[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Postat 02 March 2012 - 08:12 PM

1234 ! iti zic asa ca baietii men ...
Daca vld nu i-a -1 sau remove pentru ce a facut in demo-ul asta eu o sa te rog sa-mi stersi accesul si sa rupem orice urma de prietenie
nu cer fraze " jah nu pleca etc.. " chiar asta simt .. daca, cu pustiul vld nu se ia o masura eu nu mai am ce cauta intr-un server ca acesta
alcool demo dem
----------------------------
Nu iti mai zic de acel demo... chiar tu ai zis si de acel demo ca are wall si asa a ramas .. cu vorba "wall" masurile se vor lua peste ceva timp
( nu vb de vld in acest demo vb de alt admin )
Daca vld nu i-a -1 sau remove pentru ce a facut in demo-ul asta eu o sa te rog sa-mi stersi accesul si sa rupem orice urma de prietenie

nu cer fraze " jah nu pleca etc.. " chiar asta simt .. daca, cu pustiul vld nu se ia o masura eu nu mai am ce cauta intr-un server ca acesta

alcool demo dem
----------------------------
Nu iti mai zic de acel demo... chiar tu ai zis si de acel demo ca are wall si asa a ramas .. cu vorba "wall" masurile se vor lua peste ceva timp

Postat 02 March 2012 - 08:30 PM

Eu am vazut tot demo-ul (lung al draq) si reiese -1 vld
Nu inteleg dc il intreseaza pe vld ce face jah + ca el incepe sa injure unde da dovada de copil de 12 ani.
+ ca nu il vad la redirecte deloc
Nu inteleg dc il intreseaza pe vld ce face jah + ca el incepe sa injure unde da dovada de copil de 12 ani.
+ ca nu il vad la redirecte deloc

Aceasta postare a fost editata de FreeZe <3 CS16: 02 March 2012 - 08:33 PM
Postat 02 March 2012 - 10:25 PM

salut!am si eu o mica problema:D cand dau ban cuiva si trebuie sa vin cu dovada eu nu prea pot adik in sensul ca nu imi apare in cs/strike snaphop si screenshot nu pot sa fac ca la windowsul asta pe care il am nu merge nu stiu dc e win7 daca stiti va rog sa imi spuneti si mie cum sa fac sa pot aduce cumva dovada.Multumesc frumos.BAFTA
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi