Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Staff apply

* * * * * 9 votes

• Please log in to reply
416 replies to this topic

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

*
POPULAR

Incepand de astazi, CS16.ro va folosi ca sistem de recrutare a staff-ului, o noua metoda implementata astazi.
Cei care doresc sa se inscrie, in meniu, veti gasi Staff apply, iar acolo alegeti grupul din care doriti sa faceti parte.
Si acum surpriza, daca pana acum v-am obisnuit cu cateva intrebari simple, fiecare se puteau inscrie, chiar daca aveau warn-uri, fie ca nu aveau mult timp in comunitate, cu aceasta aplicatie, cine nu indeplineste cerintele minime, este respins instant de catre sistem.
Pentru cei care reusesc sa ajunga la etapa urmatoare, ii vor astepta cateva intrebari, pentru a vedea cu cine avem de a face.
Apoi nu aveti decat sa asteptati raspunsul unui membru din staff, fie ca sunteti respinsi, fie ca sunteti acceptati! Veti fi anuntati printr-o notificare.

NU voi face un tutorial pentru asa ceva!

Daca aveti alte intrebari, postati aici.
  • utzu, Matthew., th@lesT and 102 others like this

zennnoftw.ART

zennnoftw.ART

Fost Moderator

• Retired
  • 3235 posts
  • 147 topics
  • Joined 04-April 12
Cunosc oameni de varsta mea , pana in 16 ani care gandesc mai bine poate decat 3 sferturi din intregul staff si aici fara suparare dar ce are de aface varsta cu gandirea ? dumnezeu ne-a dat pe pamant poate pe unii cu un dar altii cu altu sau chiar fara si poate unii au primit darul de a intelege lucrurile mai bine chiar de la o varsta mai mica . si asta e singurul lucru care o sa traga in jos si care o sa aveti de pierdut , uitati-va la altii de peste 16 ani care inca mai folosesc "k" in loc de "ca" sau "c" folosesc "adik" "sal" in loc de "adica si "salut" sau altele si n-au gandirea necesara , si pentru ce ? pentru 2 -3 ani in plus ca na asta-i standardul minim 16 ani . in aceeasi chestie pot baga si pe unii oameni care ii cunosc si in virtual life dar si face to face care n-au minim 16 ani dar intrec multi designeri si nu ma refer de la comunitatea x sau comunitatea y , ma refer la general si iar se pierde o chestie pentru ca trebuie sa respectam standardul de 16 ani
Intrebarile mele sunt :

Si pentru ce ? Ce folos va aduce daca are minim 16 ani ?

Edited by zup, 15 January 2013 - 08:51 PM.

• stefYK, BaHaMaS, FcSbCristian and 1 other like this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Pentru ca majoritatea care au sub 16 ani, si i-am cunoscut prin intermediu comunitatii, au fluturi in cap, copilarisme.
Nu o singura data am intampinat aceasta gandire, o sa discut si cu ceilalti membrii si vom vedea daca vom reduce varsta la design, DOAR la design.
  • tOtoS, GIX, ^MDF^ and 4 others like this

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

Cunosc oameni de varsta mea , pana in 16 ani

Pana la 18 nu esti 'om' , din acel punct de vedere , al gandirii , esti inca copil/aolescent .

@ Edit : am incercat sa 'aplic' pentru moderator si nu-mi da voie , deoarece sunt designer . Intrebarea este : nu mai poti detine 2 accese ( designer+moderator) de acum inainte ?

Edited by ken., 15 January 2013 - 09:00 PM.

POLARSOOON

POLARSOOON

Fost News Team

• Retired
  • 5258 posts
  • 432 topics
  • Joined 10-December 11
Intradevar, iti dau dreptate zup, in mare parte ai dreptate . Sunt foarte multi oameni care sunt sub varsta de 16 ani si gandesc mult mai matur decat unu la 18-19 ani :) Spre exmplu cand un user cere acces pe o cumunitate si nu are varsta de 16 ani, imediat, acel user v-a fi respins din cauza ca nu are varsta minima de 16 ani, dar daca un user de 18 ani spre exeplu vine si face cerere sa primeasca acces pe aceeasi comunitate, si din punct de vedere al gandirii este mult mai primitiv decat cel cu varsta sub 16 ani, v-a fi acceptat imediat ca depaseste minimul de 16 ani :) .
Se fac foarte multe greseli din aces punct de vedere .Multi spun acelasi lucru : ” Este copil, are 14-15 ani, nu il duce mintea ” , dar uite ca mai mereu acesti ”copii” pot da dovada de maturitate si gandire mult mai mare ca a unui ”adolescent sau om matur”

@ Revenind la Staff apply, foarte bune idee Verdee . :)

Edited by Awake., 15 January 2013 - 09:00 PM.

• CeZaR^ likes this

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Te contrazic la cele spuse in legatura cu acceptarea persoanelor care au 18, de exemplu, eu niciodata nu m-am luat ca are 14 ani sau 18 ani, m-am luat dupa raspunsurile oferite, dupa cum a reactionat in anumite topicuri.
Si da, e adevarat sunt unii si la 14 ani cu care ai mai mult de discutat decat cu o persoana la 18, sau chiar mai mare.

@ken, am fost omis designerii, acum poti da apply.
  • GIX, yLLuSioN, snakeeyes; and 4 others like this

Alexutza4Fun

Alexutza4Fun

Addicted Member

• Membru
  • 335 posts
  • 48 topics
  • Joined 26-December 12
Nu gasesc Staff apply,unde dau de ia :( ?

Belphegor

Belphegor

Power Member

• Banned
  • 114 posts
  • 16 topics
  • Joined 07-January 13
Se pare ca nici daca detii gradul de Moderator Server/Owner Server nu poti aplica ( moderator )

Why so?

Nu gasesc Staff apply,unde dau de ia :( ?

Uite aici :

Posted Image

Edit Verdeee: Am fost omis moderatorii de servere.

Edited by Verdeee, 15 January 2013 - 09:12 PM.

• Alexutza4Fun likes this

POLARSOOON

POLARSOOON

Fost News Team

• Retired
  • 5258 posts
  • 432 topics
  • Joined 10-December 11
Dreapta sus unde am pus acel chenar rosu .
Poza --Posted Image
  • Alexutza4Fun likes this

1234

1234

Fost Administrator

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
Ce sa spun,m-ati dat pe spate cu asta :D,cea mai tare idee !

Mr. MiNiMaL

Mr. MiNiMaL

Fost Moderator

• Retired
  • 1277 posts
  • 154 topics
  • Joined 20-October 12
Cea mai buna idee de pana acuma. Big like pentru staff-ul CS16.
  • I AM GOD.! likes this

utzu

utzu

Fost Super Moderator

• Retired
  • 12700 posts
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10
O idee mirifica pur si simplu! Am cautat pe alte comunitati asa ceva si nu am gasit :D inca ceva ce are doar CS16.ro

@ =d> pentru tot ce s-a realizat!

House. @ CS16

House. @ CS16

Banned

• Banned
  • 153 posts
  • 8 topics
  • Joined 25-December 12
Foarte buna ideea,asa toti avem sansa de a intra in minunatul staff al comunitatii.

SkoLL

SkoLL

Ultras Member

• Banned
  • 511 posts
  • 97 topics
  • Joined 28-October 12
INtrebarea mea este....... Daca pot primi acces si pe Insane k sunt moderator acolo Moderator +mod svr!?

Slow.

Slow.

Fost Moderator

• Retired
  • 5763 posts
  • 575 topics
  • Joined 30-March 12
E o idee bunicica!Felicitari

KiD0

KiD0

Fost Moderator

• Retired
  • 2860 posts
  • 160 topics
  • Joined 14-March 12
O idee foarte buna si originala.Inca odata demonstrati cate lucruri incercati sa faceti pentru comunitate :) Felicitari , EduArT , Verdeee :)

O sesizare : Daca deja detii gradul de moderator si vrei mai multe sectiuni , nu poti aplica.

@Operator , ma refeream la urmatorul fapt : Eu sunt moderator pe sectiunea "x" si "z" , dar vreau si pe sectiunea "y"

@Nasacryl , era doar un exemplu x_x
Ar trebui sa va axati pe subiectul principal al topicului, sau macar sa cititi mai atent un post inainte sa il comentati.

Edited by Sephirothh, 16 January 2013 - 11:46 PM.

• Dexsive likes this

OpErAtOr96

OpErAtOr96

Fost Moderator

• Retired
  • 892 posts
  • 147 topics
  • Joined 25-November 12

O idee foarte buna si originala.Inca odata demonstrati cate lucruri incercati sa faceti pentru comunitate :) Felicitari , EduArT , Verdeee :)

O sesizare : Daca deja detii gradul de moderator si vrei mai multe sectiuni , nu poti aplica.

La moderator normal ca nu merge..Deja ai moderator...Dar pentru Designer sau News Team merge :) .
Cred ca asa e si la celelalte...AI designer merge sa faci la Moderator si News Team si vice versa :) .

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 posts
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
Poate e printre cele mai bune idei care au fost puse in aplicare.
Imi place initiativa,si chiar trebuia de mult luata,pentru ca s-a vazut ..in ultimul timp au existat multe discutii pe baza acestei teme.
Si totusi sunt copii care si sub 16 ani pot gandii bine,mai rar cei drept,dar sunt .
  • JunKerS? and Alpha666 like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

@Operator , ma refeream la urmatorul fapt : Eu sunt moderator pe sectiunea "x" si "z" , dar vreau si pe sectiunea "y"

Fondatorii hotarasc cand ar trebui sa primesti un upgrade la grad/ sectiuni . Totusi , poti sa sugerezi printr-un email de exemplu , dorinta de a mai primi in grija cateva sectiuni pentru a-i ajuta pe colegii tai sau pur si simplu doresti sa ai mai multa activitate .
  • Cenzurat;x likes this

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11

Ce sa spun,m-ati dat pe spate cu asta :D,cea mai tare idee !

Si sa inteleg ca celelalte idei/ proiecte nu au fost geniale 1234? hmm:))

@Anyway super treaba.. si e bine si cu varsta, sa nu mai primeasca toti .

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users