Nushu legenda vie !
Prea smechere lucrari. De fiecare data cand postezi ceva raman fara cuvinte.
Semnatura pentru Niko e geniala.
Felicitari !
.
In primul rand iti multumesc frumos pentru semnatura . Nu am cum sa o descriu !Sper ca nu te-am deranjat si ca nu ti-am furat din timp pentru ea . O voi purta cu mandrie. Multumesc inca o data Nushule' !
Stai linistit, am facuto ca am vrut eu . Am vazut ca iti plac masinile si de asta am ales tema respectiva....
Geniale , nu am mai fost foarte activ pe comunitate si mi-am adus aminte de portofoliul tau , l-am reluat acum si sunt mandru de asta creatiile sunt printre cele mai bune . Defapt asta e si cheia succesului relaxarea + sa faci totul din placere. Lucrezi impecabil .. am citit un comment mai sus "pacat ca nu se bucura si comunitatea noastra de talentul tau ca designer" . Felicitari.
Chiar iti multumesc foarte mult, sper ca nu ti-am rapit din timp, stiu ca ai de lucru si ca esti designer pe alta comunitate, iti multumesc mult inca odata .
Bafta, la mai multe
Tot ce fac, fac din placere si ca doresc eu, nu are nici o legatura cu ce am eu pe alta comunitate......oricum, cred ca ma voi retrage din activitate si acolo....raman doar sa creez in timpul meu liber si atat.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi