Salt la continut

Fotografie

[CS16] Like-uri

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
16 replies to this topic

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
  • Country: Country Flag

*
POPULAR

De curand a fost gasit un topic unde ownerul respectiv cerea like-uri. Daca procedati la fel, numarul de like-uri primite in acele topicuri se va scadea.
Aveti grija.
  • DeSigNeR @RoTT, TYGA, Dexsive and 20 others like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Sigur e vorba de Ivan , copilu ala care primea like si la Pro/Contra :)) Mie mi-ar fi rusine , asta este clar un exemplu de "asa nu" .

Nice worked cosmin ;)

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12

Sigur e vorba de Ivan , copilu ala care primea like si la Pro/Contra :)) Mie mi-ar fi rusine , asta este clar un exemplu de "asa nu" .

Nice worked cosmin ;)

Te rog sa te calmezi cu comentarile gen "copilu ala",el primeste like pt. ca are "fani",cum de ex. la Verdeee sau la Eduart primesc like la posturi banale sa zic asa,pentru ca le place ca ei se dedica acestui forum,acelasi lucru e si aici :)

Si nu el acela,este alcineva dar nu dau nume.

@ ON : Felicitari cosmine,asa trebuie facut cu toti acesti oameni disperati de like-uri ^_^
  • Malefiq, Andyyyy, MARQUiZ and 4 others like this

utzu

Sunt multi care isi dau si singuri =))) nu dau nume! E rusinos oricum ;)

@ FELICITARI pentru initiativa cosmine :*

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
TARHON "e de vina" pentru aceasta initiativa. :))
  • Tarhi and Psycho XD like this

Sp3cTeR

Sp3cTeR

Banned

• Banned
  • 956 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 25-January 12
Oare care "MOFO" a facut asa ceva :-?

POLARSOOON

POLARSOOON

Fost News Team

• Retired
  • 5258 Postari:
  • 432 topics
  • Joined 10-December 11

Oare care "MOFO" a facut asa ceva :-?

Nu este nevoie sa dai nume . Care a facut-o sa ii fie rusine .

Felicitari cosmin701 pentru ca ai facut acest anunt, poate nu o sa mai fuga toti dupa like-uri .
  • Why!? likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Ahaha acuma vad ca e mofo ala , am incurcat dar degeaba Tarhoane ca si Ivan e la fel . Uitati-va la ultimele like-uri care le-a primit :)) in fine , i don't give a shitt , fiecare cu cat il duce capu .
  • bulaNNNNNNNN likes this

Psycho XD

Psycho XD

Member

• Banned
  • 14 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 05-March 13
Nu ca m.ar deranja chestia,dar stii prea bine Cosmin ca aceste "cereri" > "schimburi" se pot face si prin alte metode deoarece regulamentul general nu impune un criteriu valid. . Deci incidentul nu e izolat. Dar intradevar, initiativa e admirabila. Felicitari amandurora

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Mie personal nu-mi aduce fericirea un numar de like-uri / posturi si asa mai departe,insa nu vreau sa ma pronunt.
Raman neutru deoarece erau zile cand radeam pe tema asta,deoarece a ajuns intr-un punct destul de inalt,ceea ce demonstreaza multe.
  • -SaGeTaToR- likes this

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 Postari:
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Crudul adevar :)

Mr. MiNiMaL

Mr. MiNiMaL

Fost Moderator

• Retired
  • 1277 Postari:
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12
In sfarsit s-a trezit cineva sincer sa fiu , jumate din comunitate ar merita 0 reputatie nu vreau sa dau nume dar cunosc personal cand mi s-a cerut sa dau likeuri in fiecare zi sa creasca in reputatie ca sa nu il depaseasca in likeuri alta persoana nu dau nume, dar dupa care oameni se cred big boss in comunitate :)) . Bv Cosmine eu sincer as radia maxim la acest lucru ca oricine are servar dau ca booti intre ei likeuri fara sens, intradevar sunt uni care merita da aceea sunt prea putini. Big like la acesta decizie luata de Cosminel :D

as fii curios sa vad unde am scris eu "datimi likeuri" ... daca tot vad ca nasa e cu gura pe mine si ma judeca desi inca nu inteleg de ce am mai putine .
ma nu sa supar sa imi trimiti o dovada prin PM sau chiar o poti posta aici sa ma fac de ras daca eu am scris undeva "Datimi likeuri" ...
nu ma fac pentru asa ceva oricum dar cred ca e singura comunitate asa jos scazuta mintal si aici vorbesc de unele persoane din staff (nu eduart sau verdee) care nascocesc asa idioteni pe cap

si vorba vine , daca cineva ar cere likeuri ce are ? in regulament nu scrie nu ai voie sa ceri likeuri doar voi aveti niste aberati de vai doamne ... va place sa aratati ca cine sunteti .

Nu scrie in regulament si nici nu ar trebui interzis, dar parerea mea cand se da like trebuie sa il meriti nu sa il ceri :) .

Aceasta postare a fost editata de Mr. MiNiMaL: 11 April 2013 - 06:16 PM

Mofo ZM

Mofo ZM

Banned

• Banned
  • 1633 Postari:
  • 198 topics
  • Joined 14-October 12
as fii curios sa vad unde am scris eu "datimi likeuri" ... daca tot vad ca nasa e cu gura pe mine si ma judeca desi inca nu inteleg de ce am mai putine .
ma nu sa supar sa imi trimiti o dovada prin PM sau chiar o poti posta aici sa ma fac de ras daca eu am scris undeva "Datimi likeuri" ...
nu ma fac pentru asa ceva oricum dar cred ca e singura comunitate asa jos scazuta mintal si aici vorbesc de unele persoane din staff (nu eduart sau verdee) care nascocesc asa idioteni pe cap

si vorba vine , daca cineva ar cere likeuri ce are ? in regulament nu scrie nu ai voie sa ceri likeuri doar voi aveti niste aberati de vai doamne ... va place sa aratati ca cine sunteti .

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 Postari:
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

Nice worked cosmin ;)

Te oftici ? Nu stiu care este copil dintre tine si Ivan ....Si te anunt ca de acum incolo toate cele 10 like-uri ale mele vor merge la Ivan
  • DeSigNeR @RoTT, Instabil, Drogba and 11 others like this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12
Nasa care e problema ta? Poate primeste like pentru ca asa vrem noi. De acum in colo si eu ii dau . Oricum Cosmin buna idee.

Aceasta postare a fost editata de SUD:Diez: 11 April 2013 - 06:57 PM

• MARQUiZ likes this

DeSigNeR @RoTT

DeSigNeR @RoTT

Gamer Member

• Membru
  • 964 Postari:
  • 73 topics
  • Joined 29-April 11
Nu inţeleg de unde atâta tragedie ? Cu ce vă ajută un like in +/- ?

@Nasa : nu cred că trebuia să "arunci cu noroi" fără dovezi :) Nu ştiu nici eu cum a ajuns la acel număr de like-uri , da' de cerut nu a cerut. Pur şi simplu adminii/playerii de la noi dp sv dau like aproape la orice,motivul ? Nu ştiu

@On. Cred că singura soluţie ar fi scoaterea butonului ^_^ şi-aşa este nefolositor , ajungem să ne certăm din cauza unui buton nefolositor .

Aceasta postare a fost editata de DeSigNeR @RoTT: 11 April 2013 - 07:06 PM

• Instabil, MARQUiZ and Andrei; like this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11
T.C. ca iar incepeti sa va certati. Acest topic este informativ....
  • TYGA, Eu si Nimeni Altu, -SaGeTaToR- and 1 other like this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi