Postat 08 June 2013 - 03:45 PM

POPULAR
Ca prime informatii cupa se va desfarura pe servere 12 sloturi Krond 1000 FPS, steam only si dotate cu HLTV + EAC.
In prim plan m-ar interesa parerile ownerilor, daca ar avea jucatori/staff pe server sa participe intr-o asemenea competitie. Nu va grabiti sa raspundeti, cel mai bine intrebati pe server la voi cine ar fi dispus sa reprezinte serverul in cupa.
Premiile vor fi in servere, boostinguri etc. Inca nu am stabilit.
- ionas, nExow, POLARSOOON and 44 others like this
Postat 08 June 2013 - 03:48 PM

A trecut ceva timp de la ultima cupa oragizata in comunitatea noastra si primim multe cerinte sa punem in aplicare. Vom pune in aplicare doar daca serverele au sau isi pot organiza un clan format din 5 jucatori si 3 rezerve.
Ca prime informatii cupa se va desfarura pe servere 12 sloturi Krond 1000 FPS, steam only si dotate cu HLTV + EAC.
In prim plan m-ar interesa parerile ownerilor, daca ar avea jucatori/staff pe server sa participe intr-o asemenea competitie. Nu va grabiti sa raspundeti, cel mai bine intrebati pe server la voi cine ar fi dispus sa reprezinte serverul in cupa.
Premiile vor fi in servere, boostinguri etc. Inca nu am stabilit.
Daa,ar fi o idee buna
mai ales Steam Only.
Premiile pui boostinguri si premium account
Si cerintele echipelor nu sunt mari
- Mave likes this
Postat 08 June 2013 - 03:54 PM

Iar la clan ar fi bine sa ai si rezerve in cazul in care un membru nu se poate prezenta sau na ma rog, poate intervenii orice.
Sau te poti afilia cu clanul unui anumit server.
- TYGA, Jocky ;x, SOFT and 5 others like this
Postat 08 June 2013 - 03:59 PM

@ Slow., nu trebuie sa fiti buni sau cei mai buni, e frumos sa participe cat mai multe clanuri ale serverelor pentru distractie, sa poti juca la un nivel foarte bun fara codati, injurii samd.
- SweetBlue., Jocky ;x, ^CRBL^ and 6 others like this
Postat 08 June 2013 - 04:09 PM

As vrea sa mai adaug ceva...
Ar fii frumos sa se inscrie doar Servarele din comunitate...
Si as vrea sa mai adaug ceva...Ar fii frumos sa fie doar admini de pe servar`ul respectiv...
Nu sa imi aduc eu prieteni din alte parti sa ma dau eu mare si tare...
Dau ex: arena= 5 admini SteamOn cel mai frumos...
Postat 08 June 2013 - 04:10 PM

Asta nu mi se pare prea drept oricum,nu toata lumea are serv lui personal (ma refer in general,nu doar de mine) ,doar e comunitate, toata lumea care are clan ar trebui sa aiba dreptul sa joace,dar cum ai zis si mai sus e adevarat alti particip iau premiu si pleca,dar nu toti sunt asa.In fine aicea e putin legat si de bani dar na ...,oricum e o idee perfecta.Inteleg ce spui, dar aceasta cupa este organizata exclusiv pentru clientii activi si care au serverele platite la data scadenta.
- holden. likes this
Postat 08 June 2013 - 04:14 PM

@ Jocky ;x, care e programul la BAC?
@ EvaNwIJk, nu cred ca avem cum controla daca jucatorii sunt doar de pe acel server, daca e prieten cu tine, evident ca joaca la tine pe server. Cum am spus, vrem sa vedem cate servere ar fi disponibile sa se inscrie, apoi ne gandim si stabilim exact conditiile si regulamentul.
@ BlueGirl, pai cupa este destinata serverelor din comunitate. Daca va avea succes cu siguranta nu ne vom oprii aici cu cupele. Pe viitor o sa fie si cupe pentru membrii, 1vs1, 2vs2 samd.
- SweetBlue., yLLuSioN, Spin and 2 others like this
Postat 08 June 2013 - 04:18 PM

@ contEEE @ CS16, si cum impartim premiile? 1 server = 1 clan .
@ Jocky ;x, care e programul la BAC?
@ EvaNwIJk, nu cred ca avem cum controla daca jucatorii sunt doar de pe acel server, daca e prieten cu tine, evident ca joaca la tine pe server. Cum am spus, vrem sa vedem cate servere ar fi disponibile sa se inscrie, apoi ne gandim si stabilim exact conditiile si regulamentul.
@ BlueGirl, pai cupa este destinata serverelor din comunitate. Daca va avea succes cu siguranta nu ne vom oprii aici cu cupele. Pe viitor o sa fie si cupe pentru membrii, 1vs1, 2vs2 samd.
Mersi , dar mai am inca o intrebare THE WINNER FIRST PLACE ia un server de 32 sloturi KROND PREMIUM

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi