Postat 12 January 2013 - 10:58 PM

Intru in cs...ma joc putin si imi dau seama ca nu se vede asa ca pe calculator...
Intru in optiuni/Renderer si vad ca e pe Software...il schimb in OpenGL pentru ca asa e si pe PC dar imi apare o eroare care nu spune exact care e problema...
Nu va pot da poza pt ca nu am buton de print-screen
E din cauza laptopului ?
Postat 13 January 2013 - 11:49 AM

Acum sunt pe laptop...dar nu inteleg o chestie
Intru in cs...ma joc putin si imi dau seama ca nu se vede asa ca pe calculator...
Intru in optiuni/Renderer si vad ca e pe Software...il schimb in OpenGL pentru ca asa e si pe PC dar imi apare o eroare care nu spune exact care e problema...
E din cauza laptopului ?
Posibil sa laptop-ul . Probabil nu suporta ...
Ne poti urca,totusi o poza ?
Postat 13 January 2013 - 12:31 PM

Eu spun ca este din cauza laptop-ului, asa mi se intampla si mie cand dau OpenGL .
Nu suporta laptopul sa joci OpenGL decat Software.
Problema e placa VIDEO

Postat 13 January 2013 - 12:33 PM

E cumva eroarea asta?Acum sunt pe laptop...dar nu inteleg o chestie
E din cauza laptopului ?
http://imgur.com/ltS8D
Postat 13 January 2013 - 01:05 PM

Da asta e...dar inaiinte cand am incercat imi arata ceva de genu: Error read c0979vq87ca ...am bagat un nr la intamplare...E cumva eroarea asta?
Ok....nu conteaza prea mult...pentru ca imi aduc unitatea acasa si nu o sa mai am nici o prob...doar ca eram curios dc da eroare....
Postat 13 January 2013 - 01:48 PM

Postat 13 January 2013 - 01:49 PM

Instaleaza nividia si iti va merge! iti recomand!Da asta e...dar inaiinte cand am incercat imi arata ceva de genu: Error read c0979vq87ca ...am bagat un nr la intamplare...
Ok....nu conteaza prea mult...pentru ca imi aduc unitatea acasa si nu o sa mai am nici o prob...doar ca eram curios dc da eroare....
Postat 18 January 2013 - 10:59 PM

Postat 19 January 2013 - 01:22 PM

Ideea este ca trebuie sa iti actualizezi driverul, ori nu s-a instalat corect ori nu este compatibil cu windowsul. Vezi ce producator are placa video apoi intra pe site la ei, intri la suport si de acolo te descurci. Daca producatorul este intel, slabe sanse sa rezolvi problema.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi