OFF TOPIC MOVED POST [ 2013 ]
Postat 27 February 2013 - 12:08 PM

Contul tau va fi verificat dupa care vor aparea informatii complete despre premiul tau!
ATENTIE: Verificarea poate dura pana la 48 ore! Va rugam sa aveti rabdare !
Acelas mesaj imi apare de 3 zile , tind sa cred ca e teapa.
Aceasta postare a fost editata de fisH.iK: 27 February 2013 - 12:09 PM
Postat 27 February 2013 - 02:54 PM

Si asta pana la sfarsit uitati-va
))))))
http://www.youtube.com/watch?v=6pu1bSveWM8
P.S. : Ce-ai zis ma ?
Asta ar trebui sa fie presedinte ma , nu neaparat ca e politist dar se vede pe el ca e om cu capul pe umeri , stie ce face .Din pacate is tare putini oameni de astea .
Postat 27 February 2013 - 08:58 PM

Edit: Daca ar fi sa fac si eu screeshoturi la jignirile,injuriile aduse unor playeri sau altor admini ar fi trebuit sa iei remove pana acum!

Aceasta postare a fost editata de MrQ: 27 February 2013 - 09:00 PM
Postat 27 February 2013 - 09:12 PM

Aici dovezile vorbesc,nicidecum amintirile sau visurile de aseara.Orice incult s-ar fi prins ca este un atac la fiecare admin deoarece este pe u@ si acea jignire nu reiese nicidecum din context ca este " o incalcitura de cuvinte ".Scuzati reply dar pt cultura generala a lui seeker unde e injuratura?
gramatical vorbind " mue " nu e o injuratura e doar o incalcitura de cuvinte. Nu inteleg motivul reclamatiei si warnu pe care lam primit. Limbajul pe care l`am folosit e foarte decent si imi pare rau pt seeker dar ar trebui sa inveti putin limba romana:)
Edit: Daca ar fi sa fac si eu screeshoturi la jignirile,injuriile aduse unor playeri sau altor admini ar fi trebuit sa iei remove pana acum!
Fiecare isi plateste greselile !
Nu postati decat daca aveti vreo reclamatie , posturile care nu respecta asta vor fi santionate cu Downgrade
MrQ downgrade.
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi