Casa nu e realizata de mine.
Cred ca ai cam exagerat un pic cu blur-ul.
Da, ai dreptate, am blurat prea tare.
--------------------------------------------
Monstrul si animatia monstrului nu-mi apartin.
Imi apartin textura, lumina, textul si animatia textului.
Arata foarte bine ..imi place felinarele din bostan
E bine ca iti place felinarele
Casa nu e realizata de mine.
Ai adaugat prea mult blur si persoana care "a facut casa", nu a observat anumite greseli.
Foarte tare semnatura lui s0ul.
Iti iese orice , nu am ce critica .
Bravo !
Edited by biM. @CS16, 07 November 2014 - 03:07 PM.
Voi astia "perfectionisti".......de ce nu ne aratati voi sau sa le aratati voi cum se face? Va legati de toate nimicurile in loc sa vedeti munca in ansamblu.
Pretene, nu trebuie sa "te crizezi" in halul asta... ti-ai depus lucrarea aici, accepta si criticile nu numai laudele.
Nu trebuie sa fac atata tamtam pentru o simpla parere, te-ai obisnuit sa ai doar laude, dar cand ti se aduc si critici faci ca toate alea.
Nu e nimeni perfectionist daca isi da cu parerea
Pretene, nu trebuie sa "te crizezi" in halul asta... ti-ai depus lucrarea aici, accepta si criticile nu numai laudele.
Nu trebuie sa fac atata tamtam pentru o simpla parere, te-ai obisnuit sa ai doar laude, dar cand ti se aduc si critici faci ca toate alea.
A inteles omul ca a exagerat cu blur-ul, plus ca daca nu ziceam eu cred ca nu venea nimeni sa zica asa ceva. Practic ai repetat ce am zis eu, iar ce ai gasit tu acolo sunt lucruri absolut nesemnificative. Eu nici nu le-am abservat si am ochiul format.
Incercati sa nu va mai aratati invidia.
Da, ai dreptate, am blurat prea tare.
--------------------------------------------
Monstrul si animatia monstrului nu-mi apartin.
Imi apartin textura, lumina, textul si animatia textului.
Multumesc frumos ,chiar imi place:X
A inteles omul ca a exagerat cu blur-ul, plus ca daca nu ziceam eu cred ca nu venea nimeni sa zica asa ceva. Practic ai repetat ce am zis eu, iar ce ai gasit tu acolo sunt lucruri absolut nesemnificative. Eu nici nu le-am abservat si am ochiul format.
Incercati sa nu va mai aratati invidia.
Invidie? Sa inteleg ca esti avocatul lui. Frate, mi-am dat cu parerea, de ce pana mea posteaza lucrarile, asteapta pareri la ele.
Nu vad de ce va atacati atat, e o prostie
Daca voi aveti mentalitatea atat de scazuta si sa luati foc pentru o singura parere, va inteleg atunci. Ceau!
Tinere nu ma "crizez" deloc, sunt mai matur decat tine cu "ceva" ani. Accept criticile CONSTRUCTIVE, nu bagarile in seama. Stii ce mi-ai aratat acolo? E textura pusa de mine, nu de cel ce a facut casa. Uitati-va in portofoliul vostru, CORECTATI-VA "operele de arta" si apoi veniti sa-mi atrageti mie atentia la ceea ce fac sau nu. Vesnica problema a romanului, vede ce e in curtea altuia, dar nu vede ce rahat e in curtea lui.
Foarte tare semnatura lui s0ul.
Iti iese orice , nu am ce critica .
Brav-o !
OFF : Din cate stiu eu Bravo se scrie legat
.
ON : Lucrarile impecabile ca deobicei .
Respect pentru munca ta .
Imi plac foarte mult gesturile tale .
Faci cadouri membrilor din comunitate .
Cum am mai spus si prin alte posturi in portofoliul tau , absolut nimic de comentat .
Succes in continuare !
Invidie? Sa inteleg ca esti avocatul lui. Frate, mi-am dat cu parerea, de ce pana mea posteaza lucrarile, asteapta pareri la ele.
Nu vad de ce va atacati atat, e o prostie
Daca voi aveti mentalitatea atat de scazuta si sa luati foc pentru o singura parere, va inteleg atunci. Ceau!
Ușor cu jignirile, nu suntem pe ulița de la țară. Cred ca este mai bine sa dai păreri negative si sfaturi doar atunci când o sa ai talentul lui.
Vreau sa vad dacă o sa reușești sa faci o creație ca a lui,iar atunci o sa poți sa comentezi, nu ca acum. Doar cauți mici detalii "stricate", care nici macar nu se observa, pentru a te da marele artist. Cum am zis, poti sa comentezi dupa e ajungi la rangul lui. Omul a depus multa munca in ce face, mult mai multa ca tine.
Foarte , Foarte ,Foarte frumos acea lucrare pe render , bv , imi place
Cel mai mult imi place cum ai pus in stanga o culoare , in dreapta alta culoare !
Brav-o !
K.W !
0 members, 1 guests, 0 anonymous users