Respins din start .De ce ? Nu vom inchide niciodata serverul pentru up-urile adminilor ..Si asa am fost poate prea intelegatori cu unii
.
Si asa la probleme din ultimele zile a picat de prea multe ori serverul.Sunt destule concursuri,si vrem sa atragem playeri nu sa fim toti Owneri .
Ma mai gandesc in privinta lui.De ce? Ar incurca putin si ar fi monoton.Crezi ca 30 playeri au chef sa se uite la 2 cu lama si aia care mai fug ?']Nume plugin :nu chiar stiu bine da stiu descrierea
']Descriere :cand raman doar 1 contra 1 poate provoca celalat inamic la o confruntare cu cutitul dand pe perete cu lama si celalalt accepta dand cu lama la fel
']Motiv: ar fi tare ,lam vazut si pe alte sv care am jucat inainte de gherla si mia placut acuma voi decideti :->
da mureat daca mai asteptai sa se termine runda ???sincer chiar nush de unde ai tu super-moderator.Dupa faptul ca eu iti zic frumos sa dai rr si zici ca ti-e lene,mai si vii aici si faci reclamatie.Daca nu iti dadea fish iti dadeam eu ca sa stii pentru ca te crezi cam cu nasu pe sus.
Aceasta postare a fost editata de HiTm@N: 09 February 2013 - 10:10 PM
Cerere Acceptata !Harta: awp_bycastor32
Nr. Sloturi:32
Descriere: o mapa foarte frumoasa cu awp
Motiv pt care ar trebui adaugata:Deoarece multi playeri o cer !
Scuzati ca fac propunere cu aceasta mapa chiar daca a fost acceptata dar nu s-a rezolvat!
Harta :de_sobe
Nr. sloturi :32
Descriere : Foarte frumoasa si noua
Motiv pt care ar trebui adaugata : Mie imi place si cred ca si celorlati
Prea SF . In plus avem 3harti de awp aproape.http://www.cstrike-p.../3113-awp_neons
mapa : awp_neons
motiv:e super tare si sper ca si celorlalti o sa le placa !
Aceasta postare a fost editata de Alexandru^_^: 10 February 2013 - 11:05 AM
Aceasta postare a fost editata de Alexandru^_^: 10 February 2013 - 11:36 AM
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi