Jump to content

Photo

[CS16 - Tutorial] Cum sa faci reclame pe alte servere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

JunKerS?

JunKerS?

Gold Member

• Membru
  • 758 posts
  • 146 topics
  • Joined 08-July 12
  • Country: Country Flag
Descriere: Cum sa faci reclame pe alte sv fara sa intri pe cs si sa scrii ca connect ... ect ect ect ;)

Editat + warn

Edited by Verdeee, 06 May 2013 - 11:03 AM.

• r3coiL.! likes this

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12
Si cu ce ne ajuta aceste reclame ? Noi ne plangem cand intra altii la noi pe servere si fac reclame...dar noi putem sa facem asta celorlalti? Chiar daca nu sunt din aceasta comunitate acele servere,omul a muncit sa aduca acel server unde este in acel moment cand noi intram si facem reclame la serverele noastre.
Incercati sa va populati serverele fara a face reclame pe alte servere chiar daca nu sunt din aceasta comunitate,aveti grija ce admini va alegeti si veti avea un server destul de plin.

Parerea mea este ca nu ne trebuie aceste reclame pentru a popula un server de counter-strike....

Like S

Like S

Banned

• Banned
  • 625 posts
  • 129 topics
  • Joined 25-January 13
folositor dar mai eficiente sunt redirectele boost ori drop

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
Uite ce fac reclamele ! Cred ca v-ati lamurit !

Daca conducerea serverului "Evolution.CS16.ro" nu inceteaza prin spamarea cu mesaje de tip "bind" pe serverele din comunitate si din inafara comunitatii se vor alege cu serverul suspendat. La fel si despre amenintari, nu sunt acceptate in colectivul comunitatii. Aceasta este o comunitate bazata pe munca, respect si cei 7 ani de acasa, nu 15 de PROTV, trebuie sa convietuim cu totii ca este loc pentru toata lumea, insa nu este loc pentru comportament de malul izvorului.

• SOFT likes this

keNNN

keNNN

Member

• Banned
  • 21 posts
  • 5 topics
  • Joined 04-February 13
Cu ce ajuta reclamele :-jj.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users