Muisti.............

[Alcool] • Only STAFF
Started By
1234
, Jul 07 2011 10:41 AM
Postat 31 January 2012 - 11:58 AM

Am o nelamurire.... voi detinatorii vreau sa vorbiti cu baietii veseli gen : 
sa se linisteasca in a intra pe server si a scrie amx_say re all va saluta kitik de 10 ori sau orice comanda da o tasteaza de 10 ori....
I-am zis frumos aseara frate faci flood , dc nu intelegi ? JAH nu cauta anturaj cu mine , taci acolo.
Pai astia trebuie izbiti la chestii dinasstea.
pS : e ok Sims.

sa se linisteasca in a intra pe server si a scrie amx_say re all va saluta kitik de 10 ori sau orice comanda da o tasteaza de 10 ori....
I-am zis frumos aseara frate faci flood , dc nu intelegi ? JAH nu cauta anturaj cu mine , taci acolo.
Pai astia trebuie izbiti la chestii dinasstea.
pS : e ok Sims.
Postat 31 January 2012 - 12:10 PM

Postat 31 January 2012 - 06:55 PM

M-au innebunit toti playerii astazi pe server ca tipau ca are no recoil. I-am facut demo si nu l-am banat. Daca ziceti ca e curat, oki !
@kalash te rog sa ma scoti de la ignore de pe cs16_1234, sa tinem legatura pt server si atat. Nu pot sa vorbesc cu tine prin pm-uri si forum, ca dureaza f mult. daca e ok, daca nu... nu
tencs'
@kalash te rog sa ma scoti de la ignore de pe cs16_1234, sa tinem legatura pt server si atat. Nu pot sa vorbesc cu tine prin pm-uri si forum, ca dureaza f mult. daca e ok, daca nu... nu

Aceasta postare a fost editata de abcdf: 31 January 2012 - 06:58 PM
Postat 31 January 2012 - 07:09 PM

Comanda amx_say poate fi folosita de maxim 3 ori. Eu zic ca e suficient pentru unlag , autobalance si anunturile care trebuiesc facute. Cat despre amx_say Re all ! ce faceti ? am revenit & co de 10 ori, mi se par cam de nimic, si nu duc decat la raportare/sanctiune. La o adica, puteti pune intrebarile astea la fel de bine si pe y.
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi