Incepem de azi concursul asta cu redirecte este si 1 Martie,doar ca schimbam regula..up-ul se da la 1 luna.
Pe 1 Aprilie cine este pe primul loc la clasamentul lunar primeste UP, cine se tine de treaba are de castigat.

[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Postat 01 March 2012 - 01:57 PM

Am gasit un site mai exact acesta http://dropuri.net/ am adaugat persoana in cauza si am vorbit ..si am intrebat daca sunt seriosi, i-am zis de jucausii si mi-a spus exact asa "cstopz2009: eu stiu ce am si ce vand" , na..acuma nu stiu ce sa zic.
Spuneti si voi o parere sa luam de aici ? De la jucausii nu mai avem nevoie..ne-am lamurit.
Spuneti si voi o parere sa luam de aici ? De la jucausii nu mai avem nevoie..ne-am lamurit.
Postat 02 March 2012 - 08:19 AM

Deci zic eu ca ala doarme cu telefonul sub perna . Eu cu mister frez ne deschidem server de respawn . O sa fie respawn gen ca cel de pe romania , nu stiu cum se numeste . O sa fie de 28 de sloturi . O va platesc eu cu freeze serverul , o sa platim si plata de pe alcool dar ne lasati si voi mai moale . O sa ne ajute si STYL* cu plata . Avem nevoie de ajutorul vostru pt pluginuri addonsuri si toate kkturile astea eu cel putin sunt pararel si freeze respira greu cand aude de asa ceva . Prima luna am cazut la intelegere sa nu luam ca daca fac calcul cu freeze nu scoatem atatia bani
. De luna urmatoare luam . Deschidem sv luni sau marti . Sper sa facem ceva frumos . Absolute.CS16.RO / Sa fim aici langa voi . Noi o sa fim primi
.

Postat 02 March 2012 - 02:06 PM

Eu unu zic ca n'are rost
Dar nah,e alegerea voastra , eu n'am nimic impotriva,dar o sa fie greu,crede'ma,si nu stiu pentru ce. Daca iti sta alcoolu in gat deschide'ti un suc.cs16.ro
Btw : intrasem pe *** sa vad ce servere au,sa va dau o idee de nume de sv,sa ii futeti ,da am vazut ca nu mai au alcoolul , si nu ma mai deranjeaza

Btw : intrasem pe *** sa vad ce servere au,sa va dau o idee de nume de sv,sa ii futeti ,da am vazut ca nu mai au alcoolul , si nu ma mai deranjeaza

Postat 02 March 2012 - 02:47 PM

Am citit partial
Ma refer la faptul ca e greu sa ai grija de un server,daramite de 2.Eu unu acum is a 12a si abia pot intra pe server,cand vin de la scoala nici timp sa mananc nu am,ca ies sa ma intalnesc oleaca cu putza,cine stie cat stau cu ea,apoi sa zic mai stau prin oras,mai are nevoie soramea de mine, ba taicamiu,ba cumnatamiu,si crede'ma ca e jale,m'am trezit acu o ora,si acum tre' sa plec,vin mai tarziu,si tre' sa ajut un prieten sa'i fac calcu.SI zilnic e aproape la fel.Cand prind un timp liber intru putin pe sv,vad ca's putini si ies ca nu imi place.Seara daca sunt acasa joc.Nah daca voi aveti ami mult timp go for it

0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi