*Prenume : Oana *Varsta : 17 *Nick cs : tse. *Sex : Feminin *Ocupatie : Scoala si in rest pe acasa. *Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Sunt din Iasi , am prieten deci fara dedicatii , nu prea ma preocupa cs-ul , dar sincera sa fiu , la cata plictiseala am prins saptamanile acestea , am rupt cs-ul , sunt foarte impresionat de comunitate , rar intalnesti un staff asa bine organizat , felicitari celor care detin accese de mg/designer/sm , am uitat sa va spun ca lucrez si in photoshop , asta a fost nevoie de a invata pentru scoala , proiecte si asa mai departe , poate o sa imi deschid si un portofoliu , iar in rest , pe acasa cu treburi (la pc) , stau la bloc in cartierul Tatarasi , Imi place foarte mult placinta cu morcov , nustiu daca ati mai mancat vre-o data , vas recomanda sa mancati , este delicioasa si pe deasupra sanatoasa.La categoria sporturi nu prea ma incadrez , nu prea ador sporturile , ce mai fac din cand in cand ciclisc cu prietenii sau skateboardingul , asta de cand eram mica , cred ca cam atat ar fi de spus , pe viitor cine stie , asta e. Salut si multumesc pentru primire.
Am citit si am ramas impresionat ca vrei sa ne "invadezi" Comunitatea si pe langa aceasta ,ne "indopi" de-a binele cu placinta ta preferata,placinta cu morcov daca nu ma insel Lasand glumemele la o parte,bine ai venit printre noi si sedere placuta !