Jump to content

Photo

[Demo] wondeR-

• This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

Wonderrrrr

Wonderrrrr

Member

• Membru
  • 21 posts
  • 6 topics
  • Joined 31-March 13
  • Country: Country Flag
Nick: wondeR-
Steam (numeric):STEAM_0:1:18314542
Servar :mix4.cs16.ro
Demo (link download) :http://www.girlshare.ro/32395409.2
Steam-IDul Adminului :miX3.CS16.ro [AmxModX] 1000 FPS
Playerul / Adminul care cere demo: inFe

Astept pareri si poate si MERITATUL unban :) !

Edited by Wonderrrrr, 11 April 2013 - 12:17 AM.

• Bittersweet-RR. likes this

VLAD<3R

VLAD<3R

Member

• Membru
  • 51 posts
  • 14 topics
  • Joined 15-February 13
Respectă modelul! După vei primi unban, te aştept cu edit.

th@lesT

th@lesT

No Limit Member

• Membru
  • 2455 posts
  • 93 topics
  • Joined 23-March 11
Pro Unban

cosminkfg29

cosminkfg29

New Member

• Membru
  • 6 posts
  • 3 topics
  • Joined 25-February 13
Pro unban

Mapetz

Mapetz

Gamer Member

• Membru
  • 873 posts
  • 34 topics
  • Joined 10-August 11
Vlad, daca te mai bagi la + 1 aiurea primesti warn!

Modelu e ok, asteptam sa vedem ce zice infe...!

sufarstar ;o

sufarstar ;o

Power Member

• Membru
  • 154 posts
  • 26 topics
  • Joined 20-July 11
Pro unban. Bulan + Skill. Cica cod ahhahahaah

FrEsH^roby

FrEsH^roby

New Member

• Membru
  • 40 posts
  • 11 topics
  • Joined 04-May 12
Pro unban. Se bate cu mapa daca sunteti atenti. SI dupa bulan "joaca bine omu". Zice`ti o faza in care ziceti voi ca are aim?? :-j

inFe

inFe

Premium

• Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10
vizualizati demoul cu viewdemo ...dati start minutul 28:20 sec ... afk... tinta se plimba singura prin zid pe mid si pisica sau piata...trage de mouse in jos sa nu mai se plimbe....viewdemo viteza 1/4 . e imposibil sa faci asa ceva cu mouse-ul . el joaca la buton mereu tinta lui era la picioare si dadea cap .dupa faza aia el trage normal si nu e in stare sa-l omoare pe MafiaPTM care venea sus pe podul din casa la Z . nu aveti habar de acest joc lasati-va de el. http://www72.zippysh...9404/file.html. si pariez ca nu v-ati uitat la tot demoul .

Edited by inFe, 12 April 2013 - 11:06 AM.

• bulaNNNNNNNN, teroristu, Mr. MiNiMaL and 1 other like this

VLAD<3R

VLAD<3R

Member

• Membru
  • 51 posts
  • 14 topics
  • Joined 15-February 13

Vlad, daca te mai bagi la + 1 aiurea primesti warn!

Modelu e ok, asteptam sa vedem ce zice infe...!

Nu vreau să mă cert cu tine, dar prima oară nu era modelul impus.

teroristu

teroristu

Power Member

• Membru
  • 94 posts
  • 12 topics
  • Joined 03-October 12
La prima runda, in patrat. i s-a miscat tinta in dreapta ca si cum "ar sari mousul". De auzim nu se auzea. Apoi o alta faza, in patrat are tinta in burta si da cap....

Mai aveti aici un demo, cum joaca el la warm, cum trage el normal si cum trage cand apasa pe buton. http://www9.zippysha...22926/file.html

Wonderrrrr

Wonderrrrr

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 21 posts
  • 6 topics
  • Joined 31-March 13
Daca aveam cod, nu stateam sa ma tiganesc cu voi! Headul din patrat este dat din bulan, famasul era setat pe burst, deodata ce tragi mai sus de burta, unul din cele 3 gloante se vor duce in cap! A doua chestiune, tinta nu se plimba singura, eu o controlez din mouse! A treia chestiune, ati luat jocul ca pe ceva personal, si simt ca vreti sa ma excludeti din comunitatea asta. Tot ce pot sa spun este ca nu am cod (fapt aprobat si de cei mai buni in opinia mea din aceasta comunitate) si ca anii vostrii de "experienta", ani grei de altfel, nu ies la iveala absolut deloc! Astept pareri..

teroristu

teroristu

Power Member

• Membru
  • 94 posts
  • 12 topics
  • Joined 03-October 12
Si apropo, nu te mai ruga de baieti pe ts sa iti dea pro unban. Iti cunoastem capacitatile, iar peste noapte ti le-ai autodepasit, asa cum iti place tie sa zici, "am mouse de 10 lei nu ca altii razer".

Mr. MiNiMaL

Mr. MiNiMaL

Fost Moderator

• Retired
  • 1277 posts
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

vizualizati demoul cu viewdemo ...dati start minutul 28:20 sec ... afk... tinta se plimba singura prin zid pe mid si pisica sau piata...trage de mouse in jos sa nu mai se plimbe....viewdemo viteza 1/4 . e imposibil sa faci asa ceva cu mouse-ul . el joaca la buton mereu tinta lui era la picioare si dadea cap .dupa faza aia el trage normal si nu e in stare sa-l omoare pe MafiaPTM care venea sus pe podul din casa la Z . nu aveti habar de acest joc lasati-va de el. http://www72.zippysh...9404/file.html. si pariez ca nu v-ati uitat la tot demoul .

Am vazut si eu demo-ul de acord infe

Styler.

Styler.

Fost News Team

• Retired
  • 1960 posts
  • 318 topics
  • Joined 27-February 13
Contra Un-Ban
Idem inFe

inFe

inFe

Premium

• Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10

Contra Un-Ban
Idem inFe

i-a dat unban in cealalta categorie la cereri unban :)) desii nu cred ca au bagat de seama sau nu au vazut ce le-am postat eu in postul de mai sus...

"A doua chestiune, tinta nu se plimba singura, eu o controlez din mouse!" dispari cu texte dastea ca nu vb cu th@lest sa prostesti in fata sau cu alt jucator . cand jucam eu cs tu inca erai un embrion in burta lu mami tau ... nici daca aveai mouse de 10000 dpi nu puteai sa faci asa cu el ca se vede ca tu joci in sensivitate mica ... si in plus nu puteai sa le faci asa precise fazele alea, se mai intampla cand stam afk sa dam cu mana peste mouse dar nici sa-l plimbam asa ca tine :)) .. o controlezi tu din mouse ? prietene tu ai tras de ea in jos ca nu mai faca asa in timp ce te configurai :)) te-ai activat gresit asta e ai fost prins.

Edited by inFe, 14 April 2013 - 01:10 PM.

• Styler. likes this

Wonderrrrr

Wonderrrrr

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 21 posts
  • 6 topics
  • Joined 31-March 13
Infe, am auzit multe pareri referitoare la tine. Ce e surprinzator, toate negative...prin faptul ca dai ban degeaba. Pentru mine ramai un player la nivelul lui dNx, si nimic mai mult. Cu mouse-ul meu mini de laptop si cu castile Pokerstars, te pot bate usor pe EAC on! Asta ca sa nu mai ciripesti aiurea ca am 2-15 pe EAC ! In rest, ce mai poate fi spus? Absolut nimic...din cauza unor persoane josnice de-a dreptul, sunt nevoit sa parasesc aceasta comunitate! Shame on you.

Wonderrrrr

Wonderrrrr

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 21 posts
  • 6 topics
  • Joined 31-March 13
Asa, iar sensivity am 4, ca sa-ti dai seama de ce se misca atat de repede :)!

teroristu

teroristu

Power Member

• Membru
  • 94 posts
  • 12 topics
  • Joined 03-October 12
Nu este vorba de viteza ci de traictorie. Traiectoria perfecta, consecutiva, la care mousul tau "a fugit".

Edited by teroristu, 14 April 2013 - 03:46 PM.

Wonderrrrr

Wonderrrrr

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 21 posts
  • 6 topics
  • Joined 31-March 13
Tero, intelege, NU AM NIMIC! In plus, in niciunul din cele 3 demo-uri facute de tine, nu reiese codul! Daca aveam cod, in primul demo 1vs1 cu Adorabil il omoram din primul burst cu famasul, si daca observi ma cam chinui sa-l omor!

inFe

inFe

Premium

• Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10

Infe, am auzit multe pareri referitoare la tine. Ce e surprinzator, toate negative...prin faptul ca dai ban degeaba. Pentru mine ramai un player la nivelul lui dNx, si nimic mai mult. Cu mouse-ul meu mini de laptop si cu castile Pokerstars, te pot bate usor pe EAC on! Asta ca sa nu mai ciripesti aiurea ca am 2-15 pe EAC ! In rest, ce mai poate fi spus? Absolut nimic...din cauza unor persoane josnice de-a dreptul, sunt nevoit sa parasesc aceasta comunitate! Shame on you.

mananci rahat.

Tero, intelege, NU AM NIMIC! In plus, in niciunul din cele 3 demo-uri facute de tine, nu reiese codul! Daca aveam cod, in primul demo 1vs1 cu Adorabil il omoram din primul burst cu famasul, si daca observi ma cam chinui sa-l omor!

aici mananci si mai mult. eu fac diferenta intre un player care are experienta si unu ca tine care face pe intelectualul ca si fh ala :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users