Imi plac lucrarile tale la maxim , poti sa treci si pe la portofoliul meu sa imi critici si mie semnaturile ?
Apropo , scuze pentru acuzatie , nu stiam ca e bine sa te furi singur .
Nushule, nu ştiu cum să-ţi spun, dar m-am tot uitat la tine în portofoliu în jur de o oră şi mi-am căutat câteva lucrări de "furat", am găsit doar un singur avatar care să-mi placă şi o semnătură + multe wallpapere.
În legătură cu lucrările, nu am ce să-ţi reproşez pentru că eu nu lucrez în c4d, photoshop sau ae, deci nu sunt în masură să comentez despre lucrările tale.
Dar, dacă te face să te simţi bine, ceea ce nu prea cred..
Lucrarea cu "cs16gaming" a ieşit perfect, mă refer la sursa de lumină, combinaţia culorilor şi efectul textului.
La creaţia cu tarzan, vreau doar să spun că acea sursă de lumină este prea puternică (părerea mea)
Iar semnătura pentru "s0ulet" este pur şi simplu perfectă.
Tu dc nu esti Designer?
Nu sunt Designer pentru ca nu am timp, iar ceea ce fac e un hobby in timpul liber....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinema 4D:
Cinema 4D & PS:
Multumesc pentru vorbe.
-------------------------------------
Collab cu http://tc-designs.deviantart.com/
Cinema 4D fara texturi:
Cinema 4D cu texturi:
Cinema 4D & Vray:
Cinema 4D & PS:
Multumesc de pareri.
Trenul nu e realizat de mine in totalitate. E facut impreuna cu TC-designs, el a facut partea cea mai grea.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Photoshop:
Render: Semnatura:
Cinema 4D & AE:
P.S. BMW-ul nu e realizat de mine.
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi