Jump to content

Photo

[CS16] Problema urgenta

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

C.Silviu

C.Silviu

Gamer Member

• Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
  • Country: Country Flag
Salutare lume as dori sa va anunt pe toata lumea daca primiti un anume mesaj privat de la acest user siteee va rog frumos nu acesati acel link deoarece riscati sa va pierdeti ymail mai bn zici conturile pe care sunteti logati in momentul in care acesati linkul
De unde stiu ?Am patito acum cateva minute si am zis sa va anunt pe toti sa stiti am avut noroc de intrebarile de siguranta ca alfel era caput adresa mea Yaho alaturi de multe alte date importante
Cer banarea userului siteee pe nick ip uitati pm care va v-a goli de date http://s1.postimage....a7/untitled.png
Multumesc pentru atentie

Edited by C.Silviu, 23 February 2013 - 10:22 PM.

• znk - likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Si eu am primit-o si mai multi admini de pe Gherla , chiar la conferinta vorbeam de asta =))))

Cum face ? Simplu : scrie normal adresa oficiala de la yahoo , si dupa ii da link text cu ce link vrea el si cand apesi de redirectioneaza catre link-ul respectiv . Atentie mare !~

C.Silviu

C.Silviu

Gamer Member

• Topic Starter

• Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
Oricum aceasta treaba trebuie tratata cu multa seriozitate nu e deloc de gluma cu asa ceva

Edited by C.Silviu, 23 February 2013 - 10:26 PM.

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
Da, am primit si eu un PM de la un anume "irikaans1", insa mi-am dat seama imediat, se putea vedea clar din link'ul la care te redirectiona.

Click !

C.Silviu

C.Silviu

Gamer Member

• Topic Starter

• Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
Asta e am fost oribit si nu m-iam dat seama am pierdut un cont de yahoo dar era neimportant :D oricum trebuie luate masuri

Edited by C.Silviu, 23 February 2013 - 10:31 PM.

Tarhi

Tarhi

Fost Administrator

• Retired
  • 4403 posts
  • 129 topics
  • Joined 30-April 12
Va rugam daca cumva vedeti astfel de PM-uri,sa dati repede Raport pentru ai ii putea bana :)

D0c.

D0c.

Gamer Member

• Membru
  • 927 posts
  • 72 topics
  • Joined 09-February 13
Am primit si eu un mesaj dla un membru "irikaans1" Cu un pm . Dar mi-am dat seama imedait !

neWbie;;

neWbie;;

Master Member

• Banned
  • 1778 posts
  • 295 topics
  • Joined 30-December 12
"irikaans1" este numele celui care mi-a dat PM , rog banarea lui ! eu nu am intrat nu prea i-am dat interes si uite ca a iesit bine .

Lora-DeeA

Lora-DeeA

Addicted Member

• Membru
  • 255 posts
  • 15 topics
  • Joined 13-December 12
Am patito eu acum cateva minute :)) ce imi da omu pm mie.. "Uite frate ce fac admini pe svr, noaptea, cand nu ii vede nimeni..Dovada am pus`o pe email la mine, nu prea ma pricep la site-uri de upload, te loghezi si o vezi tu acolo...ms"
Prima data l-am crezut..dupaia vad ca nu imi merge contu pe forum..si mailu :))..in fine am rezolvat..
Bine ca ai facut tp asta..sa vada toti.. ;))

Ce am uitat sa spun..cred ca isi schimba numele..eu am primit de la unu cu numele "comelong"

Edited by Lora-DeeA, 23 February 2013 - 11:27 PM.

• Chubiii X likes this

C.Silviu

C.Silviu

Gamer Member

• Topic Starter

• Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
Mi se pare si normal dar cred ca multi stiau aceasta faza dar nu a facut nimeni public s-au poate nu stia nimeni oricum nu ii v-a mai merge de acum :P

Edited by C.Silviu, 24 February 2013 - 12:18 AM.

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Dupa cum a spus TARHON mai sus, va rugam sa da-ti Report daca mai primiti astfel de PM-uri.
Inchid topicul pentru evitarea +1-ului.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users