Jump to content

Photo

[CS16] Abuz Design Team

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: Designerii
  • Motivul reclamatiei: inactivitate + neseriozitate
  • Link catre topic / Printscreen: uitati-va doar la cereri

Sunt topicuri deschise de vineri ( ex : Still AMG nici in momentul de fata nu are vreun raspuns )

In cazul meu , le-am cerut niste amarate de Pro/Contra , 2 au postat si le multumesc, in rest pauza .

Apropo , printre cei care chiar faceau treaba era Shaven ... a primit remove ca avea grad pe alt site sau ceva de genu ... vad ca in cs16 nu ai voie sa detii alte grade pe alte siteuri , de unde deduc ca iti este interzis sa te perfectionezi sau sa exersezi in afara gratiilor , cum a-ti facut de altfel si cu mine .

P.S. : Stiu ca iara vine vechiul raspuns copy paste : ,,Membrii comunitatii nu au ce comenta despre activitatea designerilor , doar staff-ul cs16 isi rezerva acest drept " , eu mi-am facut datoria morala fata de userii nedreptatiti .

*cum am spus si in topic , sunt 2-3 care fac treaba si aceea se cunosc fara sa ii numesc , in rest pauza .

Freezmy

Freezmy

Designer

• Designer
  • 2376 posts
  • 126 topics
  • Joined 16-December 12
Eu am postat la cereri
Tre sa specifici cei 2 care au raspuns :)
Eu si ken ;)

Si ca un raspuns de ce avem o activitate mica in timpul saptamanii

Nume: MC. Lukas.
Absenta/retragere/activitate scazuta: activitate scazuta
Motiv: De luni pana vineri pot rezolva cererile doar seara putin timp din cauza liceului ..Sambata si duminica sunt total ON la cereri :)

• Nasacryl likes this

Malefiq

Malefiq

Fost Designer

• Retired
  • 2376 posts
  • 153 topics
  • Joined 17-July 12
Scuze dragul meu Nasacryl . Imi cer scuze ca designeri au liceu, imi cer scuze ca unii vor sa ia un bac , imi cer scuze ca am viata personala , imi cer scuze ca unii au familie , imi cer scuze ca nu pot sa-ti fac tie pe plac . Dar nu-mi cer scuze dintr-un punct de vedere .

# TOTI DESIGNERII DAU ABSOLUT TOTUL DIN EI , PENTRU A VA SATISFACE PE VOI . DACA NU RASPUNDEM 2-3 ZILE LA CERERI , ASTA NU INSEAMNA CA NU VREM , INSEAMNA CA NU PUTEM PRIETENE . DACA TE CREZI VREUN ZEU SI VREI SA FACI PE ZEUL , TE INVIT CU O CERERE DE DESIGNER . Ahh , am uitat :)) , ai comunitatea ta :)). Stim ca suntem in spate cu cererile , dar mai stiu ca facem tot posibilul sa fiti voi multumiti . Atat am avut de zis ,Malefiq.
  • Jocky ;x, 22n, qwe . and 4 others like this

MARQUiZ

MARQUiZ

Fost Super Moderator

• Retired
  • 5231 posts
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12

• Numele moderatorului reclamat: Designerii
  • Motivul reclamatiei: inactivitate + neseriozitate
  • Link catre topic / Printscreen: uitati-va doar la cereri
Sunt topicuri deschise de vineri ( ex : Still AMG nici in momentul de fata nu are vreun raspuns )

In cazul meu , le-am cerut niste amarate de Pro/Contra , 2 au postat si le multumesc, in rest pauza .

Apropo , printre cei care chiar faceau treaba era Shaven ... a primit remove ca avea grad pe alt site sau ceva de genu ... vad ca in cs16 nu ai voie sa detii alte grade pe alte siteuri , de unde deduc ca iti este interzis sa te perfectionezi sau sa exersezi in afara gratiilor , cum a-ti facut de altfel si cu mine .

P.S. : Stiu ca iara vine vechiul raspuns copy paste : ,,Membrii comunitatii nu au ce comenta despre activitatea designerilor , doar staff-ul cs16 isi rezerva acest drept " , eu mi-am facut datoria morala fata de userii nedreptatiti .

*cum am spus si in topic , sunt 2-3 care fac treaba si aceea se cunosc fara sa ii numesc , in rest pauza .

1. 3 ti-au raspuns la cerere.
2. Designerii au si ei viata personala(liceu majoritatea), nu stam 24/24 sa rezolvam cereri.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
@Malefiq : La scuze vad ca una doua sari , mai bine ai fi rezolvat o cerere in loc sa iti storci creierii ce sa raspunzi repede sa vada lumea ce smecher natural esti tu . Si apropo , nu am nicio comunitate , si si daca as avea este dreptul meu user CS16 ca cererile mele sa fie respectate .
Auzi la el viata persoanala , te pomini ca muncesti de dimineata pana seara , nu zice nimeni ca e rau , dar atunci lasa-te de designer si da-i posiblitatea la alt om sa faca treaba

@Lukas : Stai linistit prietene , ca tu esti printre cei 2-3 care isi fac timp sa raspunda la cereri
  • Freezmy likes this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
Ai zis ca vrei mai mic , putin mai mic , ti-am facut (nu de la mine, de la lukas) , apoi postezi iar si zici ca vrei ca cele originale. De ce nu ai zis de la inceput ca vrei dimensiunile la cele originale ? 8-|
  • Nasacryl likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Ai zis ca vrei mai mic , putin mai mic , ti-am facut (nu de la mine, de la lukas) , apoi postezi iar si zici ca vrei ca cele originale. De ce nu ai zis de la inceput ca vrei dimensiunile la cele originale ? 8-|

Reclamatia nu se refera la cererea mea , ci la ceilalti useri. Daca nu vedeam cererea lui Still AMG nu faceam aceasta reclamatie , pentru ca nu ma pun pe mine inainte celorlati , si acest lucru se poate vedea cu usurinta . Totodata puteti vedea si faptul ca eu din afara forumului Gherla nu am iesit , dar am pretentia ca atunci cand o fac sa mi se respecte postul , si sa fiu luat in serios .

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Sectiunea design nu reprezinta o obligatie morala fata de utilizatorii acestei comunitati. Tu ca user nu ai dreptul sa ataci echipa de design sub motivul ca nu isi fac treaba. Nu suntem o comunitate de design (cel putin incercam sa nu devenim) si in niciun caz aceasta sectiune nu reprezinta o prioritate pentru forum.

Daca aveti probleme cu echipa de design si aici fac referire si la alte persoane care au o problema cu ei, imi lasati nickname-urile voastre si voi avea grija sa le trec la restricted users permanent.
  • TYGA, Tarhi, Jocky ;x and 2 others like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Nu asta era ideea da in fine , tot aici se ajungea ... oare cum de nu m-am gandit .

Poti sa ma adaugi si pe mine pe aceea lista , vad ca niciunul nu a inteles ca pe mine ma preocupa ceilalti useri sa fie satisfacuti , nu eu .
Seara placuta .

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Serios acuma te preocupau ceilalti useri ? Da ce esti tu avocatul poporului ? Te-ai trezit dimineata zicand bai designerii aia nu isi fac treaba hai sa le caut nod in papura poate realizez ceva, hai sa nu ne mai ascundem dupa deget vrei sa pari om serios si vi cu prostii din astea...ce naiba?

Topicul asta va arata mai bine inchis.
  • qwe . likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users