[CS16] - O viata sanatoasa
Started By
Verdeee
, Jan 12 2013 06:20 PM
Topic checked by Daginho, 28 June 2015 - 04:12 PM.
Postat 09 February 2013 - 10:18 AM

Ce consideri ca e nevoie sa faci ca sa ai o viata sanatoasa ? - Sa nu mai existe Calculatoare
Cat de sanatos mananci ? - Foarte sanatos, stau la tara, mananc produse naturale.
Cat de des faci sport? - Toata saptamana merg la fotbal de cand vin de la scoala de la 3 pana la 5 seara.
Cat de sanatos mananci ? - Foarte sanatos, stau la tara, mananc produse naturale.
Cat de des faci sport? - Toata saptamana merg la fotbal de cand vin de la scoala de la 3 pana la 5 seara.
Postat 18 March 2013 - 12:05 AM

Ce consideri ca e nevoie sa faci ca
sa ai o viata sanatoasa ? Multa, dar multa miscare (sala fitness si de forta, nu de mese, alergari, ceva sporturi) si o alimentatie echilibrata (mai rar fast-food si alte prajeli).
Cat de sanatos mananci ? Cat de cat.
Cat de des faci sport? Faceam foarte des, acum am mai imbatranit.
sa ai o viata sanatoasa ? Multa, dar multa miscare (sala fitness si de forta, nu de mese, alergari, ceva sporturi) si o alimentatie echilibrata (mai rar fast-food si alte prajeli).
Cat de sanatos mananci ? Cat de cat.

Cat de des faci sport? Faceam foarte des, acum am mai imbatranit.

Postat 21 March 2013 - 10:02 PM

Ce consideri ca e nevoie sa faci ca sa ai o viata sanatoasa ?
Cat de sanatos mananci ?
Cat de des faci sport?
1. Sa mananci sanatos , sa nu fumezi , sa nu bei cafele (intre 8 - 16 ani) , sa te feresti de cola , si muult sport !
2. Nu mananc foarte sanatos , ce imi este pus in fata mananc (cu mici exceptii)
3. Sunt un mare fan al sportului , mai ales ca practic aproape zilnic fotbalul .
Postat 09 April 2013 - 12:41 AM

Ce consideri ca e nevoie sa faci ca sa ai o viata sanatoasa ? Sa se inlocuiasca dependenta de PC cu altceva mai sanatos.
Cat de sanatos mananci ? 50 - 50 In ziua de astazi tot ce cumperi este defavorizat in privinta sanatatii. Nu mai stii ce sa mai consumi, stiind ca toata sunt nesanatoase.
Cat de des faci sport ? De 2 ani nu mai fac absolut nici un sport , inainte aveam antrenament la hambal/fotbal/baschet/atletism ,dar acum m-am lasat de toate datorita unui val de energie negativa asupra mea. [ probleme personale]
Cat de sanatos mananci ? 50 - 50 In ziua de astazi tot ce cumperi este defavorizat in privinta sanatatii. Nu mai stii ce sa mai consumi, stiind ca toata sunt nesanatoase.
Cat de des faci sport ? De 2 ani nu mai fac absolut nici un sport , inainte aveam antrenament la hambal/fotbal/baschet/atletism ,dar acum m-am lasat de toate datorita unui val de energie negativa asupra mea. [ probleme personale]
Postat 09 April 2013 - 12:35 PM

Ce consideri ca e nevoie sa faci ca sa ai o viata sanatoasa?
De la o alimentatie corecta pana la practicarea unui sport in mod regulat, toate te vor face sa te simti mai bine si sa arati de milioane!
Cat de sanatos mananci?
Exista trei componente cand vine vorba de cat de sanatos mananci: cand, ce si cum. In mare parte, stau bine la toate capitolele.
Cat de des faci sport?
Practic fotbalul aproape in fiecare zi.
De la o alimentatie corecta pana la practicarea unui sport in mod regulat, toate te vor face sa te simti mai bine si sa arati de milioane!
Cat de sanatos mananci?
Exista trei componente cand vine vorba de cat de sanatos mananci: cand, ce si cum. In mare parte, stau bine la toate capitolele.
Cat de des faci sport?
Practic fotbalul aproape in fiecare zi.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi