Mulţumesc frumos pentru semnătură ... din păcate nu mai pot da like ... am dat prea multe pentru o zi . Înca o dată mulţumesc, respect .

[Creatii] Nushu.
Postat 23 November 2013 - 12:34 PM

MA INGRIJOREZ NUSHU , NU AI MAI POSTAT CEVA DE ZILE BUNE
TE ASPTETAM
Pustiu, lucrez si sunt obosit. Crede-ma ca nu e usor sa conduci zilnic o echipa de 54 de oameni...
Mulţumesc frumos pentru semnătură ... din păcate nu mai pot da like ... am dat prea multe pentru o zi . Înca o dată mulţumesc, respect
.
Cu placere.
Cinema 4D:
- kenftw, Tarhi, Sm1l3y and 4 others like this
Postat 24 November 2013 - 06:01 PM

Bravo imi place, foarte bine ti`a esit, cred ca nu drebuia sa inversezi renderul, parerea mea
la mai multe !
Serios? Asta e tot ce ai avut de spus? "Sa nu inversez renderul" ? A fost post hunt sau ce? Decat sa postezi asa, mai bine abtine-te.
Aceasta postare a fost editata de Nushu.: 24 November 2013 - 06:01 PM
- SeaL @ CS16 likes this
Postat 24 November 2013 - 06:19 PM

Serios? Asta e tot ce ai avut de spus? "Sa nu inversez renderul" ? A fost post hunt sau ce? Decat sa postezi asa, mai bine abtine-te.
Serios, ce safaturi eu sa-ti dau eu, daca u esti mai bun ca mine, nu am edeie poate trebuia sa o faci ca semnatura cred ca esea mai frumos !
p.s: Nu e post hunt doar cand ma uit la lucrarile tale uit de toate
Postat 24 November 2013 - 06:23 PM

Serios, ce safaturi eu sa-ti dau eu, daca u esti mai bun ca mine, nu am edeie poate trebuia sa o faci ca semnatura cred ca esea mai frumos !
p.s: Nu e post hunt doar cand ma uit la lucrarile tale uit de toate
Intr-un wallpaper e mai multa munca ca intro semnatura.
Am intors renderul pentru ca batea mai bine la ochi , nu l-am intors doar de fantezie.
In fine.........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru fratii Prastie - Cinema 4D & AE:
- VLADDYNHO_, SeaL @ CS16 and Memff Cherokee like this
Postat 24 November 2013 - 07:02 PM

Am intors renderul pentru ca batea mai bine la ochi , nu l-am intors doar de fantezie.
In fine.........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trebuie se-mi faci si mie unaa
Lucrezi superb, nici nu am ce sa-ti reprosez .
Postat 24 November 2013 - 10:07 PM

In fine.........
#Nushule nu am cuvinte . . Esti un designer exceptional
. Felicitari . Ai un mare like din partea mea
.
Postat 25 November 2013 - 03:21 PM

Chiar trebuie sa zic ca este foarte tare fata la acel craniu , cum i se misca gura, cred ca a fost destul de greu sa faci in AE avand in vedere ca trebuia sa selectezi parti mici !
Ideea cu miscatul camerei e iarasi super bine realizata.
Stroke-ul (cred ca asa se scrie) pe litere merge super cu acel efect de aceasi culoare.
Fontul e classic dar super frumos pe nuanta gri metalizat .
Deci ploaia era mai interesanta daca se lovea de litere si stropea sau asa ceva .
In rest cred ca am spus destul, este o semnatura foarte bine lucrata si sunt foarte convins ca ai depus mult efort la crearea ei.
Postat 25 November 2013 - 10:26 PM

#Nushule nu am cuvinte .
. Felicitari . Ai un mare like din partea mea
.
Mersi.
Frumoasa semnatura care i-ai facuto lui Fratii Prastie , prin fiecare post iti arati calitatile. Esti o legenda Nushu , esti o legenda..
Multumesc pentru vorbe.
Chiar trebuie sa zic ca este foarte tare fata la acel craniu , cum i se misca gura, cred ca a fost destul de greu sa faci in AE avand in vedere ca trebuia sa selectezi parti mici !
Ideea cu miscatul camerei e iarasi super bine realizata.
Stroke-ul (cred ca asa se scrie) pe litere merge super cu acel efect de aceasi culoare.
Fontul e classic dar super frumos pe nuanta gri metalizat .
Deci ploaia era mai interesanta daca se lovea de litere si stropea sau asa ceva .
In rest cred ca am spus destul, este o semnatura foarte bine lucrata si sunt foarte convins ca ai depus mult efort la crearea ei.
- Craniul e in Cinema 4D.
- Camera e in Cinema 4D.
- Textul (clar si stroke-ul) e in Cinema 4D.
- Ploaia e in After Effects si e un filmulet. Ca sa fac ploaia aia in Cinema 4D imi trebuie o "nava spatiala" de calculator. Sa randez apa in Real Flow si apoi in Cinema 4D(mai exact o ploaie) trebuie sa stau la randat cateva zile cu un calculator "strong".....si sa ma rog sa nu ia foc.
- Multumesc pentru vorbe/pareri/sfaturi.
-------------------------------------------------------------------------------------
Photoshop:
- !taKe <3, rra, @majedwf and 2 others like this
Postat 25 November 2013 - 11:34 PM

Daca poti sa imi faci si mie un banner pentru youtube esti cel mai tare iti pun tot in descriere
Daca vrei sa faci banneru masura asta imi trebuie 2560 x 1440
Aceasta postare a fost editata de ionas: 26 November 2013 - 07:14 PM
Avertisment verbal -> Cerere in portofoliu + scris integral colorat.
Postat 27 November 2013 - 05:45 PM

In fine.........
Pervers.
Parca vad cum ruleaza pe melodia lui Codrin Bradea, ai cu " Nu-I bai nu-I bai" .
Foarte dreaguta! Ododododo!
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi