Salt la continut

Fotografie

[CS16] Cupa servere CS16

* * * * * 2 Voturi

• Topic inchis Acest topic e inchis
94 replies to this topic

EduArT

*
POPULAR

A trecut ceva timp de la ultima cupa oragizata in comunitatea noastra si primim multe cerinte sa punem in aplicare. Vom pune in aplicare doar daca serverele au sau isi pot organiza un clan format din 5 jucatori si 3 rezerve.
Ca prime informatii cupa se va desfarura pe servere 12 sloturi Krond 1000 FPS, steam only si dotate cu HLTV + EAC.

In prim plan m-ar interesa parerile ownerilor, daca ar avea jucatori/staff pe server sa participe intr-o asemenea competitie. Nu va grabiti sa raspundeti, cel mai bine intrebati pe server la voi cine ar fi dispus sa reprezinte serverul in cupa.

Premiile vor fi in servere, boostinguri etc. Inca nu am stabilit.
  • ionas, nExow, POLARSOOON and 44 others like this

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 Postari:
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
  • Country: Country Flag

A trecut ceva timp de la ultima cupa oragizata in comunitatea noastra si primim multe cerinte sa punem in aplicare. Vom pune in aplicare doar daca serverele au sau isi pot organiza un clan format din 5 jucatori si 3 rezerve.
Ca prime informatii cupa se va desfarura pe servere 12 sloturi Krond 1000 FPS, steam only si dotate cu HLTV + EAC.

In prim plan m-ar interesa parerile ownerilor, daca ar avea jucatori/staff pe server sa participe intr-o asemenea competitie. Nu va grabiti sa raspundeti, cel mai bine intrebati pe server la voi cine ar fi dispus sa reprezinte serverul in cupa.

Daa,ar fi o idee buna
mai ales Steam Only.
Premiile pui boostinguri si premium account
Si cerintele echipelor nu sunt mari
  • Mave likes this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Noi stim in principal pe ce vom merge, topicul a fost deschis sa vedem daca voi aveti jucatori pentru un concurs.
  • yLLuSioN, Spin and ghost@war like this

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 Postari:
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

Noi stim in principal pe ce vom merge, topicul a fost deschis sa vedem daca voi aveti jucatori pentru un concurs.

Da,exista multe clanuri steam ON ,ne vom pregatii.
5 jucatori si 3 rezerve,perfect

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 Postari:
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Trebuie neaparat 5 jucatori + rezerve? si sa avem server?
O sa-mi strang 5 prieteni si o sa intram si noi fara nicio rezerva .

Aceasta postare a fost editata de justulicious: 08 June 2013 - 03:53 PM

EduArT

Trebuie neaparat sa detii server in CS16, deoarece asta e scopul competitiei. Sa vedem ce server are cei mai buni jucatori >:).
Iar la clan ar fi bine sa ai si rezerve in cazul in care un membru nu se poate prezenta sau na ma rog, poate intervenii orice.
Sau te poti afilia cu clanul unui anumit server.
  • TYGA, Jocky ;x, SOFT and 5 others like this

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 Postari:
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Asta nu prea este corect ;( , in fine poate gasesc un clan care sa participe.
Buna idee oricum , puteti sa faceti in finala ceva de egenul omul meciului care va primi un premiu special .. sau stiu eu diverse si diverse idei.

Slow.

Slow.

Fost Moderator

• Retired
  • 5763 Postari:
  • 575 topics
  • Joined 30-March 12
RDS.cs16.ro se inscrie in cupa:) chiar daca nu suntem noi asa buni:P
O idee excelenta!

Aceasta postare a fost editata de Slow.: 08 June 2013 - 04:01 PM

• AnDrEwOne likes this

EduArT

@ justulicious, noi vrem sa desfasuram aceasta competitie in comunitate, iar cei din comunitate sa participe si sa beneficieze de premii. Nu clanuri care sa vina sa pimeasca premiul si sa plece.

@ Slow., nu trebuie sa fiti buni sau cei mai buni, e frumos sa participe cat mai multe clanuri ale serverelor pentru distractie, sa poti juca la un nivel foarte bun fara codati, injurii samd.
  • SweetBlue., Jocky ;x, ^CRBL^ and 6 others like this

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 Postari:
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Daca castigatorii ar primi un server , acesta ar fi hostat in comunitate deci nu ar avea cum sa plece de aici , ori ar ramane aici cu premiul or ar pleca cu nimic.

EduArT

Inteleg ce spui, dar aceasta cupa este organizata exclusiv pentru clientii activi si care au serverele platite la data scadenta.
  • yLLuSioN, Spin and Infinityy like this

Luciann1009

O idee excelenta poate o sa participe si serverul Romania ar fi frumos si mai mult de fun

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 Postari:
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Inteleg .
@ Caut server ca sa ma bage in clan si nu gasesc , caut server care sa ma bage in clan si nu gasesc :)) !
Sper sa anunti si premiile concrete cat mai curand :> .

RazvanxD <3

RazvanxD <3

Platinum Member

• Banned
  • 1091 Postari:
  • 257 topics
  • Joined 21-October 11
Trebuie neaparat sa fie un server sau se pot alia mai multe si sa faca un clan cu cei mai buni jucatori de pe serverele in cauza .. ?

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
Ar fi excelent ! Doar sa fie cat mai repede ca vine bacu x_x si nu o prea avem timp :))
  • oNekiss, nExow and w1kEE ;; like this

tudorGFX

tudorGFX

Gamer Member

• Membru
  • 894 Postari:
  • 150 topics
  • Joined 04-December 12
E o idee foarte frumoasa...SIncer sa fiu am vrut sa iau legatura cu tine Eduart si cu verde sa va intreb destre acest concurs...
As vrea sa mai adaug ceva...
Ar fii frumos sa se inscrie doar Servarele din comunitate...
Si as vrea sa mai adaug ceva...Ar fii frumos sa fie doar admini de pe servar`ul respectiv...
Nu sa imi aduc eu prieteni din alte parti sa ma dau eu mare si tare...
Dau ex: arena= 5 admini SteamOn cel mai frumos...

SweetBlue.

SweetBlue.

No Limit Member

• Banned
  • 2075 Postari:
  • 63 topics
  • Joined 16-June 12
Ar fi buna ideea dar

Inteleg ce spui, dar aceasta cupa este organizata exclusiv pentru clientii activi si care au serverele platite la data scadenta.

Asta nu mi se pare prea drept oricum,nu toata lumea are serv lui personal (ma refer in general,nu doar de mine) ,doar e comunitate, toata lumea care are clan ar trebui sa aiba dreptul sa joace,dar cum ai zis si mai sus e adevarat alti particip iau premiu si pleca,dar nu toti sunt asa.In fine aicea e putin legat si de bani dar na ...,oricum e o idee perfecta.
  • holden. likes this

EduArT

@ contEEE @ CS16, si cum impartim premiile? 1 server = 1 clan .
@ Jocky ;x, care e programul la BAC?
@ EvaNwIJk, nu cred ca avem cum controla daca jucatorii sunt doar de pe acel server, daca e prieten cu tine, evident ca joaca la tine pe server. Cum am spus, vrem sa vedem cate servere ar fi disponibile sa se inscrie, apoi ne gandim si stabilim exact conditiile si regulamentul.
@ BlueGirl, pai cupa este destinata serverelor din comunitate. Daca va avea succes cu siguranta nu ne vom oprii aici cu cupele. Pe viitor o sa fie si cupe pentru membrii, 1vs1, 2vs2 samd.
  • SweetBlue., yLLuSioN, Spin and 2 others like this

RazvanxD <3

RazvanxD <3

Platinum Member

• Banned
  • 1091 Postari:
  • 257 topics
  • Joined 21-October 11

@ contEEE @ CS16, si cum impartim premiile? 1 server = 1 clan .
@ Jocky ;x, care e programul la BAC?
@ EvaNwIJk, nu cred ca avem cum controla daca jucatorii sunt doar de pe acel server, daca e prieten cu tine, evident ca joaca la tine pe server. Cum am spus, vrem sa vedem cate servere ar fi disponibile sa se inscrie, apoi ne gandim si stabilim exact conditiile si regulamentul.
@ BlueGirl, pai cupa este destinata serverelor din comunitate. Daca va avea succes cu siguranta nu ne vom oprii aici cu cupele. Pe viitor o sa fie si cupe pentru membrii, 1vs1, 2vs2 samd.

Mersi , dar mai am inca o intrebare THE WINNER FIRST PLACE ia un server de 32 sloturi KROND PREMIUM :)) ? hostat cate luni 1 ?

EduArT

• yLLuSioN likes this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi