Salt la continut

Fotografie

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
  • Country: Country Flag
Cauta fraps si faci poze cu el..daca ai avea steam ai putea folosi F12 dar asa..cea mai buna solutie este cu fraps.

Vreau sa ne implicam mai mult toti si sa intram majoritatea adminilor pe team speak ( Team speak este un program unde putem vorbi la microfon sau pe chat ).
Aveti instruciunile aici si vreau sa intrati cat mai multi pe canalul Alcool http://cs16.ro/forum...S16-TS3-Oficial
Cine nu reuseste sa ma contacteze si il ajut eu.

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Cine nu are microfon da la laba ?

TeacheR

TeacheR

Addicted Member

• Membru
  • 297 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 08-August 11
E gol teamspeak-ul mai mereu

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Cine nu are microfon sta pe chat, il lasi deschis..il bagi in bara pentru ca nu te deranjeaza un mic programel. ( Conteaza sa fii on..sa fie activitate pe TS )

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Oke .. Baieti haideti pe ts :P

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Deci eu vreau demo-ul lui Batman aka S.R.T aka aceber aka ce nume mai avea el..daca nu aveti nimeni demo e liber sa joace pe server.

Aceasta postare a fost editata de 1234: 03 March 2012 - 11:22 AM

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Toti adminii de pe Alcool sunt obligati sa isi stearga accesul de pe Perfect, nu ma intereseaza ce motive aveti.
Si sa nu uit, nu ma intereseaza ce grad aveti pe Alcool..daca va vad cu acces acolo aveti remove.

PS: Cei care doresc sa aleaga serverul ala sa posteze aici si dorinta de a ramane fara admin pe Alcool i se indeplineste.
Cei cu acces acolo au 24 de ore sa ii fie sters.

FasT - remove Alcool.

Cine e cu noi striga Alcoooool \m/

Manu.

Manu.

Addicted Member

• Membru
  • 265 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 13-January 12
Alcoooll:))):-bd:-bd:-bd

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11
Draga slabutz, 1234 si afro sunt detinatorii acestui server. Sa ma contacteze ei in privinta serverului meu, nu le da tu indicatii pentru ca esti un nimic, ai uitat de unde ai plecat, si nici macar nu ai ajuns unde ai fi vrut. Dar mult succes iti doresc.
Personal, am vorbit cu toti adminii mei care au avut accese pe ambele servere, lui fast i-am zis sa vorbeasca direct cu 1234 pentru ca stiam ca invidiosii or sa sara de cur in sus exact cum faci tu. Si am avut dreptate si de data asta. Stai linistit, adminele or sa fie scoase chiar imediat dupa ce termin de scris postul.Nu le fur adminii baietilor. Te rog sa incetezi cu suferintele astea de 2 bani. Multumesc.

Last edit:

Fast, kitikuts, k1d au primit remove. Contacteaza-ma daca vrei o dovada, sa poti dormi linistit. Salut . [ e valabil si pt domnul detinator 1234]

Aceasta postare a fost editata de abcdf: 03 March 2012 - 04:23 PM

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Nu stiu pe unde am suferit , dupa cum vad iar tu ma intarati sa incepem taraboi si nu sunt genul sa il refuz . Nu stiu daca lui 1234 i-am zis frate fa asa ca de nu ne suparam . Mereu i-am zis foarte frumos daca am avut ceva de propus daca a vrut ok daca nu tot ok . Eu in caz de sufar , daca asa consideri tu , sufar pentru mine . Nu am ajuns ce am vrut ? Cum scrie si la topicul lui ddjj preiau citatul . " Dintrun consumator anonim intr-un Alcoolist " . Si probabil vei veni cu afirmatia esti alcoolist pt ca ai platit si sincer nu ma intereseaza . Daca te referi la MG ? stai linistita ca o sa fiu si asta dar mai incolo cand chiar sunt pregatit si merit .

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Aici este staff only pentru alcool,daca ai ceva de zis abcdf fa-ti post singura in forumu tau si vorbeste acolo cat vrei sau o sa iti restrictionez accesul la forumul Alcool. pa.

v L D.^

v L D.^

Addicted Member

• Membru
  • 258 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 05-July 11
Sa ne lamurim JAH ,
Eu eram si eu am injurat recunosc nu am de ce sa dau inapoi si nu mint.
EU vld eram intr`o zi pe server si se juca nu mai stiu ce harta la care JAH ca admin ce este intra pe mine si imi zice de ce nu schimb DE PARCA EL NU ARE ADMIN SI NU POATE SA SCHIMBE da in fine, apoi ca tot are 30 ANI, da dovada de 12 si zice lu boss (1234) "man vezi ca vld nu vrea sa schimbe harta....." (reiese varsta lui de 12 ani din 30 cat cica are).
SI normal sa ma enervez JAH cand iti zic ca ce esti asa parcios si tu tare`n gura ..... grija ce fac eu si ma mai si ameniti ca domle iti rup o mana si un picior DACA ESTI RAMBO dute frate in alta parte nu aici si nu da dovada de smeker daca nu ma cunosti ca nu am crescut in preuna. Dai dovada de alceva da nu are rost sa mai zic asta a fost toata faza si pt ce wall si pt ce coduri nu stiu si ma jur aici pe server ca nu am jucat niciodata cu codui sa fie clar inteles.
Daca am luat -1 am luat pe pielea mea ca ma tine.... nu dau cu gura pe la colt ca alti (asa fac curvele.... cu 2 fete).
bye pe curand.

Aceasta postare a fost editata de v L D.^: 04 March 2012 - 04:21 PM

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
vld nu mai ma cobor la nivelul tau... ma bati cu experienta.

Aceasta postare a fost editata de JAH: 04 March 2012 - 05:38 PM

v L D.^

v L D.^

Addicted Member

• Membru
  • 258 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 05-July 11
Bai ratatule ca vad ca te tii de amenintari ..... am primit copy paste de la boss cu ce i`ai zis tu, asa ca nu mai manca ***** ca mint astept sa`mi rupi mana si picioru ca vad ca esti prea smeker pt iasu asta nu mai incapi de tine pana atunci nu mai am ce vb.
si nu te mai da si destept cu romana ta ca orice om mai greseste orcum, am mai multe clase ca tine ms.
bye....

Aceasta postare a fost editata de v L D.^: 04 March 2012 - 05:40 PM

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Da gata frate ce e cu balamucul asta din nimic ? vld -1 si . JAH cedeaza nu cred ca isi are rostu . Si terminati cu amenitarile astea . Asa ceva nu se face pe forum aveti mess faceti ce vreti voi acolo .

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
JAH el zice de atunci cand mi-ai zis "vld joaca pe dust 6 vs 6 si nu schimba harta ca are scor mare", incetati amandoi. Dati-va add pe mess si vorbiti..nu va mai certati aiurea.

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
banned 7 days pentru limbaj

Injurii aduse unui membru din staff !

Aceasta postare a fost editata de JAH: 04 March 2012 - 05:40 PM

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
JAH te rog eu sa te controlezi si sa nu dai ban aiurea, multumesc, si daca vrei sa faci asa esti liber sa pleci unde vrei.

EDITL: aiurea = suntem un staff si nu te auto fa zeu dandui ban ca tu ai acces si el nu, cand am zis sa nu ne mai certam asta inseamna ca nu ne mai injuram frumos luati si vorbiti pe mess si rezolvati-va treaba si am incheiat orice discutie pe subiectul asta.

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
unabnned + o zi faina

Aceasta postare a fost editata de JAH: 04 March 2012 - 05:45 PM

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Ca sa fim expliciti, a injura e atunci cand primesti pomelnice de "cristosi dumnezei morti de mama si tot asa" a fi jignit inseamna sa te faca intr-un fel "ratat,inapt,rupt,prost" si te rog eu JAH ai o varsta..sunt mic pe langa tine si nu ma aprind asa, tu ar trebui sa fii un exemplu pentru altii,dar de fapt o arzi in ban-uri si alea alea, vld sau tu jah dati-va add pe mess vorbiti treaba rezolvati, nu va razbunati unde aveti acces si aveti putere..nu asa se face. ( si JAH ..nu o sa cad nicaieri..ma apreciezi pentru deciziile mele te apreciez si eu si sa nu uite nici unul..cat timp sunteti in staff cu mine o sa incerc sa rezolv treaba si sa fie bine pentru fiecare ) Cu stima 1234...incetati cu cearta.

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi