Deci o sa vina si ddjj sa posteze .. ca era pe srv sa vezi ca suntem 2vs1 ca suferi ingrozitor , mi se rupe daca joci cu alt nume etc... ala ia zis esti ca un cur cu awp in mana .. i-a adresat o jignire mai cizelata ok ? gag 5 minute .. a continuat sa ne streseze pe chat i-am zis sa inceteze... si-a dat disconect retry.gag si l-am banat 100 minute motiv :retry.gag in loc sa imi zici pe server jah te vezi ce faci ? esti gg.. arata-mi ce am incalcat eu acum di nregulament ? oricum vine si ddjj sa posteze ... ti-a zis si el sa incetezi ca vb mult si prost si faci lag...
Esti 0 in fata mea pt pupincureala asta care ai facuto acum
regardz/
ps :

)) acum am vazut ca ai primit gag degeaba ... haha ti-am scris de 3 ori sa nu ma iscrii pe chatul adminilor decat daca ai de zis un codat... ai continuat sa scrii fara motiv ai luat gag 4 spamming our chat . 5 minute ..

nu te mai revolta asa zmeule .. daca tu esti nustiu ce nu mai ai drept de gag ? wtf ?
si 1234 daca injura isi da gag .. si etc isi cere scz etc... nu incerca sa fii putin mai sus ca esti mai jos...
si cu texte gen JAH ma ivedem noi , ai reclamatie la staffonly ... ce is astea ? maturizeaza-te amice

nu am incalcat nimic din REGULAMENT.

cya