Nushu legenda vie !
Prea smechere lucrari. De fiecare data cand postezi ceva raman fara cuvinte.
Semnatura pentru Niko e geniala.
Felicitari !
Nushu legenda vie !
Prea smechere lucrari. De fiecare data cand postezi ceva raman fara cuvinte.
Semnatura pentru Niko e geniala.
Felicitari !
Superbe Nushule pana si umbra de la eoliene ai facut-o pe icebergul acela.
Despre c4d nu mai vorbim
Cinema 4D:
Cinema 4D & AE:
Niko, sper sa-ti placa (ma revansez putin pentru faza cu Santa).
Hahaha! Iţi multumesc mult Nushu, faci o treabă excelentă iar semnatura este impecabilă, să ai un an nou FERICIT!
Te cunosc Nushule. Stiu ce iti poate imaginatia. Ca de obicei, creatiile sunt foarte reusite si impecabile. Cred ca daca ti-ai inchide portofoliul, toti am fi botosi.
La multi ani, toate cele bune.
Ai niste creatii uimitoare, ti s-a mai zis asta de foarte multe ori !
Astept si eu o creatie pentru mine de a ta Ti-am dat follow, La Mai Multe !
La multi ani
Cle in C4D sunt foarte reusite , insa nu inteleg de ce alegi uneori stockuri cu alba ca zapada
Cle in C4D sunt foarte reusite , insa nu inteleg de ce alegi uneori stockuri cu alba ca zapada
E tema de la VOTW pe un forum extern.
Edited by aimlegendishere, 01 January 2014 - 08:36 PM.
.
In primul rand iti multumesc frumos pentru semnatura . Nu am cum sa o descriu !Sper ca nu te-am deranjat si ca nu ti-am furat din timp pentru ea . O voi purta cu mandrie. Multumesc inca o data Nushule' !
Stai linistit, am facuto ca am vrut eu . Am vazut ca iti plac masinile si de asta am ales tema respectiva....
Geniale , nu am mai fost foarte activ pe comunitate si mi-am adus aminte de portofoliul tau , l-am reluat acum si sunt mandru de asta creatiile sunt printre cele mai bune . Defapt asta e si cheia succesului relaxarea + sa faci totul din placere. Lucrezi impecabil .. am citit un comment mai sus "pacat ca nu se bucura si comunitatea noastra de talentul tau ca designer" . Felicitari.
Vreau si eu un avatar si o semnatura , ceva despre zombi o sa le port cu mare drag imi place foarte mult cum lucrezi !!!
Foarte frumoase, imi place mult cea a lui Andiix, cum straluceste scrisul. Felicitari, continua sa ne uimesti!
Edited by PURE ;, 04 January 2014 - 07:46 PM.
Chiar iti multumesc foarte mult, sper ca nu ti-am rapit din timp, stiu ca ai de lucru si ca esti designer pe alta comunitate, iti multumesc mult inca odata .
Bafta, la mai multe
Chiar iti multumesc foarte mult, sper ca nu ti-am rapit din timp, stiu ca ai de lucru si ca esti designer pe alta comunitate, iti multumesc mult inca odata .
Bafta, la mai multe
Tot ce fac, fac din placere si ca doresc eu, nu are nici o legatura cu ce am eu pe alta comunitate......oricum, cred ca ma voi retrage din activitate si acolo....raman doar sa creez in timpul meu liber si atat.
Deci WOW,atat pot spune cand iti vad creatiile in C4D, ti-am spus caci daca ai putea realiza tutoriale ar fi multa lume "discipola",si ti-ar invata secretele.
Te pricepi foarte bine si iti urez succes,astept sa vad ce mai nascocesti.
mama deci am rămas mască
respect man, n-am ce comenta nişte creaţii superbe.
succes in continuare şi surprinde-ne in continuare :3
Edited by dOoN ;x, 05 January 2014 - 04:49 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users