Salt la continut

Fotografie

[Alcool] • Only STAFF

- - - - -

• Please log in to reply
1258 replies to this topic

Lav :x

Addicted Member

• Membru
  • 331 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
Bine Slabutz eu sunt deacord , sa vedem ce zic si restu

Manu.

Manu.

Addicted Member

• Membru
  • 265 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 13-January 12
ar arata frumos..:)

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
  • Country: Country Flag
EU AM O MAREEEEEEEEEE PROPUNERE .... MANU ORI TE CUMINTESTI IN PRIVINTA COMENTARIILOR DE 2 LEI SI POSTURILOR INEFICIENTE LA TOATE CERERILE DE UNBAN SAU ABUZ ORI SE VA RECURGE LA MASURI.

despre ce posturi vorbesc ? " asteptam pe k1d cu dovada " asteptam pe jah cu dovada " "asteptam pe chrono cu dovada" deci ai 30 de posturi din 40 numai cu , chestia asta si 10 posturi la prezenta....

ti-am zis pe server fffffffffffffffff frumos Manu ai bmb si tu stai in baza pe de_dust... era a 5 runda consecutiva cand tu stateai in baza dupa cutii ... motivul tau era ca noi facem rush... era secunda 35-45 mereu cand iti ziceam... ti se pare rush in secunda 35 ? si cand iti zic ca se ia masuri se ia... ori i-au eu in privinta ta ca de la admin la admin ori vor lua founderii acestui server :)

Ai avut si vreo 2 reclamatii la activ si te-am inteles... ai si 2 demo la mine cu tente de wall si te-am inteles dar o dai in spaghetti si nu e frumos :)

Acest post merge strict catre tine ! nu catre alti admini

Manu.

Manu.

Addicted Member

• Membru
  • 265 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 13-January 12
;) mda intradevar JAH ai mare dreptate! Vreau sa ma implic si eu sa fiu acctiv la tot ce e nou...:) JAH e freegame sau nu mai e? daca nu mai e imi cer scuze! cica am wall...thoamne...:) ti-am mai zis continua cu demo-urile ^^! Bafta:)

Addicted Member

• Membru
  • 331 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
Si eu am vrut sa-l atentionez pe manu.posturile lui nu-si au rostul, hai ca dai odata reply cu "asteptam dovada" dar nu le fiecare cerere de unban sau abuz admin acelasi post.incearca sa scrii ceva constructiv in legatura cu subiectul postului, daca nu stai in banca ta.Cred ca ti-am si editat un post in care tiam zs ca ai postat degeaba.! Te rog alegeti cuvintele la fiecare post.

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
Baietii il acuzati degeaba fiecare lasa reply cu asteptam dovada...acum ca el lasa un reply nu e problema..decat sa nu fie activ pe forum...e mai bine asa :*

PS: scuze pentru inactivitate..am avut un deces in familie si nu am putut intra.

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
freeze gaseste-mi si mie un reply de al meu cu "asteptam dovada" si apoi da-mi ban permanent pe srv.. inainte sa zici " si voi postati la fel " eu zic ca e normal sa cauti... eu am facut repy-ul asta la staff adresat special lui nu cred ca are avocati ... iar daca are nu suntem in instanta :)

PS : lol , e mai bine sa fie spammer decat inactiv ? wtf...

Manu .. dupa cum ti-am scris si mai sus... jocul pe server e FREE-GAME in LIMITA BUNULUI SIMT. ai stat 5 runde consecutiveee in baza .. 2 din ele ai avut bmb ... ti-am si scris pe chat ... esti admin Manu si dormi cu bmb in baza camper...

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
a omorat pe cineva daca lasa reply? nu posteaza ca nebunii la prezinta-te te sau jocuri..mrg..asta e parerea mea..:)

abcdf

abcdf

Fost Moderator

• Retired
  • 1844 Postari:
  • 104 topics
  • Joined 29-June 11

Am o propunere pt freeze , lav , ioana , 1234 si afro . Inainte dupa fiecare T'C scriam in fata topicului [ Acceptat ] [ Rezolvat ] [ Respins ] . Si nu prea mai face nimeni asa ceva . Haideti de acum in colo sa punem in fata aceste taguri . Se vede asa mai frumos ... Ce ziceti :D ?

Eu sunt evident de acord. Am cam uitat de tagurile astea, dar nu am nimic impotriva . :D

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Total de acord si eu !

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
Oke deci asa ramane :* ^^

k1DDDD

k1DDDD

Advanced Member

• Membru
  • 163 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 19-January 12
am o rugaminte catre toti adminii.... va rog frumos sa va uitati pe Hiena... aseara avea no recoil dar nu se vedea atat de bine... a fost de acord si slab si mejia cu mine... va rog frumos :)

Addicted Member

• Membru
  • 331 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
O sa ne uitam si noi pe el, sa il prindem in fapt ,multumim de atentionare , poate reusesti tu inaintea noastra:))

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
Scoate-ti accesul; lui " ‎[e~] " e acel zeus care juca cu silent aim pe alcool la inceputul srvului :)

Registration IP Addresses

SuD # ~iQys' 92.39.55.105 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
[e~] 92.39.55.105 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
~ZeuS' 92.39.55.105 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
~ZeuS' <3 Alcool* 92.39.55.105 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]
~ZeuS' with ~(aWp)* 92.39.55.105 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Acces scos si multumim.

JAH

JAH

Fost Moderator

• Retired
  • 3193 Postari:
  • 185 topics
  • Joined 12-December 10
Mai este un player care e fata.... CrinNa sau ceva de genu ... i-am facut 3 poze ca ii stia pe toti pe train acum 1 saptamana cam asa... si mi-a dat 1 singura poza pe mess .jpg si i-am explicat cum nu se poate mai frumos ca trebuie sa fie 3 in format bmp si raspunsul ei a fost : Dau cate poze vreau si in ce format vreau si ca sa stii fraere joc cand vreau eu pe srv ca am ip dinamic.... si din acea zi cand o vad mereu ii dau timeout ! cu ip dinamic nu prea ai ce sa faci... daca era desteapta si avea prieteni destepti nu era necesar sa instaleze CS mereu dupa ce ii dau timeout :))) ea asa face mi-a zis Rev. :)))

so ... cand o vedeti pe CriNna sau ceva de genu timeout ! amx_timeout CriNna pt cei ce nu stiu :)

Addicted Member

• Membru
  • 331 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 27-June 11
:))maxim fata...Multumim de informatie Jah.

1234

1234

Fost Administrator

• Topic Starter

• Retired
  • 4228 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Ce mai faceti ? :)) ( spam )

FreeZe <3 CS16

FreeZe <3 CS16

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 Postari:
  • 67 topics
  • Joined 03-November 11
=))) Sincer? ascultam o melodie ( manea ) si serveam un suc de morcovi :)))

SlabutzuuL <3 CS16

SlabutzuuL <3 CS16

Acces radiat

• Banned
  • 1600 Postari:
  • 129 topics
  • Joined 29-July 11
with jah =))

FreeZe: urata melodie.. ia de aici http://m.youtube.com...h?v=AYjUgqObf78

Aceasta postare a fost editata de FreeZe <3 CS16: 22 February 2012 - 10:49 PM

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi