Salutare am încercat sa țin si eu redirecte pentru server dar nu îmi merg , sper sa ma poată ajuta cineva , pana acum ceva vreme am putut tine redirecte , dar de când am reinstalat Windows nu imi mai merg si redirectam destul de bine , problema e ca sunt in Germania sper ca acest lucru nu împiedica sa țin redirecte , aștept un răspuns daca ma poate ajuta cineva , multumesc

O problema
Started By
Kopilu
, Feb 06 2013 01:09 PM
Posted 06 February 2013 - 01:09 PM

Posted 06 February 2013 - 05:07 PM

salut imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie , problema e de la mine din pc , ma gandeam ca este cineva care se pricepe cu firewall si smecherii din astea ....
Edited by Kopilu, 06 February 2013 - 05:10 PM.
Posted 06 February 2013 - 08:55 PM

Nui nici o problema eu sincer nu stiu ca te ajutam poate se gaseste cineva sa lasa replay care stie ..si te poate ajuta ...daca nu cauta la link-urile lasate mai sus !
!!

Posted 07 February 2013 - 11:43 AM

Pai am căutat dar nu am găsit ceea ce doream , sper ca se găsește cineva care se pricepe si ma poate ajuta , pot tine redirecte non stop lucrez la o firma in care am 2 pc deschise mai tot timpul , multumesc killer pt intervenția ta .
Posted 12 February 2013 - 09:13 PM

Salut,
Daca pana acum ai reusit sa redirectionezi playeri, inseamna ca vei reusi si de acum incolo!
Ce am sa te rog sa faci:
1. Dezactiveaza firewallul din windows
2. Dezactiveaza firewallul din anti-virus, deasemenea dezactiveaza protectiile de la Internet Security!
3. Daca folosesti o retea locala, este indicat sa dai port forward! (detalii pe -> http://www.portforwarding.ro/)
Sa-mi spui daca ai reusit!
Si deasemenea as dori sa stiu ce tip de antivirus folosesti, ce tip de windows folosesti, ce tip de router folosesti!
Daca pana acum ai reusit sa redirectionezi playeri, inseamna ca vei reusi si de acum incolo!
Ce am sa te rog sa faci:
1. Dezactiveaza firewallul din windows
2. Dezactiveaza firewallul din anti-virus, deasemenea dezactiveaza protectiile de la Internet Security!
3. Daca folosesti o retea locala, este indicat sa dai port forward! (detalii pe -> http://www.portforwarding.ro/)
Sa-mi spui daca ai reusit!
Si deasemenea as dori sa stiu ce tip de antivirus folosesti, ce tip de windows folosesti, ce tip de router folosesti!
Posted 14 February 2013 - 11:29 AM

Este o problema deoarece nu stiu toate cele scrise mai sus eu vreau sa țin de la firma de la care lucrez , si sunt undeva in Germania , am redirectionat înainte sa imi fac pc de aici , ca au fost ceva probleme si sa reinstalat Windows , înainte de aceasta instalare am ținut redirecte si redirectam chiar foarte bine , daca ma poate ajuta cineva prin tw . Merci
Posted 17 February 2013 - 02:21 AM

Roaga pe unul dintre cei responsabili cu redirectele sa te ajute prin intermediul Team Viewer!
Posted 05 March 2013 - 09:17 AM

Salut
Am o problema de cand s-a bagat top/rank pe sv am bug la fiecare 2 mape este foarte stresant si ori de cate ori restartez Pc sau modemu dau de acelasi rezultat va rog sa imi spuneti ce sa fac este foarte neplacut si sunt foarte convins ca e din cauza topul
Am o problema de cand s-a bagat top/rank pe sv am bug la fiecare 2 mape este foarte stresant si ori de cate ori restartez Pc sau modemu dau de acelasi rezultat va rog sa imi spuneti ce sa fac este foarte neplacut si sunt foarte convins ca e din cauza topul

Posted 05 March 2013 - 09:24 AM

Salut
Ce bug ai mai exact ?
Posted 05 March 2013 - 09:46 AM

Posted 05 March 2013 - 10:12 AM

Cand mor ma arata pt 2 secunde in alt jucator si apoi ma respaneaza
Din cate stiu eu si am mai invatat de la Eduart ar fi bug-ul cu al 31-lea jucator .. si nu prea ai cum sa scapi de el , isi revine singur de la o harta la alta sau apare de la o harta la alta ... nu e motiv de ingrijorare
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users