Dorim sa gasim 2 persoane care sa se ajute la acest proiect.
Cei care doresc sa faca parte din staff, sa lase reply cu:
Varsta
Experienta (ani, aproximativ)
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?
Varsta: 18
Experienta (ani, aproximativ) : nu pot spune clar anii, dar tinand cont ca joc de cs de mult timp si la inceput ca orice persoana care a jucat cu cod depistez foarte repede un cod mai ales cu viewdemo.
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? : Da , am avut admin de multe ori si am fost pus in situatia de a analiza demo-uri.
Edited by Legend.cL, 17 March 2014 - 11:37 AM.
Varsta 13[sunt constient ca am un - din cauza varstei,insa cei ce ma cunosc,stiu ca ma pricep:|]
Experienta (ani, aproximativ) de joc: 3ani
de adminat:2ani
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: In cazul in care sunt abordat cu astfel de probleme,analizez demo-uri date de admini,playeri,prieteni etc. dar ca manager demo report intr-o comunitate nu.
Varsta: 17
Experienta (ani, aproximativ) : Destula cred , daca as spune 4/5 ani ar fi ca si cum as minti ! Am vazut multe demo-uri la viata mea si stiu sa trag o concluzie clara !
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: Sincer nu , dar cred ca o sa ma descurc bine !
Varsta : 19
Experienta (ani, aproximativ) : cam 5 ani ...
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? : da, am analizat multe demo-uri suspecte , si stiu cu ce se mananca .
Varsta: 15 ani
Experienata: aproximativ 5 ani si
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: Nu
Varsta: 21
Experienta (ani, aproximativ) : 7 ani
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? Nu am mai lucrat in astfel de proiecte, dar sunt dispus s-o fac de acum. Consider ca sunt apt pentru postul pe care il oferiti avand in vedere experienta in cs pe care o am in spate, dar si activitatea pe care am avut-o un an intreg pe Europa, motiv in plus pentru a ma reprofila. Astept cu nerabdare decizia voastra.
Varsta: 17 ani
Experienta: 4 ani aproximativ
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: Da, am mai lucrat
Varsta : 15
Experienta (ani, aproximativ) : 3 ani,aproximativ
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: Nu
Edited by tracE^_^, 22 March 2014 - 09:33 PM.
Varsta : 16
Experienta (ani,aproximativ) : 4/5 ani de adminat si prins codati .
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare : Nu am avut acest grad , dar m-am ocupat de demo-uri o vreme , cand toti prietenii veneau la mine . Si ca un plus cred ca aveti envoie de oameni de incredere si cu multa activitate . De accea ma recomand
.
Edited by GamersMihai, 17 March 2014 - 10:00 AM.
Varsta:17
Experienta (ani, aproximativ) :in jur de 4 ani
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?:M-am mai ocupat cu asa ceva in alte comunitati si eram apreciat pentru ca eu examinam un demo atent ca sa pot da un verdict
Plus ca ma descurc sa le fac format AVI si le pot uploada in functie de scenele suspicioase
Am avut admin cam de cand m-am apucat de acest joc si am invatat tot in materie de coduri de la mic la mare.
Multumesc!
Edited by Alecs:o3, 17 March 2014 - 11:47 AM.
Varsta: 14 ( sunt constient de faptul ca am un atu in minus din cauza varstei, dar sper sa nu fie o cerinta necesara )
Experienta: Experienta in Counter-Strike am 4-5 ani, iar cu demourile de 1 an tot umblu cu ele pe diferite servere.
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: Pe aceasta comunitate nu, dar pe altele am mai sustinut si participat la astfel de proiecte.
Varsta: 14
Experienta (ani, aproximativ) : 4 ani de cs si 2,5 de adminat
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare?: da am mai lucrat pe alta comunitate nu dau nume .....si + am avut sv meu si am vizualizat destule demouri
Edited by Th3-Troy, 18 March 2014 - 05:26 PM.
Varsta : 14 .
Experienta (ani, aproximativ) 3-4 ani .
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? : Nu .
Varsta : 16.
Experienta (ani, aproximativ) 3-4 ani .
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? : Da.
Varsta : 15
Experienta (ani, aproximativ) 2 ani .
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? : Da.
Varsta: 19
Experienta (ani, aproximativ): 5 ani
Ai mai lucrat in proiecte asemanatoare? da am mai lucrat in proiecte asemanatoare am fost de mutl ori pus sa analizez demo-uri si pe alte comunitati.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users