Subiect Tutorial: Vreau sa invat cum sa imi fac si eu un CFG in care sa iau mult DMG
Tip Tutorial: Video
Tutorial detaliat pentru: Sunt incepator vreau un tutorial mai explicit
Grafica tutorial (daca il vrei video): HD

[CS16 - Tutorial] Cum fac un CFG cu acre sa iau DMG mult
Started By
T33sTam33nT
, Jan 30 2013 04:16 PM
Cum sa imi fac un CFG
Posted 30 January 2013 - 04:16 PM

Posted 30 January 2013 - 08:44 PM

Posted 30 January 2013 - 08:56 PM

Posted 30 January 2013 - 09:14 PM

Cum zicea si @ken. . nu este nevoie de dmg mult.Rank-ul pe server se face prin kill-uri nu prin dmg mult!.
Cel mai slab punct este capul , incearca sa tintesti doar la cap si nu o sa ai nevoie sa descarci un incarcator in adversar pentru a face dmg mult.!
Cel mai slab punct este capul , incearca sa tintesti doar la cap si nu o sa ai nevoie sa descarci un incarcator in adversar pentru a face dmg mult.!

- gaby123 likes this
Posted 31 January 2013 - 02:15 PM

Subiect Tutorial: Vreau sa invat cum sa imi fac si eu un CFG in care sa iau mult DMG
Prietene ceea ce doresti nu exista... Totul tine de exercitiu! Cu cat joci mai mult cu atat prinzi mai mult! Joaca pe servere de HS ONLY

Posted 31 January 2013 - 02:24 PM

probabil ai vrut sa spui, sa DAU mult dmgSubiect Tutorial: Vreau sa invat cum sa imi fac si eu un CFG in care sa iau mult DMG

gluma-i gluma,ia si joaca pe respawn pana iti formezi un reflex,si sfat,nu juca cu CFG
Posted 31 January 2013 - 02:53 PM

Incearca sa joci fara cfg si numai asa iti poti arata talentele. Incearca sa joci cu booti , apoi pe respawn si dupa daca vrei DMG joaca pe hs-only si devii cineva.
Posted 31 January 2013 - 04:21 PM

In concluzie:
Bafta & Have fun !
TC.
- Nu exista un cfg sa dai DMG mai mult.
- Joaca cat mai mult,sa aduni experienta.De exemplu CS16 Gaming are ~ 80 de servere,poti alege un server pe care sa devii admin !
- Joaca prima data pe servere de respawn si apoi pe servere clasice/HS only/mixuri in caz ca ai STEAM.
- Poti urmarii periodic acest topic si poti vedea cum joaca alti playeri experimentati.
Bafta & Have fun !
TC.
Edited by TARHON, 31 January 2013 - 04:22 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users