Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 16 May 2013 - 01:58 PM

OFF TOPIC MOVED POST [ 2013 ]
Started By
SkammaYo
, Jul 14 2012 10:22 PM
Postat 16 May 2013 - 05:38 PM

Postat 16 May 2013 - 07:17 PM

Admin : inFe
Grad vechi : Moderator
Grad nou : Super-Moderator
Motiv : Activitate crescuta pe server verificata pe baza pluginului Admin Loggs , banuri date in proportie de 100% corecte
Admin : Drumstep
Grad vechi : Administrator
Grad nou : Moderator
Motiv : Activitate crescuta pe server verificata pe baza pluginului Admin Loggs , activitate pe forum relativ mica , dar lipsa reclamatiilor sau banurilor aiurea sunt inca o bila alba .
Grad vechi : Moderator
Grad nou : Super-Moderator
Motiv : Activitate crescuta pe server verificata pe baza pluginului Admin Loggs , banuri date in proportie de 100% corecte
Admin : Drumstep
Grad vechi : Administrator
Grad nou : Moderator
Motiv : Activitate crescuta pe server verificata pe baza pluginului Admin Loggs , activitate pe forum relativ mica , dar lipsa reclamatiilor sau banurilor aiurea sunt inca o bila alba .
Postat 19 May 2013 - 01:36 PM

Ok , inainte sa fac cererea de retragere te rog sa-mi spui care a fost partea mea de vina in cazul acesta. Vreau doar sa fiu lamurit si sa nu mor prost. Multumesc.
L.E : Partea cu "v-am zis la amandoi ce se intampla" nu o inteleg. Poate ai gresit persoana. Mie nu mi-ai spus absolut nimic.
Si inca astept sa-mi spui care este partea MEA de vina in toata situatia asta fiindca sunt extrem de curios.
L.E : Partea cu "v-am zis la amandoi ce se intampla" nu o inteleg. Poate ai gresit persoana. Mie nu mi-ai spus absolut nimic.
Si inca astept sa-mi spui care este partea MEA de vina in toata situatia asta fiindca sunt extrem de curios.
Aceasta postare a fost editata de ts.: 19 May 2013 - 01:40 PM
Postat 19 May 2013 - 08:29 PM

Te contrazic Mause sunt mult mai vechi decat tine pe acest server si da.am avut admin si m-am descurcat ff bine numai ca am avut prb de sanatate si nu am putut reveni o vreme si ghici ce? I am back. va rog sa tineti cont de activitate.Daca zice 2 3 contra sper sa nu zica toti adminii contra...Daca stai spect si nu esti pe cs cum sa ma vezi mau5?
Aceasta postare a fost editata de VaMpY.: 19 May 2013 - 08:31 PM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi