Salut,
Avem o problema cu pluginul de gag.
Cand dau gag, apare ca, comanda a fost executata cu succes, DAR defapt jucatorul pe care am folosit aceasta comanda, nu pateste nimic, nu primeste gag.

Postat 21 January 2013 - 08:00 PM

Nu cred ca esti tu in masura sa imi evaluezi mie activitatea , eu mai am si viata personala spre deosebire de tine , nu stau 24/24 legat de PC . Succes , daca intr-o zi unul dintre Ownerii serverului imi va cere socoteala pentru lucrurile care le-am facut sau nu o voi face . Pana atunci , tu mucles .
Postat 21 January 2013 - 08:09 PM

Mucles , asa esti tu invatat sa vb nasol de tn si de vocabularul tau , hai ca deja nare rost sa mai discutam ..aici
.. ca nu iesim nicaieri
si nu stau 24/24 la pc ai informatii proaste si nu mai vorbi tu despre ce fac eu ca nu sti tu ce fac eu

Aceasta postare a fost editata de KilleR: 21 January 2013 - 08:10 PM
Postat 21 January 2013 - 08:21 PM

Mucles , asa esti tu invatat sa vb nasol de tn si de vocabularul tau , hai ca deja nare rost sa mai discutam ..aici
.. ca nu iesim nicaieri
si nu stau 24/24 la pc ai informatii proaste si nu mai vorbi tu despre ce fac eu ca nu sti tu ce fac eu
vb - nu folositi limbaj de chat
nare - pastrati un limbaj corect gramatical (n-are) negatia "nu" + verbul auxiliar are
si nu stau 24/24 la pc ai informatii proaste si nu mai vorbi -pastrati un limbaj corect gramatical ( termenii unei enumeratii dispusi gresit , adica 2 negatii in aceeasi enumeratie)
tu despre ce fac eu ca nu sti ce fac eu - pastrati un limbaj gramatical corect ( pleonasm)
Si imi spui mie ca nu am "vocabular" . La cei 20 de ani ai mei , la testarea care am trecut-o la Bac cu 9,60 scris(romana) , 10 oral si totodata proba de admitere (Lb.Romana) din cadrul Academiei de Politie ,,Septimiu Muresan'' cred ca pot vorbi corect limba romana , atat din punct de vedere gramatical cat si lingvistic .
Vad ca iti place foarte mult +1 , te invit sa ne continuam conversatia pe team speak sau Y!M : nasa_cs16 .
Good luck
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi