- Numele moderatorului reclamat: Jocky ;x
- Link catre topic / Printscreen: http://forum.cs16.ro...odule=messaging
- Motivul reclamatiei: Warn pentru ca miam dat cu parerea
- Al 2 wanr vineri am luat 1 si azi iara unu va rog toti imi trantesc regulamentu eu am citit regulamentu

Posted 24 March 2013 - 11:24 AM

- mzq^ and Flotrurburl like this
Posted 24 March 2013 - 11:28 AM

- Marceline likes this
Posted 24 March 2013 - 11:31 AM

Posted 24 March 2013 - 11:34 AM

Dupa parerea ta un topic ai completat ? Si mai imi zici pe Pm ca sa-ti scot warnu' ca vrei sa iei moderator ? Asa procedeaza un moderator ? Umple toate topicurile ? Sper sa nu-l iei niciodata.
Pace
Pace
Posted 24 March 2013 - 11:36 AM

Pace eu vreau moderator servar pa servaru meu il am da am warn si nu pot sa il folosesc
TE ROG SCOATEMI WARNU ASTA NU VOI MAI POSTA AIUREA DECAT CEA CE MA INTERESEAZA MULTUMESC!!
Am deja unu
Poti da t/c MULTUMESC!!
TE ROG SCOATEMI WARNU ASTA NU VOI MAI POSTA AIUREA DECAT CEA CE MA INTERESEAZA MULTUMESC!!
Am deja unu
Poti da t/c MULTUMESC!!
Posted 24 March 2013 - 11:47 AM

Posted 24 March 2013 - 11:49 AM

NU am scris colorat am scris deafult da numa ca am ingrosat si mia dat warn 
Am scris doar ingrosat atata!

Am scris doar ingrosat atata!
- Like.DuNhiLL and mzq^ like this
Posted 24 March 2013 - 12:07 PM

Pai am intrat si eu o data si gata warnn 2 inca nu am destule unu 
Tu nu ai voie sa postezi aicia deci ar trebuie sa primesti si tu wran ca te bagi da na tu sti regulamentu
Lam incalcat si eu odata regulamentu acuma dati frate toti in cap.
Daca ai citit regulamentu prietene de ce scri ingrosat si te bagi la alti ai Moderator Servar Nu MODERATOR sa te bagi in seama.
El nu merita warn ca se baga si incalca si regulamentu eu am facut spamw da el Srcris Ingrosat si postare unde nu are nici o treaba macar sasi dea cu parerea.
Cineva warn si la smoker daca tot e rgulament sal respectam totusi nu ?
Multumesc asa smoker sa inveti regulamentu sa nu te bagi peste alti multumesc!

In legatura cu warn-ul dat de Jocky ;x , a facut ceea ce trebuia , pentru ca ai incalcat regulamentul si ai facut spam
Tu nu ai voie sa postezi aicia deci ar trebuie sa primesti si tu wran ca te bagi da na tu sti regulamentu

Lam incalcat si eu odata regulamentu acuma dati frate toti in cap.
Daca ai citit regulamentu prietene de ce scri ingrosat si te bagi la alti ai Moderator Servar Nu MODERATOR sa te bagi in seama.
El nu merita warn ca se baga si incalca si regulamentu eu am facut spamw da el Srcris Ingrosat si postare unde nu are nici o treaba macar sasi dea cu parerea.
Cineva warn si la smoker daca tot e rgulament sal respectam totusi nu ?
Multumesc asa smoker sa inveti regulamentu sa nu te bagi peste alti multumesc!
Edited by Gringo, 24 March 2013 - 02:08 PM.
- mzq^ likes this
Posted 24 March 2013 - 04:24 PM

Arata-mi mie in regulament unde scrie ca un user are dreptul la x posturi pe o sectiune.
Posted 24 March 2013 - 05:18 PM

Posted 24 March 2013 - 05:19 PM

Eu sa arat unde scrie in rgulament ?
Da ce scuze acuma eu am warn te rog sa mil scoti ca destul am 1 pentru scris ingrosat al luat warn.
Ce nu aveam voie sa postez doar postam in topice diferite vedeam si eu ce este da nu am facut spamw in acelasi topic imi pare rau da asa este .
Multumesc!!
Da ce scuze acuma eu am warn te rog sa mil scoti ca destul am 1 pentru scris ingrosat al luat warn.
Ce nu aveam voie sa postez doar postam in topice diferite vedeam si eu ce este da nu am facut spamw in acelasi topic imi pare rau da asa este .
Multumesc!!
Edited by Gringo, 24 March 2013 - 05:28 PM.
Posted 06 April 2013 - 09:25 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users