Jump to content

Photo

[CS16] Un magazin retail listează Call of Duty : Ghosts

• Please log in to reply
5 replies to this topic

Spin

Spin

No Limit Member

• Banned
  • 2250 posts
  • 205 topics
  • Joined 02-January 13
  • Country: Country Flag

Posted Image

În martie, un zvon anunța un nou titlu din seria Call of Duty pentru console, Call of Duty: Ghosts, ce ar putea fi anunţat din 1 mai de Activision și pentru consolele next-gen.

Magazinul retail Tesco confirmă acest zvon prin listarea jocului alături de copertele pentruXbox 360 și PlayStation 3.

Stilul jocului va fi similar cu titlurile Modern Warfare, dar se va îndrepta într-o direcție nouă, campania urmând să se desfășoare în viitor. Transformare similară cu cea prin care a trecut și Black Ops 2 în care acțiunea se petrece în viitor, dar armele sunt din prezent.

În modul multiplayer scenele de încărcare vor fi dinamice, iar modul în care jucătorii se deplasează pe hartă va suferi îmbunătățiri, saltul delfinului fiind eliminat, dar jucătorii vor putea să-și folosească armele în timp ce alunecă. De asemenea, atunci când sunt pe burtă jucătorii se vor putea rostogoli pentru a scăpa de focul inamic sau pentru o poziție de tragere mai bună.

Call of Duty: Ghosts va beneficia și de niveluri destructibile, dacă producătorii vor reuși implementarea acestora în modurile multiplayer

• Hunter, Soar3c3 ;x and aXyow like this

aXyow

aXyow

Power Member

• Membru
  • 92 posts
  • 14 topics
  • Joined 14-April 13
Moama,nici nu au terminat seria Black Ops si se apuca de alta:|In fine,sper sa fie un joc bun,si cred ca va fi:))

Marceline

Marceline

Fost Designer

• Retired
  • 3350 posts
  • 141 topics
  • Joined 02-November 12
Am terminat toată seria Call of Duty ( înafara de Call of Duty 3 care este doar pentru console ,dar nici nu merita 107 RON) , sper ca acest titlu sa aducă ceva nou.

SHAYDEE

SHAYDEE

Advanced Member

• Membru
  • 124 posts
  • 34 topics
  • Joined 09-January 13
Foare frumos jocu-l , m-am jucat o perioada buna pe el .

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 posts
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12

Foare frumos jocu-l , m-am jucat o perioada buna pe el .

WARNED,nici nu a aparut jocul si tu zici ca te-ai jucat "o buna perioda"?
  • Spin likes this

Obedience..

Obedience..

Member

• Membru
  • 33 posts
  • 7 topics
  • Joined 25-May 13
Interesant joc o sa-l incerc. :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users