[CS16] [Decizie] Propunere Categoria CS16 Fresh
Posted 10 June 2013 - 01:29 PM

Eu unul m-as implica cu placere in aceasta actiune . Am facut acest topic , pentru a va consulta si pe voi , daca a-ti fi de acord sau daca a-ti dori sa va implicati in dezvoltarea acestei categorii .
Categoria : http://forum.cs16.ro...451-cs16-fresh/
Oricare ar fi parerea voastra , o respect ,insa am dorinta sa va si argumentati alegerea facuta . Mersi !
P.S : Grupul sa se numeasca gen Fresh Team sau Development Team .
- dialog.w0w and bengfx like this
Posted 10 June 2013 - 01:29 PM

Posted 10 June 2013 - 01:33 PM

Posted 10 June 2013 - 01:35 PM

Eu as spune sa ramana asa .
Edited by ionas, 10 June 2013 - 03:32 PM.
Posted 10 June 2013 - 01:38 PM

# Nasacryl , nu te supara . Nu vreau sa stric propunerea , dar este foarte buna propunerea dar sunt Contra.
Eu as spune sa ramana asa .
Am o singura intrebare : cum poti sa ajungi in halul asta , sa nu fi in stare sa scoti o fraza. Mie sila de voi .
Mai treci pe la scoala , si eventual la orele de romana la aia "23" de ani ai tai esti agramat , daca sti ce inseamna asa ceva.
As dori daca se poate sa va si argumentati decizia luata , multumesc.
Edited by Nasacryl, 10 June 2013 - 02:36 PM.
- Vladdynho likes this
Posted 10 June 2013 - 01:53 PM

Posted 10 June 2013 - 01:56 PM

Posted 10 June 2013 - 01:58 PM

Posted 10 June 2013 - 01:59 PM

Posted 10 June 2013 - 02:00 PM

Buna propunerea sunt PRO dar nu cred ca se va accepta #
Nu trebuie sa fim pesimisti . Ca se poate respinge sau accepta este o realitate , insa trebuie sa avem macar satisfactia ca am incercat . Capul sus !
- RazvanxD <3, zeNNN. and dialog.w0w like this
Posted 10 June 2013 - 02:04 PM

/le pro.
- Nasacryl likes this
Posted 10 June 2013 - 02:07 PM

Posted 10 June 2013 - 02:09 PM

EDIT: Da.. ar fi ceva chiar frumos si interesant

Edited by FlorINNNNNN, 10 June 2013 - 02:20 PM.
Posted 10 June 2013 - 02:16 PM

PRO ..ar fi interesant sa mai aflam ceva nou ce poate nu stim:)
Revistele in principal ma gandesc sa fie o sintetizare a evenimentelor petrecute in decursul timpului dintre 2 numere de ex. Daca ar fi sa o iau pentru luna aceasta , as prezenta aniversarea de 3 ani a comunitatii , niste opinii mai frumoase , Cupa Serverelor , Stergerea aplicatiilor pentru Staff etc . Ar fi o chestie frumoasa sa fie acceptata propunerea , daca nu as avea eu permisiunea din anumite motive sa ma ocup de ea , atunci macar altii si as fi la fel de multumit.
Posted 10 June 2013 - 02:27 PM

Am o singura intrebare : cum poti sa ajungi in halul asta , sa nu fi in stare sa scoti o fraza. Mie sila de voi .
P.S. : Mai treci pe la scoala , si eventual la orele de romana la aia "23" de ani ai tai esti agramat , daca sti ce inseamna asa ceva.
Doar putin abtine-te sa-l jignesti aici,prin reply.daca vroiai sa adaugi ceva tras spre adevar puteai sa-i spui prin PM,ca ar trebui sa ne respectam putin.
ON :
Am vazut si eu ca aceea sectiune deja s-a dus.Asa ca ar fi buna ideea.Si ar arata performanta cred.Pentru ca avem designeri care sa se ocupe de asta.
Posted 10 June 2013 - 02:34 PM

designeri care sa se ocupe de asta.
Nu e vorba de Design aici , e vorba de o echipa capabila , din toate pucntele de vedere , care sa puna in lumina niste subiecte alese cu cap , si prezentate ca atare . Insa , ar putea exista in aceasta echipa un om din grupul Design care sa mai ajute cu un banner / clip etc .
Sa nu se inteleaga ca imi place sa fac +1 in acest topic , dau reply pentru ca ma intereseaza sa va prezint lucrurile bune si sa ii lamuresc pe cei care nu sunt siguri de acest proiect si de beneficiile lui .
@
Posted 10 June 2013 - 02:40 PM

Oamenii dornici sa faca asta pot sa o faca fara sa-i opreasca cineva. Aceste reviste saptamanale/bilunare se pot crea si fara propunerea ta. Filmulete de prezentare poate face oricine-i dornic, nu il opreste nimeni.
Subforumul CS16 fresh este deschis si se pot crea noi topic-uri, in acest fel ai posibilitatea de a te ocupa de el.
Asa ca nu vad rostul propunerii. Singurul pro pe care ti l-as da e pentru ca vrei sa mobilizezi lumea sa se implice in acea mica sectiune, dar nu pentru grade si grupuri noi de utilizatori.
De la mine ai contra
PS:
Se pare ca toata lumea are impresia ca daca nu esti verde deschis cu grad de moderator pe un anumit subforum, nu te poti "ocupa" de el.
- Eu si Nimeni Altu and SOFT like this
Posted 10 June 2013 - 02:41 PM

Posted 10 June 2013 - 02:48 PM

Contra , este datoria lor de a posta noutati din CS16.
Posted 10 June 2013 - 03:01 PM

Ce fac cei de la News Team nu au nici o legatura cu ce a zis David , dupa cum observi proiectul in care erau postate reviste a fost lasat balta --> http://forum.cs16.ro...451-cs16-fresh/ [ 10 iulie 2012 , se face un an de cand nu a mai aparut o noua revista ] + ei posteaza noutati din Gaming.Nu vreau sa par rautacios , daca erai mai atent observai acest lucru: "In aceasta sectiune se posteaza doar noutati din CS16 Gaming de catre News Team".
Contra , este datoria lor de a posta noutati din CS16.
Nu se fac filmulete de prezentare a server-ului , a comunitatii.
# Pro , ar aduce un + comunitatii si am iesi iar in evidenta cu ceva nouprin publicarea unei reviste saptamanale sau bilunare cu diferite evenimente . Totodata , aceasta echipa ar putea sa se ocupe si cu filmulete de prezentare a serverului , sau a comunitatii etc .

L.E: In cazul in care nu se aproba aceasta propunere , ati putea macar sa o reorganizati in asa fel incat sa cuprinda si aceste idei.
Edited by Denisa ;x, 10 June 2013 - 03:05 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users