Bravo chiar frumoase lucrari nu am ce zice..continua in cea ce faci...
Da, mersi de parere.
Bravo chiar frumoase lucrari nu am ce zice..continua in cea ce faci...
Da, mersi de parere.
poti sa imi faci si mie 1 ??
Ti-am facut unul si vad ca inca-l porti.......pe langa asta, ti-am mai spus ca nu-mi place sa fac ceva la fel ........
Tie ti-am facut ceva deosebit, la TYGA i-am facut ceva ce a vrut el....
Ti-am facut unul si vad ca inca-l porti.......pe langa asta, ti-am mai spus ca nu-mi place sa fac ceva la fel ........
Tie ti-am facut ceva deosebit, la TYGA i-am facut ceva ce a vrut el....
multumesc pt ce ai facut
app : TYGA este fata
multumesc pt ce ai facut
app : TYGA este fata
LoL.....serios? Si m-a lasat sa cred ca e de gen masculin ....
Lucrarile tale in C4D sunt grozave si municite...
Felicitari.. Acea lucrare din C4D-uri si fractals ,cea abstracta ai ptuea face un tutorial dupa ea? Arata foarte bine ... Dar doar cei ce lucreaza in photoshop o pot intelege...
Edited by Bradley., 05 September 2013 - 03:10 PM.
Lucrarile tale in C4D sunt grozave si municite...
Felicitari.. Acea lucrare din C4D-uri si fractals ,cea abstracta ai ptuea face un tutorial dupa ea? Arata foarte bine ... Dar doar cei ce lucreaza in photoshop o pot intelege...
Nu m-am gandit la tutorial.....are multe layere si eu am multe plugin-uri in PS pe care multi dintre voi nu le aveti.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Scuze dar nu-ti pot trimite PM.
Imi poti face si mie o semnatura si un avatar te rog frumos?
Imi e indiferent cum il faci vreau doar sa fie facut de tine si sa aiba text "Bradley."
Raman dator.
Multumesc anticipat!
Doamne... deci navigam prin portofolii, si am vazut ca ai cele mai multe pagini, si am zis "hai sa vad ce e de capul lui" , incepand cu pagina 1, am ajuns pana la 12, si nu am mai putut astepta sa vin la ultima pagina si sa iti spun ca "Frate, Esti Awesome !" Deci esti cel mai bun tip care lucreaza in PS, AE, C4D excelent, incredibil, nu am mai vazut pe cineva ca tine nu am cuvinte ca as umple pagina asta de laude, felicitari omule, tine-o tot asa, esti un om mare , si sunt mandru ca faci parte din comunitatea asta
si , daca nu cer prea mult, stiu ca si ceilalti cer, si ca de la post la post se tot aduna cereri "fami si mie x" , oricand, cand ai timp daca se poate sa imi faci si mie un avatar sau semnatura cu textul SplitT si ca text secundar ZM.CS16.RO , ceva in AE , ca din ce am vazut iti ies geniale , felicitari prietene, succes in continuare
Ce pot sa spun, daca nu superb? incredibil, esti un om minunat prietene, te mai astept cu lucrari sa pot sa mai fiu uimit, si te rog daca se poate, sa citesti postul meu anterior , din susul paginii, multumesc.
After Effects:
Stock:
Am halucinaţii sau acest 'om' se mişcă ? . Deci omule, eşti genial . Ai făcut dintr'un stock plictisitor o adevărată operă de artă ... . Şi acel text cum apare ... Şi acei ochi parcă clipesc .... Magnific ... M'ai lăsat fără cuvinte la lucrarea asta . Felicitări domnule .
Respectele mele .
Am halucinaţii sau acest 'om' se mişcă ?
. Deci omule, eşti genial . Ai făcut dintr'un stock plictisitor o adevărată operă de artă ... . Şi acel text cum apare ... Şi acei ochi parcă clipesc .... Magnific ... M'ai lăsat fără cuvinte la lucrarea asta . Felicitări domnule .
Respectele mele .
Da, se misca, mai exact, ca si cum respira....ochii clipesc ..... capul si mainile se misca (putin vizibil)....si mersi de parere.
Edited by Nushu., 07 September 2013 - 08:53 PM.
After Effects:
Stock:
Esti , esti fenomenal ma .
Daca dintr-un render ai facut un avatar "cu viata" dar daca-ti dau un peisaj si un render poti face un video clip
?
De cand ai portofoliul deschis ne-ai tot uimit cu astfel de creatii dar cu asta , ne-ai pus "capac" .
Continua tot asa , esti o legenda .
Esti foarte tare, mai ales ultima lucrare este geniala . Continua cu ceea ce faci, bafta!
Ps : TYGA e baiat .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users