Cu ce obisnuiti sa va ocupati timpul atunci cand nu sunteti la scoala ?
- Advertisement -
[CS16] - Timp liber
Started By
Verdeee
, Jan 12 2013 05:22 PM
Topic checked by Daginho, 29 June 2015 - 10:33 AM.
Postat 13 January 2013 - 04:51 AM
1. de 12 ani n-am mai dat pe la scoala
2. daca nu sunt plecat in tarile calde ori pe la inot ori pe la o gagica ori pe forum caci cla cs sunt bata
Dar tu verdeee cu ce te ocupi in timpul liber cand nu esti la scoala/munca ?
(completam oracole aici la divertisment) wicked
1. de 12 ani n-am mai dat pe la scoala
2. daca nu sunt plecat in tarile calde ori pe la inot ori pe la o gagica ori pe forum caci cla cs sunt bata
Dar tu verdeee cu ce te ocupi in timpul liber cand nu esti la scoala/munca ?
(completam oracole aici la divertisment) wicked
Aceasta postare a fost editata de Alpha666: 13 January 2013 - 04:53 AM
- Cine ? likes this
Postat 13 January 2013 - 08:24 AM
Pai sa vedem.
Cand nu sunt la munca (unii si muncesc!), mai muncesc o tura la mine la casa, scriu pe blog, scriu pe alt blog motivational, fac voluntariat (cum ar fi: Protest pentru Rosia Montana, protest pentru ACTA, Imbratisari Gratuite, Ecologizari pe mai multe rauri si versanti, petreceri, ajutorare persoane nevoiase s.a.m..d), ajut la organizarea de evenimente, particip la sedintele de consiliu si am sa ma opresc aici fiindca nu vreau sa va plictisesc. Aaa si mai joc si cs si stau pe forumuri!
Cand nu sunt la munca (unii si muncesc!), mai muncesc o tura la mine la casa, scriu pe blog, scriu pe alt blog motivational, fac voluntariat (cum ar fi: Protest pentru Rosia Montana, protest pentru ACTA, Imbratisari Gratuite, Ecologizari pe mai multe rauri si versanti, petreceri, ajutorare persoane nevoiase s.a.m..d), ajut la organizarea de evenimente, particip la sedintele de consiliu si am sa ma opresc aici fiindca nu vreau sa va plictisesc. Aaa si mai joc si cs si stau pe forumuri!
Postat 13 January 2013 - 09:38 AM
Dificila intreabare Sunt somer obosit care toata ziua sta la calculator, joaca Counter-Strike, asc muzica, ies la o cafea sau o berica, mai ard o tigara si astept ziua de maine
- Batranu Bumi likes this
Postat 13 January 2013 - 02:11 PM
Atunci cand mus la Faculta sau la locu de munca si fara prietena mea prin preajma .. Merg cu baietzii la o bere sau la o cafea depindee .. Uneorii mai stau pe CS in timpul liber, mai merg la sala de fotbal ..
Sincer am o viata ocupata. nuSh cum sa zic dar daca is 2 zile pe sapt. acasa in rest tot plecat ..
Sincer am o viata ocupata. nuSh cum sa zic dar daca is 2 zile pe sapt. acasa in rest tot plecat ..
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi