Jump to content

Photo

[CS16] Doua intrebari.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

SparT

SparT

Addicted Member

• Banned
  • 337 posts
  • 49 topics
  • Joined 16-February 13
  • Country: Country Flag
Deci in primul rand am vazut in multe meciuri pgl , arma pe dreapta si cutitul pe stanga? e posibil cu comenzi consola sau sunt doar efecte hltv insa am mai vazut si in videouri facute de ce`i din comunitate , stiam de o comanda cl_lw 0 insa nu ajuta prea mult arata cum am spus dar gloantele se duc aiurea.
Si a doua intrebare cum pot sa fac sa se vada gloantele mai "real" in pereti etc.
Multumesc Anticipat!

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Cel mai sigur vei primi avertisment / warn pentru ca in mod cert nu ai citit acest topic .

1. Cl_lw 1 / 0 sau cl_lc 1 / 0 . Combina-le si vezi cum dai mai bine.Nu incerca sa copii pentru ca fiecare are propriul stil de joc,fapt pentru care si la intrebarea 2 raspunsul este : trage cum poti tu mai bine .
Daca ai cl_lw 0 tragi deasupra capului cate 2/3 gloante iar daca ai cl_lw 1 tragi cam la nivelul capului pentru un headshot de calitate sau pe spusele tale "mai real" incat sa nu tragi 30 gl si sa nu iei nimic.

inFe

inFe

Premium

• Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10

Deci in primul rand am vazut in multe meciuri pgl , arma pe dreapta si cutitul pe stanga? e posibil cu comenzi consola sau sunt doar efecte hltv insa am mai vazut si in videouri facute de ce`i din comunitate , stiam de o comanda cl_lw 0 insa nu ajuta prea mult arata cum am spus dar gloantele se duc aiurea.
Si a doua intrebare cum pot sa fac sa se vada gloantele mai "real" in pereti etc.
Multumesc Anticipat!

1. citeste regulamentul inainte sa mai faci un alt post pe aici.
2. comenzile in consola sunt default .. in video se vede asa de la FRAPS nici decum nu e comanda in consola . (inclusiv tinta la awp , etc ... cutit pe mana stanga arma pe dreapta....)
3. gloantele in pereti nu le poti face mai reale. videourile se editeaza si par mai reale cu modele etc texturi customizate ceea ce nu iti recomand daca vrei performanta.
4. TC data viitoare ai warn

PS : cl_lc

To use this setting the server and modification must support lag compensation. On servers that have lag compensation enabled this setting toggles its use of lag compensation for the client, 1 to enable, 0 to disable. When set to 1 the server will take into account your ping when deciding if you hit your target or not. If you have a very low ping or wish the older style of play then set this to 0.

ce inseamna asta? inseamna ca trebuie sa folosesti 1! cu 0 nu poti juca acceptabil decat daca esti pe LAN si ai ping 5. cel mai bine e sa joci cu 1 si sa ai latency compensation, functioneaza intr-un fel cam ca ex_interp

concluzie: jucati cu cl_lc 1

cl_lw
This setting determines how weapons fire is controlled, for example with regard to sounds and animation. When set to 0 the client will perform as it used to prior to 1.1.0.0, the server returns/confirms weapon related sounds and animation fire information.

ce inseamna asta? pe timpul cand era CS beta nu se vedeau animatiile la arme cum trebuie pentru ca serverul nu returna informatiile pentru animatiile si sunetele la arme cand trageai. cu cl_lw 1 serveru retransmite si informatiile astea si ai sa observi ca arma trage parca mai "fin" si nu mai sunt ruperi ale imaginii din cauza lipsei animatiei. e doar o chestie vizuala si nu are nici cea mai mica legatura cu felul in care se duc gloantele...ca am vazut unele comentarii pe la niste publicari ca ei joaca cu cl_lw 0 ca sa se duca gloantele intr-o directie...idiotenie maxima.

concluzie: jucati cu cl_lw 1

Edited by inFe, 28 March 2013 - 09:37 AM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users