[CS16] 60.000 membrii
Started By
TYGA
, Jun 04 2013 11:18 PM
Postat 04 June 2013 - 11:18 PM

POPULAR
CS16Gaming a mai depasit un pas foarte important cu ajutorul dumneavoastra.
De astazi suntem oficial 60.000 membrii.
Prin asta dovedim inca odata ca suntem una [daca nu cea mai buna] dintre comunitatile de top ale Romaniei.
Va multumim tuturor pentru sprijin.
De astazi suntem oficial 60.000 membrii.
Prin asta dovedim inca odata ca suntem una [daca nu cea mai buna] dintre comunitatile de top ale Romaniei.
Va multumim tuturor pentru sprijin.
- ionas, cosmin701, POLARSOOON and 38 others like this
Postat 05 June 2013 - 05:52 AM

Baiete, as zice sa stai in banca ta, ca tu nu esti in stare sa ne caracterizezi sau sa-ti dai cu parerea despre munca noastra.Cu siguranta cea mai buna si asta multumita staff-ului, aici nu se includ si designerii.
Felicitari !
ON: Felicitari, ne vedem la 100.000 de membrii.
- joggy, Tarhi, JacK_DaNieLs.Cs and 3 others like this
Postat 05 June 2013 - 06:19 AM

Daca e un anunt de genul nici nu trebuie sa te mai uiti cine e starterul 
Sti ca ar trebui inchis de la inceput fiind un topic informativ,intrucat nimeni nu trebuie sa primeasca lamuriri la acest subiect.
Totusi,felicitari
Sunt curios oare cati din aia 60.000 nu sunt si clone,si macar intra chiar daca nu posteaza. La useri online apar foarte putini zic eu
.

Sti ca ar trebui inchis de la inceput fiind un topic informativ,intrucat nimeni nu trebuie sa primeasca lamuriri la acest subiect.
Totusi,felicitari
Sunt curios oare cati din aia 60.000 nu sunt si clone,si macar intra chiar daca nu posteaza. La useri online apar foarte putini zic eu

- /r/arrsura27 likes this
Postat 05 June 2013 - 06:56 AM

Asa este mafia... Dar multi dintre acestia nu dau nume ca se simt singuri , fac conturi doar pt like , etcDaca e un anunt de genul nici nu trebuie sa te mai uiti cine e starterul
Totusi,felicitari
Sunt curios oare cati din aia 60.000 nu sunt si clone,si macar intra chiar daca nu posteaza. La useri online apar foarte putini zic eu.

- staff/gungame and /r/arrsura27 like this
Postat 05 June 2013 - 10:29 AM

Daca mai faci vreo doua cereri acolo s ar putea sa devii si tu designer,macar din ambitieCu siguranta cea mai buna si asta multumita staff-ului, aici nu se includ si designerii.

Multumim noua in primul rand si celor care au activitate pe acest forum si fac parte din COMUNITATEA CS16
- Vraciu likes this
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi