presedintele Slooh Patrick Paolucci într-o declarație. "Începe gol până când comanda un aparat foto Space Slooh. Este cu adevărat propria imagine, nu o fotografie făcută luni sau ani mai devreme de către unele facilitati necunoscute sau Astro tocilar."

App iPad Slooh este gata de descărcare, dar comandand o misiune costa 1.99 dolari sau mai mult. Aplicatia contine, de asemenea, informații despre diferite obiecte cerești pe care utilizatorii le pot investiga pe graficul ceresc interactiv. Utilizatorii iPad pot urmări, de asemenea, webcast-uri în direct Slooh-lui, ofera vederi vii din spațiu și comentarii ale experților.

"Este pur și simplu prea incomod pentru marea majoritate a persoanelor fizice de a folosi un telescop cu amănuntul, fără un fel de ajutor la orientare - nu mai vorbim de dificultățile cu vremea, poluarea luminoasă, imagistica săracă și de sincronizare," Bob Berman, un astronom afiliat cu Slooh a spus într-o declarație. Noua aplicație permite utilizarea mai simpla si mai usoara a unui telescop.

Oficialii Slooh au planificat lansarea unei versiuni pentru iPhone a app mai târziu în acest an, va fi lansat cu o versiune Android în 2014.

De la lansarea sa în 2003, membrii implicați în Slooh au luat 1,8 milioane de fotografii ale 46.000 de evenimente și obiecte de pe cer din 80 de țări diferite.

Sursa: news.yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de mTz @CS16: 17 June 2013 - 07:43 AM

• GVN2K15 likes this

ValenTin S-D

ValenTin S-D

New Member

• Banned
  • 754 Postari:
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
Foarte frumos , nu stiam ca e posibil acest lucru :D
  • I AM GOD.! likes this

GVN2K15

GVN2K15

Fost Resource Team

• Retired
  • 1387 Postari:
  • 93 topics
  • Joined 28-April 13
Spre surprindere de multe lucruri .. tehnologia avanseaza .
Felicitari pentru acest topic , foarte util :) !

EduArT

Fanii Space că descărca aplicația poate "comanda o misiune",

Oficialii Slooh sunt de planificare pe lansarea de o versiune pentru iPhone a app mai târziu în acest an, cu o versiune Android va fi lansat în 2014.

, poluarea luminoasă, imagistica săraci și de sincronizare," Bob Berman, un astronom afiliat cu Slooh spus într-o declarație. Noua aplicație permite o, mai simplu mai ușor de utilizat un telescop.

Cred ca ar trebui sa mai lucreze astia la google translate :-?
  • Jocky ;x, I AM GOD.!, Styler. and 1 other like this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
E bine ca s-a straduit totusi :))
Da , o aplicatie care va fura din nou mintile oamenilor, si care probabil va aduce din nou cateva milioane in conturile apple.

I AM GOD.!

I AM GOD.!

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 1175 Postari:
  • 155 topics
  • Joined 19-September 12

da.... :))) era mult de a tradus cuvant cu cuvant de mine sorry :))

Aceasta postare a fost editata de mTz @CS16: 17 June 2013 - 07:42 AM

Styler.

Styler.

Fost News Team

• Retired
  • 1960 Postari:
  • 318 topics
  • Joined 27-February 13
Nu cred ca e posibil ca un telefon sa faca poze prin telescop :)) dar de...vad ca tehnologia avanseaza

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Maxima :))

ON : Mi se pare cam aiurea sincer , plus ca idee e cam trasa la indigo , cei de la Google avand o chestie asemantoarea ( imagini fundul oceanelor , platenei etc ca si google streets ) . Eu sunt de parere ca cea mai buna optiune este sa mergi la un telescop astronomic adevarat , nu vei regreta !

Amnesia?!

Amnesia?!

Power Member

• Membru
  • 90 Postari:
  • 15 topics
  • Joined 22-July 13

Bine ca s-au staruit dar nu prea vad rostul unei asemenea aplicatii.

Aceasta postare a fost editata de unF0rgettabL3: 22 July 2013 - 10:14 PM

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi