Cinema 4D & AE:
Stiu ca nu se fac cereri aici dar aceasta poza este bestiala , ma uit in continu la ea si miar place si mie una daca sar putea.
KW , GREAT WORK !
Aceasta postare a fost editata de MafX ;;: 09 September 2014 - 03:33 PM
Nici nu stiu cum sa incep. Esti un om incredibil , lucrezi minunat, eu nu am ce sa iti reprosez si nu stiu daca cineva din comunitate ar putea face-o. Iti admir munca, creatiile tale sunt mai mult decat incredibile. Ai o imaginatie rar intalnita si asta te ajuta, plus ca lucrezi din placere nu din obligatie.
Iti multumesc pentru efortul depus pentru lucrarea mea , o voi purta mult timp de acum, este pur si simplu geniala, fara cuvinte din partea mea.
Se vede ca ai cel mai frumos portofoliu din toate comunitatile. Respect.
Mult noroc in ceea ce faci pe mai incolo si iti multumesc iar pentru aceasta semnatura.
Cheers.
Va multumesc pentru vorbele frumoase.
--------------------------------------------------
Cinema 4D & AE & PS:
(Logo-ul nu e realizat de mine, e luat de pe net. Imi apartin doar culorile, animatia si efectul)[/CENTER]
Aceasta postare a fost editata de Nushu.: 17 September 2014 - 04:58 PM
Multumesc din nou pentru vorbele frumoase.
------------------------------------------------------------
Am fost intrebat cum realizez borderele si textele......si m-am gandit ca decat sa fac tutoriale, mai bine postez PSD-urile.
Folositi tot ce doriti din fiecare semnatura, dar nu va laudati ca sunt facute de voi.
Nu am gasit unde sa postez PSD-urile, asa ca am facut-o aici.
Have fun.
Preview:
Download link: http://www.mediafire.../PSD_Pack_7.zip
Aceasta postare a fost editata de Nushu.: 27 September 2014 - 06:50 PM
Foarte Foarte frumoase creatiile , înca odata faci ceilalti designeri /începatori sa ajunga cat de cat ca tine.
M-am uitat la toate creatiile tale , si sunt .. nustiu cum sa-ti spun, chiar le ai , chiar esti bun frate , iti admir creatiile , si ma uit la semnaturile in AE& C4D cate 15 minute , si tot nu ma prind cum poti face asa ceva, dar chiar imi plac lucrarile tale.
Brav-o , sa nu lasi Photoshopu-l , esti bun !
K.W !
Din punctual meu de vedere in afara de C4D/AE/PS le mai combini si cu AI?
Aceasta postare a fost editata de STYL-: 28 September 2014 - 09:08 PM
Din punctual meu de vedere in afara de C4D/AE/PS le mai combini si cu AI?
Nu prea ti-am inteles intrebarea exact....dar nu, nu folosesc AI, il am instalat si stiu cu ce se mananca in proportie de 70%, dar nu-l folosesc.. AI este pentru realizat logo-uri, iar logo-urile sunt realizate de cei ce urmaresc sa castige bani. Eu fac ce fac doar din placere, ca hobby.
Nu prea ti-am inteles intrebarea exact....dar nu, nu folosesc AI, il am instalat si stiu cu ce se mananca in proportie de 70%, dar nu-l folosesc.. AI este pentru realizat logo-uri, iar logo-urile sunt realizate de cei ce urmaresc sa castige bani. Eu fac ce fac doar din placere, ca hobby.
Vreau sa spun ca lucrezi impecabil in C4D/AE/PS acest hobby e un talent si eu sunt pretentios dar la tine nu vad nici o greseala te sfatuiesc sa nu te lasi niciodata de acest hobby pentru ca ai un adevarat talent care nu trebuie irosit
Multumesc.
STYL-
Banner pentru o sala de sport.
Cainele e emblema.
Cadou rra:
Incredibile omule , deci raman cu gura cascata .Ma intreb e ceva ce nu poti face ? Great Job .
Ca de fiecare data , iţi admir lucrarile , frumos din partea ta sa mai faci înca 2 oameni fericiti .
Multumesc , o voi purta cu drag
Bafta in continuare.
Edit : Am stat 15 minute si m-am holbat la aceste imagini , nu m-am prins de unde incepe
Aceasta postare a fost editata de biM. @CS16: 06 October 2014 - 08:25 PM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi