Sti freeze.. eu sincer am cedat , am lasat-o sa faca fix ce vrea ea , dar vad ca se duce si imi editeaza posturile , exemplu fiind la only staff , la care eu am fost baiat bun , i-am luat apararea si vine ea . In fine nu vreau sa ma bag este problema ta abcdf eu o sa te rog sa ma eviti , asta ar fi cel mai bine pentru staff . Eu vad ca ma ataci din toate partile , dar draga atunci cand mai turnat la 1234 eu m-am suparat pe tine ? EU TI-AM ZIS CEVA ? TI-AM REPROSAT CEVA ? NU !
Ultimul meu post cu privire la acest subiect .

[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Posted 17 February 2012 - 07:46 AM

Posted 17 February 2012 - 08:10 AM

Cand ati avut nevoie de mine v-am ajutat tot timpul, si acum imi reprosati ca vreau sa fiu in centrul atentiei ? Da, asa este, de ce sa mint ? Vreau sa fiu in centrul atentiei, imi permite zodia pe care o am hahaha
I-am promis lui 1234 ca o sa incerc sa nu va mai raspund la toate atacurile, dar imi pare rau, eu nu sunt 1234. Daca el tace eu o sa vorbesc.
FreeZe adu-ti aminte ca la inceput tare voiai sa fii ca mine. Nu ca mine personal, voiai ce aveam eu. Accesele .. Am plecat eu, am revenit, iar am plecat , noroc de "frecarile mele" de ai luat si tu mod alcool. Moderator pe forum, din cate tin minte tot eu te-am ajutat si am o pus o vorba buna, si pt tine si pt slabutu. La moderator global nu ma bag deloc, aici a fost treaba lui 1234, desi nu te-am vazut niciodata pe tine sa inchizi un topic cat ai fost moderator.Si cate si mai cate.. Anyway, sa fii sanatos cu tot cu MG.
Mai bine ai avea grija de double account cu Mc Neal, ca nu prea e buna trebusoara de la staff only, si stii ca eu intotdeauna am descoperit admini care au mai fost si inainte si aveau coduri. Vezi sa nu fii si tu printre ei.
Slabutu n-are rost sa mai insirui ca tre sa ma pregatesc sa plec la scoala, pentru tine mi-ar trebui juma' de ora. Ti-am zis si iti repet, nu am nici o treaba cu nimeni personal, te respect ca om, si pe tine si pe ceilalti atat ca se poate. Nu-mi cere respect aici in cs16 gaming ca n-o sa ti-l ofer. Pentru ca tu ne dadeai "**** virtuala" ca altfel nu am cum sa-i zic, si ne vorbeai la altii de prin comunitate , nu de pe alcool [ desi .. si aici treburi murdare ] ai pretentia sa te evit ? pai fratzica, dupa conferinta aia cu alegerea noastra, o dai la stilu " abcdf-moderator global **** 1234 **** Freeze - moderator global **** " pai tu vrei sa n-am nimic cu tine ? Considera-ma cea mai nasoala persoana din cs16. Nu ma supar, dar n-o mai arde stilu' asta, te rog eu.
Sa aveti o zi frumoasa.
p.s pe cs16 imi iei apararea si pe mess ma injuri pe la spate? stilu asta adopta-l cu cine vrei tu, nu cu mine. salut

I-am promis lui 1234 ca o sa incerc sa nu va mai raspund la toate atacurile, dar imi pare rau, eu nu sunt 1234. Daca el tace eu o sa vorbesc.
FreeZe adu-ti aminte ca la inceput tare voiai sa fii ca mine. Nu ca mine personal, voiai ce aveam eu. Accesele .. Am plecat eu, am revenit, iar am plecat , noroc de "frecarile mele" de ai luat si tu mod alcool. Moderator pe forum, din cate tin minte tot eu te-am ajutat si am o pus o vorba buna, si pt tine si pt slabutu. La moderator global nu ma bag deloc, aici a fost treaba lui 1234, desi nu te-am vazut niciodata pe tine sa inchizi un topic cat ai fost moderator.Si cate si mai cate.. Anyway, sa fii sanatos cu tot cu MG.
Mai bine ai avea grija de double account cu Mc Neal, ca nu prea e buna trebusoara de la staff only, si stii ca eu intotdeauna am descoperit admini care au mai fost si inainte si aveau coduri. Vezi sa nu fii si tu printre ei.
Slabutu n-are rost sa mai insirui ca tre sa ma pregatesc sa plec la scoala, pentru tine mi-ar trebui juma' de ora. Ti-am zis si iti repet, nu am nici o treaba cu nimeni personal, te respect ca om, si pe tine si pe ceilalti atat ca se poate. Nu-mi cere respect aici in cs16 gaming ca n-o sa ti-l ofer. Pentru ca tu ne dadeai "**** virtuala" ca altfel nu am cum sa-i zic, si ne vorbeai la altii de prin comunitate , nu de pe alcool [ desi .. si aici treburi murdare ] ai pretentia sa te evit ? pai fratzica, dupa conferinta aia cu alegerea noastra, o dai la stilu " abcdf-moderator global **** 1234 **** Freeze - moderator global **** " pai tu vrei sa n-am nimic cu tine ? Considera-ma cea mai nasoala persoana din cs16. Nu ma supar, dar n-o mai arde stilu' asta, te rog eu.
Sa aveti o zi frumoasa.
p.s pe cs16 imi iei apararea si pe mess ma injuri pe la spate? stilu asta adopta-l cu cine vrei tu, nu cu mine. salut
Edited by abcdf, 17 February 2012 - 08:15 AM.
Posted 17 February 2012 - 08:20 AM

Hahahahaha imi amintesc perfect aceasta discutie , era cu ken . Era ziua in care sa primit upp si eram si eu trist ca nu am primit si eu upp . Si faceam misto pe ts3 cu ken si scriam si pe mess . Si faceam mistouri dar nu am zis eu **** 1234 , **** freeze . Am zis asa : abcdf mg freeze mg slabutzu **** ( **** adica eu nu am primit nimic , era doar un misto , esti libera sa crezi ce vrei , si zici tu ca vorbesc pe la spate pe alti oameni din cs16 , CARE E PROBLEMA TA ? vezi-ti de treaba ta , ai grija de serverul ala sa il duci sus si lasal pe pustiu de mine ca eu vreau sa stau in banca mea , dar tu imi raspunzi mereu cu intepaturi si eu normal , sunt om si raspund . De parca tu nu barfeai , dar sti , eu sunt baietel cuminte si nu zic nimic rau de tine , fata de tine .
Hai te pup , am plecat la meditatii .

Posted 17 February 2012 - 08:39 AM

Da' n-am zis ca nu barfesc,
Ba din contra, ador sa barfesc ca o tzatza din piatza cu cafeluta si tigara deoparte. Ai avea ceva impotriva? Nu.. asa ziceam si eu.
Deci cu subiectul asta sper ca am pus punct si semnul exclamarii. Te pup si eu
Succes la meditatii.

Deci cu subiectul asta sper ca am pus punct si semnul exclamarii. Te pup si eu

Posted 17 February 2012 - 12:02 PM

Poate cineva sa vada cererile alea 2 de unban cu titlul : UNBAN ! Va rog sa faceti/poze/demo inainte sa dati ban aiurea. ? eu nu pot
Posted 17 February 2012 - 12:03 PM

Posted 17 February 2012 - 12:04 PM

intreb fiindca sunt adresate mie mai mult ca sigur am dat 4 banuri in 10 minute adineauri. EVIDENT ! cu demo

Posted 17 February 2012 - 02:54 PM

Cand nu puteti sa vedeti un topc e din cauza titlului, e prea lung. Acum merge sa le vezi.
Posted 17 February 2012 - 04:17 PM

Posted 17 February 2012 - 04:17 PM

Posted 17 February 2012 - 04:46 PM

Sunteti siguri ca nebunu si luis e una si aceeasi persoana? btw, ip-urile lor sunt diferite.
84.232.153.57 = luis
79.112.145.73 = nebunu
84.232.153.57 = luis
79.112.145.73 = nebunu
Posted 17 February 2012 - 05:07 PM

poi daca a zis jah a la vazut pe nebun zicandui lu snack ca e luis... pare evident nu !?
Posted 17 February 2012 - 05:29 PM

Posted 17 February 2012 - 05:58 PM

Posted 17 February 2012 - 06:02 PM

Posted 17 February 2012 - 06:08 PM

Posted 17 February 2012 - 07:29 PM

Pai prietene nu vezi ca sunt 2 ip-uri total diferite ? Si eu pot intra pe admin si sa zic ca sunt jah . Este ? . Deci concluzia .. Sunt 2 persoane total diferite .

Posted 17 February 2012 - 07:38 PM

Posted 17 February 2012 - 07:39 PM

Sa vedem ce zice si Jah. in privinta asta , daca el crede ca sunt aceleasi persoane are si o dovada sau o explicatie.
Posted 18 February 2012 - 08:26 PM

Am o propunere pt freeze , lav , ioana , 1234 si afro . Inainte dupa fiecare T'C scriam in fata topicului [ Acceptat ] [ Rezolvat ] [ Respins ] . Si nu prea mai face nimeni asa ceva . Haideti de acum in colo sa punem in fata aceste taguri . Se vede asa mai frumos ... Ce ziceti
?

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users