Salt la continut

Fotografie

[CS16] Problema

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
25 replies to this topic

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Buna ziua! As dori si eu cateva pareri daca se poate:)
Totul a inceput acum un an...cand am downloadat un filmulet.De atunci free space'ul din partitia C(unde am windowsul) a scazut pana undeva la 500 MB(cand ar fi trebuit sa am in jur de 4-5 GB)...si uneori scade si pana la 0 bytes dar creste mai apoi pana la vreo 400 MB.Acum cateva zile am mai sters cate ceva(sincer nu mai am ce sa sterg) si acum am 1,5 GB liberi.Spatiul total din partie 15,5 GB si ocupati 14 GB....
Un prieten mi'a spus ca ar fi de la un virus ceva..si ar trebui sa dau format la HDD si apoi un reinstal la windows.

Voi ce parere aveti?Vi s'a intamplat asa ceva?
Multumesc

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 Postari:
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11
  • Country: Country Flag
Incearca CCleaner, cauta-l pe google downloadezal>instaleazal>run.
Daca nu incearca sa iti pui iar windowsul.

V.L

V.L

Member

• Membru
  • 305 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12
nu e de la virus .
si eu am patit exact la fel , am luat ccleanar si acum am 20 si ceva GB spatiu .
deci solutia este a lui BugsBunny cea cu cclenar , daca mai ai nelamuriri intreaba aici . succes

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Problema e ca mie faza asta imi afecteaza si celelalte partitii...instalam un joc in D,ma jucam iar apoi a doua oara nu mai mergea.Am patit o faza mai demult...sa nu mi se deschida partiile...infara de my documents!

Problema e ca mie faza asta imi afecteaza si celelalte partitii...instalam un joc in D,ma jucam iar apoi a doua oara nu mai mergea.Am patit o faza mai demult...sa nu mi se deschida partiile...infara de my documents!

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Vezi ca ai in start Disk Cleanup, te scapa de temporary files dar vezi lasi cum este bifat acolo. Inca ceva, folosesti programe de grafica gen photoshop after effects etc ? deobicei genul asta de programe isi ocupa un loc in C, pe langa ele mai sunt jocurile sims fifa nfs u2. Genul acesta de jocuri ocupa foarte mult in C.

Ce windows folosesti ? Pe cati biti ?

V.L

V.L

Member

• Membru
  • 305 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12
pai exact aceeasi problema o aveam si eu .
rulam aplicatii care erau salvate in D dar spatiul din C scadea .
cum adica sa nu ti se mai deschida ? vreau mai multe detalii .

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Partitiile se deschideau doar cu right click->Open...am scapat de acea eroare si acum nu mai stiu exact despre ce era vorba.
Folosesc windows xp pe 32 biti(cred).Disk cleanup nu ajuta prea mult....nu folosesc photoshop sau altele.Am fifa 07 care nu mai merge exact din clipa cand s'a intamplat faza cu scazutul spatiului liber,la fel ca si alte jocuri care nu se mai deschideau in acel moment.

Si am mai observat o chestie...intro zi cand spatiul din C era in cadere libera...in temps mi se tot adunau fisiere..stergeam o bucata din ele...si ma trezeam cu mai multe,fara a avea decat messenger on ^

Aceasta postare a fost editata de feRroLhEEE: 09 December 2012 - 07:43 PM

Afro

Afro

Fost Administrator

• Retired
  • 2922 Postari:
  • 149 topics
  • Joined 24-June 11
Ai un trojan care isi face de cap prin partitie. Alta explicatie nu vad.

Baga o verificare cu Malwarebytes, e mult mai eficient decat programele de antivirus cunoscute. Intr-un timp la xp foloseam AVG era foarte bun pentru trojan, acuma nustiu daca mai sunt asa de bune versiunile astea noi.

Hunter

Hunter

Fost Super Moderator

• Retired
  • 1779 Postari:
  • 114 topics
  • Joined 18-July 12

Ai un trojan care isi face de cap prin partitie. Alta explicatie nu vad.

Baga o verificare cu Malwarebytes, e mult mai eficient decat programele de antivirus cunoscute. Intr-un timp la xp foloseam AVG era foarte bun pentru trojan, acuma nustiu daca mai sunt asa de bune versiunile astea noi.

Eu nu recomand AVG nici pentru depistare si nici pentru protectie ! M-am jucat mult cu trojanii in trecut si cand ii cryptam primii anti-virusi care cedau in fata lor erau : NOD32 / AVG / AVIRA !
Malwarebytes este foarte bun in domeniu si este destul de greu sa-l pacalesti deci il poti utiliza cu incredere !

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Multumesc pentru sfaturi :) voi incerca cat de curand!

P.S: Afro imi poti da o parere la sectiunea Hardware?am un topic intitulat "o parere conteaza".Multumesc frumos si o seara placuta ^

V.L

V.L

Member

• Membru
  • 305 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 26-May 12
destul de ciudat ce zici tu ,
daca rezolvi problema sa ne spui si noua cum ai rezolvat-o , ca poate vor si altii sa stie . succes si sper sa reusesti

LEWL

LEWL

Gold Member

• Banned
  • 729 Postari:
  • 188 topics
  • Joined 06-December 11
ai verificat in c/users/document and setting/downloads ??? sa stergi tot de acolo ?

OpErAtOr96

OpErAtOr96

Fost Moderator

• Retired
  • 892 Postari:
  • 147 topics
  • Joined 25-November 12
Cel mai bine e sa reformatezi HDD-ul .

Aceasta postare a fost editata de OpErAtOr96: 10 December 2012 - 01:02 AM

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Nu am nimic in downloads.In cateva zile..sper sa am timp si voi incerca sfatul lui Afro,daca nu formatez HDD.

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11

nu e de la virus .
si eu am patit exact la fel , am luat ccleanar si acum am 20 si ceva GB spatiu .
deci solutia este a lui BugsBunny cea cu cclenar , daca mai ai nelamuriri intreaba aici . succes

Am folosit CCleaner ,mi'a curatat vreo 3 GB ...akm am 4,3 GB dar spatiul tot mai scade(de la 4,29 la 4,26).Inca 1 data scuzati dublu post nu imi merge butonul de EDIT ! :)

JABL0NEC

JABL0NEC

Fost Moderator

• Retired
  • 1239 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 25-February 12
Ai rezolvat problema?
  • Idolus likes this

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Am incercat sa reinstalez windowsul...dar in timpul instalarii imi da o eroare si isi da restart :|
Nu as vrea sa risc cu un format si apoi sa nu mearga instalat windowsul.
Am incercat sa trag un anti'virus...se downloadeaza si ii dau run...dar apoi nu mai merge.Si imi dispare in Downloads...ca si cum nu l'as fi tras...
Macar merge cs'ul binisor si imi pot ocupa timpul.

Aceasta postare a fost editata de feRroLhEEE: 16 December 2012 - 10:42 PM

JABL0NEC

JABL0NEC

Fost Moderator

• Retired
  • 1239 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 25-February 12
Instaleaza alt windows , sau poate nu sti sa-l instalezi bine , daca nu vrei altu cheama pe cineva sa ti-l instaleze .
  • Idolus likes this

feRroLhEEE

feRroLhEEE

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 304 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 27-December 11
Chiar am chemat pe cineva...si mia spus ca ar fi de la un program,de cand a fost instalat prima data windowsul
Daca nici 2 persoane diferite nu reusesc,atunci nu stiu...

JABL0NEC

JABL0NEC

Fost Moderator

• Retired
  • 1239 Postari:
  • 37 topics
  • Joined 25-February 12
Pai si daca reinstalezi windows-ul si formatezi tot , acel program o sa dispara , Astept raspuns .
  • Idolus likes this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi