Jump to content

Photo

[CS16 - Info] Iată cum să instalați și folosiți Adblock Plus pentru dispozitivele Android

• Please log in to reply
3 replies to this topic

Gabriel@cs16

Gabriel@cs16

Ultras Member

• Banned
  • 582 posts
  • 66 topics
  • Joined 02-June 11
  • Country: Country Flag
Cum majoritatea dintre voi s-ar putea să știți deja, am acoperit decizia Google de a elimina toate aplicațiile de tip ad-blocker de pe Store, lăsându-ne lipsiți de apărare în fața tuturor metodelor de a promova diverse forme de publicitate. Din fericire, există încă una, sau mai multe modalități pe care utilizatorii, în special cu root, le pot folosi pentru a scăpa de astfel de probleme.

Posted Image

Adblock Plus este una dintre cele mai populare forme de blocare a reclamelor, care există sub forma extensiilor pentru Google Chrome / Firefox / Opera, precum și ca o soluție foarte populară pentru Android. Este, de asemenea, printre aplicațiile care sunt acum interzise de pe Store, împreună cu altele de acest gen, cum ar fi AdAway sau AdFree.

Dezvoltatorul din spatele Adblock Plus, după ce a decis să protesteze împotriva decizieiGoogle de a opri toate încercările de a bloca anunțurile, a postat acum aplicația lui, împreună cu instrucțiuni specifice pentru a o face să funcționeze pe cele mai multe dispozitive Android. Dezvoltatorul a postat chiar și instrucțiuni detaliate pentru un anumit tip de terminal, cum ar fi Galaxy S III. Adblock Plus poate fi acum instalat folosind apk-ul de aici și apoi ușor configurat folosind instrucțiunile dezvoltatorului. Ce trebuie să vă amintiți este că aplicația vine cu limitări severe dacă este folosită pe dispozitive fără root.

sympathique

sympathique

Gold Member

• Banned
  • 676 posts
  • 62 topics
  • Joined 15-February 13
Mereu cand joc jocuri pe galaxy s2 imi apar tot felul de reclame X( X( . Acum cu aplicatia asta nu mai e problema :)) . Bravo .

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Da ma , chiar am vazut ca e tare enervant sa iti tot apara reclame , cei drept legate de jocuri dar sti vorba aia ca ce ii in plus ... e in plus . Sincer sa fiu un search pe google de pe tel ar fi rezolvat de asemenea problema . Multumim oricum pentru ajutor

E:PHIXA

E:PHIXA

Advanced Member

• Membru
  • 152 posts
  • 22 topics
  • Joined 05-January 12
Ceva interesant, cred ca toti s-au saturat de atatea reclame si spoturi anapoda.
*Daca nu ai telefonul rootat, parerea mea este ca nu ar trebui instalat.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users