[Cs16] O Mica Nelamurire.
Posted 30 January 2013 - 04:39 PM

SI am primit un warn cu motivul Spam. Din cate stiu Spam inseamna sa postezi de mai multe ori pe acelasi topic si prima data se da avertisment. O regula legata de acest lucru nu am gasit pe nicaieri. Este prima data cand mi se intampla. Imi poate da cineva un link unde pot citi despre SPAM?
Multumesc anticipat!
Posted 30 January 2013 - 04:41 PM

Aseara am postat bun venit tuturor noilor clienti ai CS16 Gaming. Am postat cate un Post la fiecare Topic la care puteam posta.
SI am primit un warn cu motivul Spam. Din cate stiu Spam inseamna sa postezi de mai multe ori pe acelasi topic si prima data se da avertisment. O regula legata de acest lucru nu am gasit pe nicaieri. Este prima data cand mi se intampla. Imi poate da cineva un link unde pot citi despre SPAM?
Multumesc anticipat!
Poftim: Regulament General
Posted 30 January 2013 - 04:50 PM

1. Nu am postat de mai multe ori pe acelasi topic
2. La sectiunea "Prezinta-te" sunt foarte multi care ureaza bun venit noilor playeri.
3. O regula exacta pentru acest lucru nu stiu daca exista. "daca exista va rog dati-mi un link"
Posted 30 January 2013 - 05:51 PM

Spam inseamna sa postezi de mai multe ori pe acelasi topic
Spam inseamna sa postezi de mai mult de 4 ori in aceasti SECTIUNE,nu in acelasi topic.
2. La sectiunea "Prezinta-te" sunt foarte multi care ureaza bun venit noilor playeri.
Si asta inseamna ca trebuie sa faci 293168 posturi? Daca erau 50 de prezentari deschise,postai la toti 50 !?
Posted 30 January 2013 - 05:57 PM

Posted 30 January 2013 - 06:08 PM

Spam inseamna sa postezi de mai mult de 4 ori in aceasti SECTIUNE,nu in acelasi topic.
Si asta inseamna ca trebuie sa faci 293168 posturi? Daca erau 50 de prezentari deschise,postai la toti 50 !?
am inteles acum... dar totusi sunt multi care posteaza la fel si nu iau warn... unii dintre ei sunt cu grade... Daaaar o asa Comunitate Mare si Cunoscuta cu MODERATORI PRICEPUTI.... ala mic sa nu depaseasca 4 posturi iar ala mare sa posteze cat vrea el... moderatorii trebuie sa fie un exemplu pentru intreaga comunitate. Noi astia mai "nepriceputii" ii luam pe ei exemplu poate de aceea mai gresim cate odata. Inca o data... daca poate cineva sa imi dea un link unde exista regula asta... ca pana acum nu m-a lamurit nimeni... e ca si cand m-ar amenda politia, pentru ca imi fac nevoile in toaleta la mine acasa si am uitat sa ma spalat pe maini.
Pentru cei nepriceputi ==>>> Ma refer ca este o sanctiune care are la baza NIMIC.
Edited by Black7Pain, 30 January 2013 - 06:09 PM.
Posted 30 January 2013 - 06:20 PM

dar totusi sunt multi care posteaza la fel si nu iau warn
Dovedeste,toti care incalca regulamentul sunt sanctioanti orice grad ar avea.
ca pana acum nu m-a lamurit nimeni...
Chiar nu intelegi ce am spus mai sus?
Inca o data... daca poate cineva sa imi dea un link unde exista regula asta
Regula asta este in toate ~ toate subforumurile si nu se aplica numai acolo,ci in tot forumul.
Posted 30 January 2013 - 06:22 PM

Dovedeste,toti care incalca regulamentul sunt sanctioanti orice grad ar avea.
Chiar nu intelegi ce am spus mai sus?
Regula asta este in toate ~ toate subforumurile si nu se aplica numai acolo,ci in tot forumul.
Si unde este scrisa regula?
Posted 30 January 2013 - 06:25 PM

TARHON,
Ai zis tu undeva la Abuz Staff ca peste 3 posturi intr-o sectiune se considera spam...iar acum zici ca peste 4...deci lamureste-ma te rog

Posted 30 January 2013 - 06:26 PM

Se observa ca esti greu de cap, sau pur si simplu nu vrei s intelegi faptul ce ti se spune in fiecare reply .Regula asta este in toate ~ toate subforumurile si nu se aplica numai acolo,ci in tot forumul.
TARHON a zis clar : Regula asta este in toate ~ toate subforumurile si nu se aplica numai acolo,ci in tot forumul.
Este chiar asa de greu sa bagi la cap ce ti se spune ? Eu spun ca nu este .
# SATANIC : Mai mult de 3 posturi pe zi nu ai voie sa faci la o sectiune . Probabil s-a grabit si a gresit TARHON .
Edited by Awake., 30 January 2013 - 06:27 PM.
Posted 30 January 2013 - 06:35 PM

Incercati sa ganditi la rece ceea ce am scris mai sus. Iar cand zic ca traim in Romania si in Romania se aplica legea junglei am dreptate... Daca esti moderator si sanctionezi comform "Regulii celor 3 posturi" (care nu este scrisa nicaieri) lumea... atunci fa-ti treaba si sanctioneazai pe toti. http://forum.cs16.ro...r/62251-djkeyp/ uite aici unu... si sunt mai multi... nu ii spun pe toti pentru ca nu am eu angajamentul sa am grija de ei.
Posted 30 January 2013 - 06:47 PM

Scuzati-ma de 2xPost.atunci fa-ti treaba si sanctioneazai pe toti. http://forum.cs16.ro...r/62251-djkeyp/ uite aici unu.
Acel user a fost santionat de catre mine cu Avertisment Verbal .
In legatura cu ”Regula celor 3 posturi” este cunoscuta de catre toti userii tuturor forumurilor.
Revin in 5 minute cu edit cand gasesc ” acea regula ”
Posted 30 January 2013 - 06:49 PM

atunci fa-ti treaba si sanctioneazai pe toti. http://forum.cs16.ro...r/62251-djkeyp/
Tu iti bati joc de mine ? Daca te uitai la "Warnings" vedeai ca a primit azi warn pentru spam.
este scrisa sau daca ati scos-o asa fara sa o puneti undeva sa o vada lumea sa stie.
Nu trebuie sa fie scrisa,daca ai gandi logic ti se pare sa faci posturi numai asa,sa te simti tu mai bine ?

Posted 30 January 2013 - 06:50 PM

Oookk... am inteles definitiv acum. Voi nu intelegeti ironia in ce spuneti... va contraziceti singuri... eu treaba cu "Regula celor 3 posturi" am inteles-o... dar ce vream eu este sa vad si eu unde este scrisa sau daca ati scos-o asa fara sa o puneti undeva sa o vada lumea sa stie.... BHAAAAA --- NUUU POSTAAA MAII MULT DE 4 ORI CA IEI WARN.... AI INTELES BAAAHHH.... eu sunt un pic revoltat pentru cam am citit toate regulamentele si nu am vazut "regula" aia... daca o vedeam nu mai luam WARN. Iar tot eu sunt "vinovat" ca nu "inteleg" de ce am fost sanctionat pe faptul ca aici se aplica o regula de care nu aminteste nimeni nicaieri.
Incercati sa ganditi la rece ceea ce am scris mai sus. Iar cand zic ca traim in Romania si in Romania se aplica legea junglei am dreptate... Daca esti moderator si sanctionezi comform "Regulii celor 3 posturi" (care nu este scrisa nicaieri) lumea... atunci fa-ti treaba si sanctioneazai pe toti. http://forum.cs16.ro...r/62251-djkeyp/ uite aici unu... si sunt mai multi... nu ii spun pe toti pentru ca nu am eu angajamentul sa am grija de ei.
Are dreptate aici Pain... e ca si cand Politia Rutiera poate trece pe Rosu chiar si daca nu este in misiune.
Daca cei fara grade sunt sanctionati pentru anumite greseli atunci toti care comit aceleasi greseli sa fie sanctionati. Cum a spus si el dati exemplu pentru Comunitate. Nu mai spun ca am vazut o groaza de admini care fac post dupa post si aia nu mai primesc warn. TARHON zicea sa dovedeasca pain... ce sa dovedeasca el uitate tu... fati treaba ca admin si ai grija de cei care fac mai mult de 4 posturi pe zi...ca sunt o groaza.
Posted 30 January 2013 - 06:53 PM

Scuzati-ma de 2xPost.
Acel user a fost santionat de catre mine cu Avertisment Verbal .
In legatura cu ”Regula celor 3 posturi” este cunoscuta de catre toti userii tuturor forumurilor.
Revin in 5 minute cu edit cand gasesc ” acea regula ”

Iar la mine este prima data cand se intampla nici nu stiam de aceasta regula si imi iau WARN direct. Felicitari Staff-ului CS16 Gaming pentru atentia care o dati clientilor dumneavoastra!
@ TARHON : Daca te uitai la "Warnings" vedeai ca a primit azi warn pentru spam.
Mai citeste inainte sa postezi.

Edited by TARHON, 30 January 2013 - 06:55 PM.
Posted 30 January 2013 - 06:54 PM

Are dreptate aici Pain... e ca si cand Politia Rutiera poate trece pe Rosu chiar si daca nu este in misiune.
Daca cei fara grade sunt sanctionati pentru anumite greseli atunci toti care comit aceleasi greseli sa fie sanctionati. Cum a spus si el dati exemplu pentru Comunitate. Nu mai spun ca am vazut o groaza de admini care fac post dupa post si aia nu mai primesc warn. TARHON zicea sa dovedeasca pain... ce sa dovedeasca el uitate tu... fati treaba ca admin si ai grija de cei care fac mai mult de 4 posturi pe zi...ca sunt o groaza.
De accea exista butonul "Raport",nu pot sa ma uit pe tot forumul tot timpul asta...
@ Daca citeai posturile de mai sus aflai ca cel care l-a mentionat a primit warn,dar vad ca va grabiti sa judecati.
Posted 30 January 2013 - 06:55 PM

Multumim .. Felicitari Staff-ului CS16 Gaming pentru atentia care o dati clientilor dumneavoastra!
O seara buna in continuare .
Un coleg cu grad mai mare sa dea T/C . Deja se creeaza povesti .
Posted 30 January 2013 - 06:59 PM

Tu iti bati joc de mine ? Daca te uitai la "Warnings" vedeai ca a primit azi warn pentru spam.
Nu trebuie sa fie scrisa,daca ai gandi logic ti se pare sa faci posturi numai asa,sa te simti tu mai bine ?
Pai da puiule... aici vroiam sa ajung... ai zis-o cu gura ta. Un copil mergea spre scoala si dadea buna ziua la toata lumea pe strada... baga in seama pana si gastele... vine unu si ii da o palma deste cap cu motivul ca baga gastele in seama. Saracu copil se intreaba in sinea lui de ce a luat palma aia. Da ii zice ala kre i-a dat o palma... TI-am dat palma aia ca ai bagat in seama gastele.
Copilul = Black7Pain
Ala de da palme = Adminii
Explicatie: Nici eu nu stiam de regula aia... si la fel ca copilul din poveste ma miram de ce am luat warn.
Puteati sa imi dai si mie "Avertisment Verbal" gen... bha prostule daca mai faci asa iti dam WARN. Dar ati dat palme peste cap!
Posted 30 January 2013 - 07:00 PM

a primit avertisment verbal +1
Iar la mine este prima data cand se intampla nici nu stiam de aceasta regula si imi iau WARN direct. Felicitari Staff-ului CS16 Gaming pentru atentia care o dati clientilor dumneavoastra!
@ TARHON : Daca te uitai la "Warnings" vedeai ca a primit azi warn pentru spam.
Mai citeste inainte sa postezi.
vin si eu aici ca na , unde e tiganie e si chimie

@ am intalnit multi oameni pe lumea asta , si intelegatori , si grei de cap dar ca tine sincer.. benzina + foc si te facem racheta ca in spatiu ti-e destinul , printre atatea minti nefolositoare sa fii si tu aici ? ai face risipa de gandire si de timp
sa revenim la subiect , nu tie clar ? Daca depasesti 4 posturi la o anumita categorie se catalogheaza S - P - A - M - M ai inteles?
nu abureli ca 4 intr-un topic si dastea , daca am lua-o cu 4 in topic tu deja ai facut spamm in topicul asta si pe deasupra si +1
cum ti-a zis si tarhon , boss daca sunt 50 de prezentari deschise tu postezi la toate pana te satisfaci ? esti nebun inseamna
hai Peace
Posted 30 January 2013 - 07:04 PM

De accea exista butonul "Raport",nu pot sa ma uit pe tot forumul tot timpul asta...
@ Daca citeai posturile de mai sus aflai ca cel care l-a mentionat a primit warn,dar vad ca va grabiti sa judecati.
+1 pentru asta... la fel si adminii s-a grabit sa dea warn decat sa ma puna in tema de "regula celor 3 posturi"
Doresc ca cineva sa se ocupe si sa faca un Update cu aceasta regula. Nu de alta dar in sinea voastra radeti de prostii k mine ca nu inteleg. Dar au fost si vor fi mai multi prosti daca voi desteptii nu scrieti aia undeva.
vin si eu aici ca na , unde e tiganie e si chimie
@ am intalnit multi oameni pe lumea asta , si intelegatori , si grei de cap dar ca tine sincer.. benzina + foc si te facem racheta ca in spatiu ti-e destinul , printre atatea minti nefolositoare sa fii si tu aici ? ai face risipa de gandire si de timp
sa revenim la subiect , nu tie clar ? Daca depasesti 4 posturi la o anumita categorie se catalogheaza S - P - A - M - M ai inteles?
nu abureli ca 4 intr-un topic si dastea , daca am lua-o cu 4 in topic tu deja ai facut spamm in topicul asta si pe deasupra si +1
cum ti-a zis si tarhon , boss daca sunt 50 de prezentari deschise tu postezi la toate pana te satisfaci ? esti nebun inseamna
hai Peace
Ok CHIMISTULE... asta am inteles-o dupa foarte multe dezbateri cu membrii Staff-ului.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users