Jump to content

Photo

[CS16] Un copil mincinos !

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
20 replies to this topic

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
  • Country: Country Flag
Mam trezit cu un report ca am facut reclama prin PM cu acest site nu doresc sanctionare!
Si nu il pun

Eu spunand intrati pe .......................... se dau moderatoare free! hai si tu!

By messi Report

Va rog vreau o dovada ca am facut in caz ca nu eduard doresc sa te uiti in toate conversatile mele! cu toata lumea vezi tu ceva! suspect Ban permanent! Si nasacryl mia facut report ca joc pe cs cu numele AfGanistanu si il mentionez si aici si ce? nu pricep! Pot juca cu ce nume doresc si daca playeri si pe forum ma striga asa care e vina mea!

Da si intrebarea e urmatoarea

Pot fi pedepsit pentru asa ceva? adica nu detine nici o dovada Messi..

Edited by SkoLL, 23 January 2013 - 08:06 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Vorbeste nabii limba romana ca din ce ai scris acolo nu inteleg nimic nici sa imi pui pistolu la tampla . Ia o gura de aer , da edit , ia-ti un DEX langa tine , cheama-ti eventual familia sa te ajute sa redactezi 3 randuri ca lumea si vorbim .

! Si nasacryl mia facut report ca joc pe cs cu numele AfGanistanu

Vreau dovada pentru ce zici tu aici

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
Nam putut pune unele chesti deoarece sunt pe laptop am pc la reparat! asa ca nu mai vb urat sincer am taste din italia abia scriu cu ele! si se poate intelege

App

esti disperat sa imi dai report cu ban? am vazut la mine in mail vreo 50 de report'uri ale tale...

Edit dovada

You have been sent this communication from Nasacryl via the "Report this to a moderator" link.

------------------------------------------------

Content Reported: http://forum.cs16.ro...er/70951-reddd/
Report Link: http://forum.cs16.ro...report&rid=1252

------------------------------------------------
Report:

de ce nu i-a ban / nu i se schimba nickul ? repet lucru acesta este precizat in regulament INTERZIS citez : Este interzisa folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname s a unei pagini personale web. Userul respective va primi prima data un avertisment de 24 de ore, daca acesta nu ia in considerare, contul va fi banat permanent.

Stiu ca scrie ''deja existent '' dar totusi Reddd nu a fost un nimeni in ploaie , multa lume la cunoscut sub numele asta pentru o perioada de 3 luni , si nu ca un spammer ca betivu sa ii fure creatiile si sa se de-a marele designer .

Rpet , daca nu se iau masuri vor aparea cine stie ce persoanje : KiD iNk , kReM. , WayNe etc nu mai isist .

La urma urmei este o chestiune minora dar este incalcat dreptul la identitate cat si de respect .

Daca luati masuri bine , daca nu asta e , mai tarziu o sa vedeti cum apar versiuni "reloaded"

Edited by SkoLL, 23 January 2013 - 08:10 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Foarte bine , nu zice ca nu e asa nimeni DAR pune-ne si noua dovada .

PUNE SS , cpy paste nu are farmec

Si oricum , care e problema ? eu am cerut sa se verifice daca respectivul are permisiunea unui Fondator/Admin sa fure pe fata un fost nick , cat si permisiunea fostului detinator de link .

Citez din regulamentul forumului ,

Este interzisa folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname s a unei pagini personale web. Userul respective va primi prima data un avertisment de 24 de ore, daca acesta nu ia in considerare, contul va fi banat permanent.

EXISTENT , da am vazut si eu , dar Reddd nu a fost un nimeni in drum , e ca si cum eu mi-as pune KiD iNk ( normal ca nu mi-as pune dar zic fictiv ) normal ca se va crea confuzie

Edited by Nasacryl, 23 January 2013 - 08:15 PM.

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
Pozele mele ies prea mici ! si nu se cunoaste nimic dar incerc ok?° download http://www.girlshare.ro/32126274.4

Edited by SkoLL, 23 January 2013 - 08:16 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Bun si zi-mi isi mie care e problema ? Ca am facut un raport sa se verifice lucrurile astea ?

nu e doar asta am mai multe... ti le pun acum ok?

Da , pune-le oricum nu vad rostu dar daca trebe sa hranim prostia ....

Edited by Nasacryl, 23 January 2013 - 08:18 PM.

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
nu e doar asta am mai multe... ti le pun acum ok?

Luciann1009

By messi Report Va rog vreau o dovada ca am facut in caz ca nu eduard doresc sa te uiti in toate conversatile mele! cu toata lumea vezi tu ceva! suspect Ban permanent! Si nasacryl mia facut report ca joc pe cs cu numele AfGanistanu si il mentionez si aici si ce? nu pricep! Pot juca cu ce nume doresc si daca playeri si pe forum ma striga asa care e vina mea!

Eu nu am facut raportul acesta de care zici tu aici

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Eu am facut raportul , am cerut efectuarea unor verificari in legatura cu userul Reddd , daca i s-a permis folosirea acelui nickname de catre un Fondator/Admin si de fostul proprietar de drept , actualul ken .

Nu vad care e problema ta , tu nu esti nici ken nici Reddd .

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
o da messi?

http://www.girlshare.ro/32126297.5

pai atunci de ce am primit mail'ul Nasacryl?

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
De unde sa stiu , este o chestiune la Notification , eu de exemplu am mai multe : Folow every topic i reply , Send me an email etc . Probabil tu ti-ai pus o optiune de genul : Sed me an email when a new report starts ... sau nu stiu sigur . Dar inca odata repet , eu nu am nici o vina , am cerut unele verificari deci nu ma mai provoca la raspuns ca nu am chef de +1 .

Luciann1009

A tu esti ala ma? :))

Poi se vede si mai jos de ce am dat report si daca e nevoie pun preent screen cu pm primit dar nu il pun aici sa nu se considere reclama pm primit de la tine (cu alt nick}

Nick era ALoH4 si nu e nevoie sa pun preent screen deoarece cine a banat cintu acela stie bn situatia

Edited by Messi, 23 January 2013 - 08:28 PM.

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
1 moderatori uitativa la post ca eu am ip static si vedeti ce ip are al meu va apare..
2 nu sunt am doar 1 cont!

Luciann1009

Atunci inseamna ca altcineva tia folosit mailu

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Topic Starter

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12

Send me an email when a new report starts

si se scrie print screen si cint se scrie cont! ba nuiesc ca aceea casuta era bifata probabil!

aaa si scz de x2 Nu vreau warn cu motiv post hunt sau nu stiu ce sunt sigur ca TYGA imediat ce vede acest topic Tutorial close... Fara o decizie pe motiv POST HUNT. nu doresc asta. Astept o decizie a staff'ului

Edited by SkoLL, 23 January 2013 - 08:39 PM.

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
''Send me an email when a new report starts''
@Skoll, ca sa intelegi si tu mai bine, tu ai bifat optiunea de a primi mail la fiecare report care este facut, nu sunt facute DOAR pentru tine.

EDIT: La ''My Settings'' , ''Notification option'' iti apare:

Other Notifications
Notify me of reported content

Poti bifa ''Notification'' ''E-mail'' ''None'', tu ai bifat pe ''E-mail''

Edited by TYGA, 23 January 2013 - 11:19 PM.

Reddd

Reddd

Ultras Member

• Membru
  • 387 posts
  • 51 topics
  • Joined 31-December 12

Eu am facut raportul , am cerut efectuarea unor verificari in legatura cu userul Reddd , daca i s-a permis folosirea acelui nickname de catre un Fondator/Admin si de fostul proprietar de drept , actualul ken .

Am fost verificat, am cerut permisiunea designerului ken. sa-i port fostul nume.

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 posts
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Pana la urma cine pe cine reclama ? Care este scopul reclamatiilor? Skoll a purtat nickname-ul red? Sunteti frustrati ? Va spalati rufele in public ?
  • greeNNN . likes this

greeNNN .

greeNNN .

Fost Moderator

• Retired
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12
Sunt total deacord cu Afro.
Cu ce va ajuta pe voi acest topic inafara de +1?
Reddd acu ca am ocazie sa iti zis. Ia-o usor cu Spamul, ca vad ca exagerezi
ON: toata aceasta discutie era necesara pe Y!M , TS sau Skype. Nu se face +1 pentru asa ceva ..

Parera mea :)

ON: toata aceasta discutie era necesara pe Y!M , TS sau Skype. Nu se face +1 pentru asa ceva ..

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

mie mi-a cerut voie , dar dupa ce isi schimba-se numele . Din partea mea , nicio problema.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users