ma bucur ca si-a dat cnv interesul de a viziona demo-ul dupa 2 ore...ms knor
Mai dar nu ti-am zis sa ii dai ban, deoarece nu sunt nici eu sigur daca are wall doar banuiesc ceva.
ma bucur ca si-a dat cnv interesul de a viziona demo-ul dupa 2 ore...ms knor
Mai dar nu ti-am zis sa ii dai ban, deoarece nu sunt nici eu sigur daca are wall doar banuiesc ceva.
iti bati joc de mn:((( deja i-am dat....
iti bati joc de mn:((( deja i-am dat....
Mare bai nu ii ca a facut cerere unba, daca aicea suntem doar cativa care se uita la demo la cererea de unban macar se vor uita mai multi si vom clarifica situatia.
Si eu il suspectez de cod.
Minutul 26:01 , iasa cu tinta pe THeONe, dupa ce da doua flash-uri si un he acolo. Cu HE-ul nu a atins pe nimeni.
Minutul 26:54 , se vede destul de clar cum plimba tinta pe un CT, prin perete, inainte de asta, arunca un he si doua flash-uri exact cand nu se uita la el, el fiind ascuns dupa un perete.
Eu zic ca are un pic de sillent aim combinat cu sunet . nu a fost nevoie sa ma uit la demo`uri pt ca il suspecam cand eram dead in cs . Nici eu nu trag cum trage ala si nu pot zice ca nu stiu a juca ..
Eu zic ca are un pic de sillent aim combinat cu sunet . nu a fost nevoie sa ma uit la demo`uri pt ca il suspecam cand eram dead in cs .
Nici eu nu trag cum trage ala si nu pot zice ca nu stiu a juca ..
Silent aim nu am vazut la el, poate are alias-uri si script-uri in CFG, cum au multi.
Am vazut la el ca trage glont cu glont, spameaza click-ul, tinta pe cap si apasa click-click-click.
Eu il suspectez de wall la buton, de multe ori sta nemiscat si se uita in jur, la ultima faza la rarea se observa destul de bine cum se uita in spate si dupa plimba tinta prin perete dupa Jack Daniels, asta sunet n-are cum sa fie.
V!ru$$ STEAM_0:0:1563670368 92.85.142.242 zrog a se da ban acestui player, deoarece mie si lui verdecryl nu ne lasa deoarece zic ca nu exista sau ceva de genuDovada este aici:http://www66.zippysh...58322/file.html
Daca crede ca e curat, va venii cu o cerere de unban .
Daca va veni cu acea cerere, rog a se prezenta dovada .
Nume:macelaru
Ip:93.114.216.46
Dovada:Demo
mie mi se pare sa aiba silent aim, deoarece mi se pare ciudat anumite faze, si mai stiu ca a mai primit de multe ori ban pt wall
In runda doi mi se pare ceva ciudat felul cu se duce tinta la ak,in rest nu prea ai ce vedea in demo.
Nume:macelaru Ip:93.114.216.46 Dovada:Demo mie mi se pare sa aiba silent aim, deoarece mi se pare ciudat anumite faze, si mai stiu ca a mai primit de multe ori ban pt wall.
Doar acea faza este suspecta, din a doua runda la minutul 1: 30-23 .
Pentru o singura faza, nu cred ca este cazul sa-l banam . Spun sa, ii mai faci demo si pe alta mapa, si cand ti se pare suspect, revii aici cu acel demo, si vei primi raspunsul exact.
asa si mie, dar am zis ca pt atat nu sunt sigur sa ii dau ban
0 members, 2 guests, 0 anonymous users