Jump to content

Photo

[CS16] Razer DeathAdder 2013

- - - - -

• Please log in to reply
18 replies to this topic

arkaN

arkaN

Fost News Team

• Retired
  • 1942 posts
  • 120 topics
  • Joined 01-December 12
  • Country: Country Flag
Nume : Razer DeathAdder 2013

Tipul : Mouse

Firma de care este facut : Razer

Pretul : 309.08 RON

Imagini ( minim 1 ) : Posted ImagePosted ImagePosted Image

Alte precizari :
Tip mouse : Wired
Interfata : USB
Tehnologie : Optic
Rezolutie maxima : 6400 dpi
Numar butoane : 5
Rotite scroll : Da
Culoare : Negru
Dimensiuni : 127 x 70 x 44 mm
Greutate : 105g
Altele : Razer Synapse 2.0 enabled , 1000Hz Ultrapolling/1ms response
  • Verdeee and Perc1uN like this

utzu

Design impecabil, durabilitate, calitatem performanta, firma in concluzie merita toti banii!

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13
Mai mult decat dpi-ul conteaza senzorul?Asta nu ai scris...

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Arata oribil , chiar nu inteleg de ce sa aiba forma asta . Si pretul la fel , piperat de parca e placat cu aur . Fara suparare dar cu un mouse de "gaming" cica , mai pui ceva langa si iti iei jumatate de pc .

greeNNN .

greeNNN .

Fost Moderator

• Retired
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12
Arata chiar Super .
Are si design frumos, lungimea lui este potrivita .
Si pretul este foarte ridicat :)))

ValenTin S-D

ValenTin S-D

New Member

• Banned
  • 754 posts
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
Arata binisor , dar am vazut mult mai bune , si pretul ...Are dreptate Nasacryl ca e cam ''piperat''

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12
Design super dar pretu strica tot

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13

Design super dar pretu strica tot

Arata binisor , dar am vazut mult mai bune , si pretul ...Are dreptate Nasacryl ca e cam ''piperat''

Arata chiar Super .
Are si design frumos, lungimea lui este potrivita .
Si pretul este foarte ridicat :)))

Arata oribil , chiar nu inteleg de ce sa aiba forma asta . Si pretul la fel , piperat de parca e placat cu aur . Fara suparare dar cu un mouse de "gaming" cica , mai pui ceva langa si iti iei jumatate de pc .

Pe toti 4 va contrazic.Sa adaug ceva ce el nu a specificat: are senzor 4g , si asta inseamna o precizie SUPER BUNA plus ca nu are acceleratie.Este mai bun si decat Steelseries Sensei(11.000 dpi , dar un senzor mai prost) cu toate ca nu ajunge la acelasi nr de dpi.300 de lei nu cred ca va cade buzunarul daca doriti sa aveti un aming impecabil.

greeNNN .

greeNNN .

Fost Moderator

• Retired
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12

Pe toti 4 va contrazic.Sa adaug ceva ce el nu a specificat: are senzor 4g , si asta inseamna o precizie SUPER BUNA plus ca nu are acceleratie.Este mai bun si decat Steelseries Sensei(11.000 dpi , dar un senzor mai prost) cu toate ca nu ajunge la acelasi nr de dpi.300 de lei nu cred ca va cade buzunarul daca doriti sa aveti un aming impecabil.

Sincer, daca uh lucrezi pentru acei bani nu cred ca mai arunci uh asa bani pentru un Mouse .
Daca ai fii GAMER profesionist / PGL .. etc .. Mai zic si eu ca se merita echipament scump .
Dar nu cum suntem noi . Amatori de CS ..

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13

Sincer, daca uh lucrezi pentru acei bani nu cred ca mai arunci uh asa bani pentru un Mouse .
Daca ai fii GAMER profesionist / PGL .. etc .. Mai zic si eu ca se merita echipament scump .
Dar nu cum suntem noi . Amatori de CS ..

Pai din banii stransi de mine mi-am luat asa ceva...

stuky.

stuky.

New Member

• Membru
  • 4 posts
  • 0 topics
  • Joined 27-June 13

mousul se comporta excelent! am jucat timp de 4 ani cu el fara nici o problema! de la mine primeste 10/10

rEvEngE

rEvEngE

Addicted Member

• Banned
  • 221 posts
  • 14 topics
  • Joined 04-May 13
E normal sa fie foarte scump. Este cel mai nou mouse de la RAZER. Oricum , merita toti banii , dai foarte frumos cu el.

KISZENNNNNNNNNN

KISZENNNNNNNNNN

Banned

• Banned
  • 664 posts
  • 19 topics
  • Joined 28-March 13
Este un mouse extraordinar,si revenge nu mai scrie boldat ca iei warn.

ReMMy-_-

ReMMy-_-

Member

• Membru
  • 38 posts
  • 4 topics
  • Joined 27-June 13

Eu am varianta 3.5g si se misca impecabil, are forma maini un mouse nu trebie neaparat sa arate bine trebuie sa fie comod doarece petreci 5-10 ore pe zi cu mana pe el, daca vrei calitate trebuie sa platesti .

TwEeTy @CS16

TwEeTy @CS16

Ultras Member

• Banned
  • 493 posts
  • 67 topics
  • Joined 29-May 13
Acest mouse nu-si merita banii... Are design frumos dar mie nu-mi place cum se misca de ex in cs :-j mai bine iti iei unu la 30 de lei :))

Moxu.

Moxu.

Fost Designer

• Retired
  • 1397 posts
  • 64 topics
  • Joined 09-February 13

Acest mouse nu-si merita banii... Are design frumos dar mie nu-mi place cum se misca de ex in cs :-j mai bine iti iei unu la 30 de lei :))

Mouse-ul asta e facut special pentru shootere.Inseamna ca nu i-ai facut tu reglajele cum trebuie.Driverul la el ti l-ai luat?E imposibil frate sa se miste prost , daca tu il folosesti pe birou e si normal sa ti se para naspa.Acest mouse are senzor 4g de ultima generatie.Cum am spus e mai bun si decat Steelseries Sensei.Are o precizie impecabila.

RapExe

RapExe

Member

• Membru
  • 21 posts
  • 5 topics
  • Joined 28-June 13

mda

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Tu trebuie sa fiti toti de acord cu mine , mi-am spus doar parerea . Si cum zicea si cineva mai sus , daca lucrezi pentru banii aia , nu cred ca iti permiti sa ii arunci pe mousuri de 100 de euro , no offence .

greeNNN .

greeNNN .

Fost Moderator

• Retired
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12

Tu trebuie sa fiti toti de acord cu mine , mi-am spus doar parerea . Si cum zicea si cineva mai sus , daca lucrezi pentru banii aia , nu cred ca iti permiti sa ii arunci pe mousuri de 100 de euro , no offence .

Pai asa este .
Eu lucrez pentru o anumita suma de bani pe luna .
Si cand vine vorba de cheltuielile de zi cu zi, iti dai seama ca nu poti oferi N lei pentru un mouse, ca pna la urma este mouse, nu nava spatiala ..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users