- Numele moderatorului reclamat:fergulicious
- Motivul reclamatiei:Mi`a dat warn pe nimic...Chiar nu imi dau seama pentru ce..
- Link catre topic / Printscreen:
- Wtf?Nici nu stiu pentru ce cica PostHunt
)
- Te`ai gasit sami dai mie warn ..Alti care zic frumos sau gg treci peste ei..E al 2 warn in 2 zile de la tine..

[CS16] Abuz fergulicious
Started By
Back.
, Apr 12 2013 08:39 PM
Postat 12 April 2013 - 08:39 PM

- Drogba and smeassyaffeve like this
Postat 12 April 2013 - 10:41 PM

Asa, vad si eu toicul asta, si am si eu ceva de zis: fergaulicious, mi-ai dat warn pe motiv, "+1 la portofolii+acuzatii fara dovada".
1. Mi-ai cerut dovada?
2. +1 la portofolii? Daca am mai mult de 3 mesaje la potofolii eu ma impusc. Am doua in acelasi topic pentru sustinerea unei pareri.
1. Mi-ai cerut dovada?
2. +1 la portofolii? Daca am mai mult de 3 mesaje la potofolii eu ma impusc. Am doua in acelasi topic pentru sustinerea unei pareri.
Aceasta postare a fost editata de eLectro: 12 April 2013 - 10:43 PM
Postat 13 April 2013 - 12:20 PM

Din moment ce faci niste acuzatii , asigura-te ca ai si o dovada si prezint-o.Asa, vad si eu toicul asta, si am si eu ceva de zis: fergaulicious, mi-ai dat warn pe motiv, "+1 la portofolii+acuzatii fara dovada".
1. Mi-ai cerut dovada?

Se vede foarte clar pentru ce a fost dat warnul.Ai postat de 2x fara ca macar sa pui o dovada.Asteptai invitatie speciala ?
Aici este topicul , se vede foarte clar cum posteaza doar de dragul de a posta : http://forum.cs16.ro...u/page__st__280
@championn : pentru cereri exista sectiunea "Cereri"; toti care cer anumite imagini prin portofolii primesc warn.
Postat 13 April 2013 - 03:45 PM

Da atunci scrieti in regulament ca sa vedem si noi domane..In fine de avertisment nu sti?Va rog sa vina un Administrator sau SM sa imi explice de ce mi`a dat warn +ca in regulament nu scrie ! Trebuia sami dea Avertisment
Edit:Imi faceai tu la fel ca Artie creatia aceea?
Edit:Imi faceai tu la fel ca Artie creatia aceea?
Aceasta postare a fost editata de cHaMpIoNNN: 13 April 2013 - 04:03 PM
- Drogba likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi